Přejít na obsah

denní svícení LED s homologací


petan76

Doporučené příspěvky

Nazdar chlapi. Přemýšlím o zakoupení denních svícení s homologaci a našel jsem tento model:

http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3593

Teď otázka, myslíte že je namontuju na nárazník octavia 1 rs? a hned druhá, co si o tom myslíte vy (o světlech)

PS: prolezte tento obchod důkladně, mají zde SPOUSTU zboží za VYNIKAJICI ceny.

Př. rs narazník atd.. (2990 vč. laku):-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nechceš mít pozdější opletačky s policií a STK, tak si je na auto nedávej, protože nemají na skle vyraženo RL!!! Jestli chceš mít vše podle zákona tak si dej na auto toto: http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3688

Tyhle ty mám já a svítí nádherně.

Borci děkuju mockrát, o nějakém RL jsem neměl ani páru.

Určitě si koupím ty homologované s RL, stejně by mě ty světla které jsem chtěl koupit vyli dráž, kdyby mě parkrát zastavila nějaká hloupá švestka, která nemá koho buzerovat..

Díky :palec2:

O tom to není. Když bude chtít tě "buzerovat" tak bude. Jen měj papír o homologaci a světla ddej tak jak maj bejt a se v poho.

Já mám auto jak vánoční stromeček, ale všechny přídavný světla (denní, dálkáče, mlhovky se žlutou žárovkou) sou homologovaný a mám klid. a prošel sem i dost poctivou STK, kde přeměřovali jejich umístění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

to Ghoust: tak presne ty same svetla na denni sviceni co mas, jsem dneska posilal zpet od obchodu s tim, ze chci vratit penize. Byl jsem naprosto nespokojen. Takze za prve, kdyz jsem namontoval prvne vsiml jsem si, ze jedno svetlo sviti vice hezky do bila a jedno osklive trochu do zluta, ale jeste jsem to tak nejak zkousnul. Pak jsem zjistil, ze jedno sviti jakoby min, predpokladal, jsem ze to bude naklonem svetla, tak jsem trochu opravil sklon a nastalo nepatrne zlepseni. Jedno svetlo svitilo hodne a moc hezky a jedno stalo fakt za prd.. Porad jsem se nemel k reklamaci a oddaloval jsem to. Pak zniceho nic zacaly postupne jednotlive diody blikat az nakonec zhasly a nesly vubec, tak to uz jsem je reklamoval.

A co nova svetla, ktera jsem dostal?? Uplne ten samy problem!! Hruza tolik casu s tim straveneho a nic. Reknu vam, ze jsem se na diodova svetla na denni sviceni tesil, jak maly kluk, ale uz me to preslo.. Mozna jsem mel preci jen investovat do drazsich..

Nevim no, pak jsem schvalne po case napis, jak to vypada s temi tvymi, dost by me to zajimalo. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu jsou tyto světla tak špatný? Já už delší dobu uvažuji, že si tyto světla (sj-294) pořídím, ale teď nevím, jestli je pořídit nebo ne... :feve::help:

Kdyby to byly pouze jedny, tak bych rekl, ze jsem proste trefil spatny kus. Ale kdyz tu druhe to same?? Tak nevim nevim, jestli mam takovy stesti, ze trefim dva vadny kousky.

Nastesti je pan z eshopu v pohode a vrati mi penize..

Zajimala by me zkusenost i nekoho jineho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to si nemel smulu jen ty, taky sem je byl dnes reklamovat, prestaly mi svitit cca tri ledky. Kdyz sem tam prisel, tak uz sem byl pry dnes asi paty :rip:

Jeste sem si vzal druhy kus stejneho typu, ale maji posledni sanci jinak jdou z auta ven. Jeste ze mi vymena svetla zabere cca 15 minut + nastrik do cerne barvy.

Kdyz sem tu o nich zacal psat tak byly vice ci mene novinka. Holt nekdo je vyzkouset musel :-( .

Ale na druhou stranu se mi LED denni svetla libi a sem s nima spokojeny. KDYZ NEBERU V UVAHU KVALITU TOHOTO KONKRETNIHO TYPU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...