MartinS11 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Dobrý den, Občas se mi stane že po nastartování motoru mi poblikuje (nezhasíná) palubní deska, ale i veškeré ostatní osvětlení ve voze stejnou frekvencí (přední i zadní světlomety atd.). Celá věc trvá cca. 5 minut po nastartování a pak je vše vpořádku. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti? Baterii mám poměrně novou. Stávalo se i starou baterií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumák Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) je to čidlem úhlu natočení kol, nebo tak nějak se tomu nadává. Oprava cca do 3000kč v autorizovaným servise, když budeš šikovnější můžeš se dostat i na poloviční cenu Editováno: 13. Únor 2008, autor: Gumák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Kdyz das ucho ke kapote - tak uslysis jak se spina a zase vypina cerpadlo hydrauliky - 30A Ten snimac bud mas navlhlej nebo je fakt KO Editováno: 16. Únor 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jo je to snímač serva nebo jak přesně se to jmenuje... Dělá mi to taky, ale občas tak na to zatím dlabu, ale není nic horšího než, když parkuju a pak najednou jde volant ztuha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 presne je to snimac uhlu natocenia kolies ( G250 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinS11 Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Díky za rady, už jsem objednán v servisu tak uvidíme co oni na to (nenápadně je na to upozorním). Radši si to nechám opravit páč jedu za čtrnáct dní do Itálie na hory a nechtěl bych aby odešel posilovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 sice nevím čím to je-ale na snímač bych to viděl až na posledním místě-já ho měnil nedávno a problikává stále-kabelový svazek je taky OK-zatím nevyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 sice nevím čím to je-ale na snímač bych to viděl až na posledním místě-já ho měnil nedávno a problikává stále-kabelový svazek je taky OK-zatím nevyřešeno a kdybys cetl, tak uz pisu asi po x te, ze snimac jde ruku v ruce s alternatorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 mISHA-čtu půl hodiny-jediný co jsem našel je to,že jsi vyměnil kousky kabelů od čidla teploty a k servu-hoď mě navi na ten popisující problém-díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 tak uz jen to znamena, ze fakt ctes spatne, protoze ja kousky kabelu od cidla teploty fakt nikdy nemenil. vymenil jsem cidlo uhlu natoceni a nechal si opravit alternator. tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mám dotaz, rovněž mi poblikává palubka, ale jen když běží stěrače a to v momentě kdy sepne motorek stěračů tak budíky výrazně pohasnou. Netušíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tak uz jen to znamena, ze fakt ctes spatne, protoze ja kousky kabelu od cidla teploty fakt nikdy nemenil.vymenil jsem cidlo uhlu natoceni a nechal si opravit alternator. tot vse. melbyto byt z vetci urcitosti senzor uhlu naklonu kol je umisten u mlhovky,a stoji asi 3000 vyplatise vymena,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Mám dotaz, rovněž mi poblikává palubka, ale jen když běží stěrače a to v momentě kdy sepne motorek stěračů tak budíky výrazně pohasnou. Netušíte čím by to mohlo být? mam naprosto stejny problem. Tak by me zajimalo sim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Tady to řeší asi každý. Dělá mi to sporadicky za jízdy, že dojde k poklesu napětí a probliknou světla a ostatní osvětlení. Byl jsem u elek..... a příklání se k servu. Zrovna mi moc nefunguje a pri zatočení volantu je pokles napětí až 1volt, což říkal že je to dost. Ty fabie Editováno: 23. Březen 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 je to ten snímač serva.....!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) je to ten snímač serva.....!!!!!!!!!!!!!! Myslíš snímač natočení úhlu volantu? Mám TRW a podkovu jsem zkoušel a ta je ok. Mě to delá to nešťastný servo. Až bude čas tak bude rozborka. Editováno: 26. Únor 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Myslíte "snímač momentu otáčania volantom" ktorý je pripojený na riadení v motorovom priestore alebo "snímač natočenia volantu" ktorý je pod volantom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Myslíte "snímač momentu otáčania volantom" ktorý je pripojený na riadení v motorovom priestore alebo "snímač natočenia volantu" ktorý je pod volantom??? Ten první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Jo dělá to jeden z nich.. sakra ted nevím kterej, ale tuším, že ten první. dělá mi to taky. ztuhává mi řízení, problikává mě to atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Mě ale řízení funguje naprosto normálně, a palubka pohasínala už když to bylo nové - je to dáno náhlým zvýšením odběru. Ale to s těmi stěrači nemá s odběrem nic společného, neb to dělá v otáčkách kde alternátor už normálně dobijí. Napadá mně, jestli by to třeba nemohl dělat regulátor napětí. Editováno: 27. Únor 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Taky mi to blbne,problikne přistrojovka i xenony,dokonce je to častější když běží stěrače,ale dělá to i bez nich.Jednou mě to dokonce vyresetovalo kilometry,ve Vagu bez závad. S řízením nemám sebemenší problémy,baterka je nová...ale je fakt že stav altíku nevím,má to 170tis.km .Dobíjí to ale normálně. Tak mě teda poradtě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Už jsem to tady taky psal - já měl všechno v pořádku a problikávalo mi to pořád. Zkontrolovali ukostření, spoje, vyměnili motorek na stěrače, zkontrolovali ty snímače a altík, ale problikávalo to stále. Do té doby, než po poradě s inženýrama ve škodovce vyměnili centrální řídící jednotku. Od té doby všechno OK a neproblikává to. U všech oprav a kontrol jsem byl osobně, takže jsem viděl, že všechno co mi řekli, to udělali a nevybodli se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jo a nejdřív mi to dělalo pouze, když jsem měl zapnuté stěrače, potom i s vypnutými. Na VAGu taky nikdy nebyla žádná závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Už jsem to tady taky psal - já měl všechno v pořádku a problikávalo mi to pořád. Zkontrolovali ukostření, spoje, vyměnili motorek na stěrače, zkontrolovali ty snímače a altík, ale problikávalo to stále. Do té doby, než po poradě s inženýrama ve škodovce vyměnili centrální řídící jednotku. Od té doby všechno OK a neproblikává to. U všech oprav a kontrol jsem byl osobně, takže jsem viděl, že všechno co mi řekli, to udělali a nevybodli se na to. Ta centrální jednotka mě napadla už dávno,zkuím se po nějaký mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak jestli je to jednotka, tak mě asi klepne. Kolik tak stojí nová či z vrakáče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.