Tom Rs Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ahoj, pokud bude počasí tak bych přijel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ahoj, pokud bude počasí tak bych přijel.... Pisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 nevíte někdo jaký má být poasí na 10dní dopředu?nemáte někdo doma žábu ve flašce??? no jestli bude příští víkend jako má bát tenhle tak potěž prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No ma byt docela chladno pristi tyden.(UT,ST,CT) Sem tam i nejakej snih. Snad to na vikend bude lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 no, my jsme na tom s Vorlajzen asi podobně, já taky občas dělám kulový a jindy zase nevím, kam skočit dřív. V tom je ta "krása" podnikání. Naštěstí za mně už dneska makaj částečně i jiní. Hmmm...tak to Vám docela závidim(zdravě!).Já pracuju pro jednu "chudou firmu" a musim tam být od ponděli do pátku...Sledujou nám internet a na stránky se jen tak nedostanu Hold dodávka elektrické energie má být na kvalitní urovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Hmmm...tak to Vám docela závidim(zdravě!).Já pracuju pro jednu "chudou firmu" a musim tam být od ponděli do pátku...Sledujou nám internet a na stránky se jen tak nedostanu Hold dodávka elektrické energie má být na kvalitní urovni. eště mi řekni, že děláš u Martina a Romana a v který společnosti to sedíš? Já vim o jednom, co sedí na netu furt, navzdory hlídanému internetu.. a elektřina se distribuuje docela v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No ma byt docela chladno pristi tyden.(UT,ST,CT) Sem tam i nejakej snih. Snad to na vikend bude lepsi. tak předpověď počasí hlásí na sobotu 7 stupňů, déšť se sněhem, severní vítr 6 m/s.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 eště mi řekni, že děláš u Martina a Romana a v který společnosti to sedíš? Já vim o jednom, co sedí na netu furt, navzdory hlídanému internetu.. a elektřina se distribuuje docela v pohodě.. Ty vole...Ty jseš nějakej chytrej.Ty znáš mého šefa??? Jestli ano tak bys mohl zajistit protekci.Co mysliš?...Zn.Odměna Tě nemine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tak předpověď počasí hlásí na sobotu 7 stupňů, déšť se sněhem, severní vítr 6 m/s.. Kde si na to prisel Zakopcaniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Kde si na to prisel Zakopcaniku? kdybys měl Firefox, nainstaluješ si doplněk Weather Forecast a víš vždy, stále a neustále jaké bude počasí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 eště mi řekni, že děláš u Martina a Romana a v který společnosti to sedíš? Já vim o jednom, co sedí na netu furt, navzdory hlídanému internetu.. a elektřina se distribuuje docela v pohodě.. Ty vole...Ty jseš nějakej chytrej.Ty znáš mého šefa??? Jestli ano tak bys mohl zajistit protekci.Co mysliš?...Zn.Odměna Tě nemine! Koukám, že nás tady ze společnosti je hodně co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo a mezi náma bude asi fakt hnusně, ale rád bych přijel, ale jsem bohužel mimo. Tak si to užijte jak počas dovolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Koukám, že nás tady ze společnosti je hodně co? No jasná zpráva! Elita energetického průmyslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 vzhledem k tomu, že mám letní pneu, tak už bude do listopadu hezky, což? že bych zase báseň složil? a sexu plnou noc prožil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Dostaneš varování za šíření poplašný zprávy!!! A to auto v avataru je tvoje? Není, prý je pojišťovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Koukám do seznamu..jakto, že tam nejsem? Že by mně Vorlajz zapomněl nahlásit? Zas abych se o všechno staral sám, kruciš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Hotovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 dnes mělo taky pršet a podívám se z okna, vidím obloha modrá bude se to rozhodovat jako minule min. den předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Dneska bylo hezky pocasko. Ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 vzhledem k tomu, že mám letní pneu, tak už bude do listopadu hezky, což? že bych zase báseň složil? a sexu plnou noc prožil? Já mám tovární letní pneu od roku 2001 stále na autě a taky vpohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 No jasná zpráva! Elita energetického průmyslu... zdemar a romario: jo jo přesně tak a už dost nebo eště dostaneme varování až přijde někomu z vedení OC nedoplatek za elektřinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 dneska by to jako šlo a Dolíku škrtni si mě....mám noční v pátek ..teď na to tady koukám na rozpisu... taky nápady jít marodit...a já pak abych za ně chodil do práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ty fabiatici ... sama vymluva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 bohužel ruším svoji účast, budu ladit koně... tak příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 No tak mně se zase hodil ten termín 23.3. ale v sobotu mám nějaký obchody a tak nic nebude ! Teda vlastně ani nikdo neuvidí jak ta moje Fabie sviští ! No tak někdy jindy no ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky