petr vlach Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 pneumatiky za 2500,- považuješ za dražší??? jsi normální??? Měl jsem nabídku na nějaký šmejdy za 1700,-Kč/kus tak proto říkám že jsou tyto dražší.Tak hold mám asi obyč no,ale zato mám dobrý zimáky 225/45 R 17 Michelin Primacy Alpin PA3 Stály 4 700,-Kč/kus To už můžu napsat že jsou dražší,nebo jsem pořád blbeček z levnýma gumama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Nikdo nerekl ze jsi blbecek ...klid Obe gumy jsou kvalitni tk co blbnete Jde o to co ti vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jak vnimas hlucnost slysis je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Jak vnimas hlucnost slysis je ? Neslyším,hlučnost je absolutně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 My mame treba Nokiany tez sip tvar v testech dopadaji hodne dobre, ale jsou hlucnejsi nez Michelinky ....je pravda ze tohle jsou 18" a pred tim sme meli 17" ...ale srika zustala stejna tkze nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 otec mal presne tieto Goodyear Eagle F1 v rozmere 205/55/R16 a hučali jak traktor vždy sa nevedel dockat kedy može nahodit zimaky. Je pravda ze super sedia a odvadzaju vodu, dokonca aj vyhrali niaku sutaz este tak 6,7 rokov dozadu. Mno ale vtedy stali trošku iný peniaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Gumy fajnový, ale koupil si draho:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ahoj,víš,kde koupit levněji? poraď díky dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ahoj,víš,kde koupit levněji? poraď díky dave třeba u mě - o jaký by jsi měl zájem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 třeba u mě - o jaký by jsi měl zájem ? Něco co mi uteklo Péťo?Máš snad možnost dorvat se k nějakým pneu za lepší ceny?Jedná se jen o zimní nebo i o letní?já pomalinku budu muset uvažovat nad letníma tak proto se ptám víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ale pozor na vyssu chce to z rad nejlepsich Nafouklyho panaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Něco co mi uteklo Péťo?Máš snad možnost dorvat se k nějakým pneu za lepší ceny?Jedná se jen o zimní nebo i o letní?já pomalinku budu muset uvažovat nad letníma tak proto se ptám víš Víto můžu zimní i letní - mám na ně cca 35-40% dolu z MOC. Na některý i 45%. Dohodnout se dá i PPL kamkoliv po ČR. Jinak zimáky mám GoodYear UltraGrip Performance 2 225/45/R17 a max. spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Víto můžu zimní i letní - mám na ně cca 35-40% dolu z MOC. Na některý i 45%. Dohodnout se dá i PPL kamkoliv po ČR.Jinak zimáky mám GoodYear UltraGrip Performance 2 225/45/R17 a max. spokojenost... Zimáky zatím ne,letos dojedu ještě dunlopy.Ale začínají mě zlobit moje letní dunlopy a tam už si to pomalinku zjišťuju.Šel bych do continentalu 3 nebo micheliny.Pokud se mi můžeš zatím orientačně poptat tak bych byl rád.Pak už to půjde vše ráz naráz a nechci být zaskočen víš.Dík předem Peťane Jo ještě bych zapoměl 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Zimáky zatím ne,letos dojedu ještě dunlopy.Ale začínají mě zlobit moje letní dunlopy a tam už si to pomalinku zjišťuju.Šel bych do continentalu 3 nebo micheliny.Pokud se mi můžeš zatím orientačně poptat tak bych byl rád.Pak už to půjde vše ráz naráz a nechci být zaskočen víš.Dík předem PeťaneJo ještě bych zapoměl 225/40/18 oukej - zjistim a dam vedet - ja mam v tomto rozmeru Michelin Pilot Sport 2 4ks za 10tis - to byla ale super cena pro testovaci ucely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 oukej - zjistim a dam vedet - ja mam v tomto rozmeru Michelin Pilot Sport 2 4ks za 10tis - to byla ale super cena pro testovaci ucely Což o to,taky bych testoval to není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 I ja Petiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 I ja Petiku Ty aby ses nepřidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 drzko hod mne pak do sz cenu tech michelinek dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 coze 4kusy michelin za 10tacu? Pokud sem se neprehlidl tak dejte kontakt kde je koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 coze 4kusy michelin za 10tacu?Pokud sem se neprehlidl tak dejte kontakt kde je koupim Nikde - to byla VIP cenovka for me Ceny zjistim - ted frčí zimáky, tak nevim, ale asi jeste nebude mít ceny na leto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 nu tak ja bych je ted taky zrovna nepotreboval ale na jaro by bodly abych je pak neshanel na posledni chvili.Tak zkus nahodit naky cenovky nebo pres sz sem ti psal dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 nu tak ja bych je ted taky zrovna nepotreboval ale na jaro by bodly abych je pak neshanel na posledni chvili.Tak zkus nahodit naky cenovky nebo pres sz sem ti psal dikes Ja by som na leto chcel min 2 x 205/50/17 ale ak by bola dobra cena aj 4. Kurierea by sme najak dohodli. Ak chcete niekto zarboit a viete ponuknut dobru cenu. Kludne mi napiste sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Zdravíčko, mám pneu 205/60/16" ... mohu je bez problému použít na supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Jistě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Máš s tímto rozměrem vlastní zkušenosti? V zadu by to neměl být problém, ale mám strach, že by to mohlo v předu někde drhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.