Přejít na obsah

Uz mate prezuto na letni?

JasteR

Kdo uz prezul?  

163 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Peterer napsal:
Nemám tyto pneu, ale asi je máš správně nasezené. Mrkni na bok pláště, na vnější straně by měl být nápis outside a na vnitřní inside, či podobně.

Out - vně, in - uvnitř (k náboji kola).

Taky mám zimáky (Continental TS810) tíšší jak letní (Goodyear Excellence)...

Máš pravdu jsou dobře nasazené ;), to outside a inside pasuje. Jinak to, že jsou hlučnější než zimní, už mi ani nepříjde, už jsem si na to zvykl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kartmen napsal:
Si to děláš doma sám (teda ty kola) :D
(((A bolí ho za krkem ztoho jak se otáčí))) lol

Jako vzít z kufru 4 obutý letní kola, převážit, sundat zimní, nasadit letní a zimní střcit do kufru za dvě kila ? Dost drahý né ? No pokud Ti přibilo tak kilo olova, tak potom ta cena snad i jo !

Odkaz ke komentáři

Hrábě Fernétti napsal:
(((A bolí ho za krkem ztoho jak se otáčí))) lol

Jako vzít z kufru 4 obutý letní kola, převážit, sundat zimní, nasadit letní a zimní střcit do kufru za dvě kila ? Dost drahý né ? No pokud Ti přibilo tak kilo olova, tak potom ta cena snad i jo !

Já jsem psal, že mě přezutí bude stát dvě stě + vyvážení, a teď se podržte pánové - 174,-Kč za přezutí a 174,- za vyvážení = komplet i s daní 423,- a je to v autorizovaném servise škoda. Fakturu mám před sebou lol

Odkaz ke komentáři

Mairek napsal:
Já jsem psal, že mě přezutí bude stát dvě stě + vyvážení, a teď se podržte pánové - 174,-Kč za přezutí a 174,- za vyvážení = komplet i s daní 423,- a je to v autorizovaném servise škoda. Fakturu mám před sebou lol

174 x 2 = 348 , DPH 19%x 348= 66,12, Celkem 348 + 66,12 = 414,12Kč,,,, co je těch 9,-Kč????? :feve:

Kurva kde dělám chybu? :o

No a i já už přezul. Uskladnění pneu na alu(mám alu na léto a druhé alu na zimu) + vyvážení + montáž = 500,-Kč ( u kamaráda v pneuservisu)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Mairek napsal:
Jak to tak teda vypadá asi i á se tam optám páč mě stálo na podzim komplet pžezutí s vyvážením a závažím taky 170 Kč ale x4 kola
Odkaz ke komentáři

Palo napsal:
174 x 2 = 348 , DPH 19%x 348= 66,12, Celkem 348 + 66,12 = 414,12Kč,,,, co je těch 9,-Kč????? :feve:

Kurva kde dělám chybu? :o

No a i já už přezul. Uskladnění pneu na alu(mám alu na léto a druhé alu na zimu) + vyvážení + montáž = 500,-Kč ( u kamaráda v pneuservisu)

¨

No těch pár kaček je na faktuře uvedeno jako drobný a pomocný materiál.

Odkaz ke komentáři

Hrábě Fernétti napsal:
Jak to tak teda vypadá asi i á se tam optám páč mě stálo na podzim komplet pžezutí s vyvážením a závažím taky 170 Kč ale x4 kola

Tak já můžu jedině doporučit - je to u nás na Vsetíně (Bobrky). Sám jsem byl tou cenou překvapen, ale samozřejmě hned na mě, že mám sjeté dvě pneu a že to budu muset co nejdřív nechat (nejlépe u nich) vyměnit a taky brzdové destičky se jim nelíbily, no prostě hned by tam člověka obrali o další prachy. Ten vzorek na pneu se mi zdá dobrý, ale raději to přeměřím.

Odkaz ke komentáři

hmm hezký ceny..Já jsem byl minulou sobotu v libereckém pneuservisu přehození 2 kol ze zimních na letní+vyvážení=390,-Kč !!..a to mi je ubec nesundávali ani nenandávali na auto..jen z kufru do kufru....Docela pálka...taky sem čuměl..a trvalo to cca 15 min..dobrej výdělek...proč sem ubec študoval:)

Editováno: , autor: marejak
Odkaz ke komentáři

marejak napsal:
hmm hezký ceny..Já jsem byl minulou sobotu v libereckém pneuservisu přehození 2 kol ze zimních na letní+vyvážení=390,-Kč !!..a to mi je ubec nesundávali ani nenandávali na auto..jen z kufru do kufru....Docela pálka...taky sem čuměl..a trvalo to cca 15 min..dobrej výdělek...proč sem ubec študoval:)

tak to je uz prehnany :)

Odkaz ke komentáři

Sagič napsal:
vcera pred hospodou prezuto (dukladne zapito pak) dneska nablejskano

Hmmmmmmmmmmm, pěkně nablejskáno :palec2: . Já jsem přezouval před týdnem na chalupě, dělám to sám, disky mám zvlášť na letní a zimní obutí. Jinak teď léto jezdím 205/55 R16, myslím že to sou nějaký Bravuris, vypadaj pěkně, ale už maj poslední sezónu. Rád bych tam dal 205/60 R16 :aggressive: , kvůli pohodlí, tyhle mi připadaj hodně tvrdý, ale zas nevím, aby se tam v pohodě vešly při propérování :feve:

Odkaz ke komentáři

Sagič napsal:
vcera pred hospodou prezuto (dukladne zapito pak) dneska nablejskano

Na prvni pohled to vypada pekne, ale kdyz se podivas na ker pred autem nebo barak za autem...bud fotak silene komprimuje a nebo jsi pouzil nejaky filtr (akvarel ci neco jineho) :)

Odkaz ke komentáři

acter napsal:
Na prvni pohled to vypada pekne, ale kdyz se podivas na ker pred autem nebo barak za autem...bud fotak silene komprimuje a nebo jsi pouzil nejaky filtr (akvarel ci neco jineho) :)  

Nic sem nepouzil, jen se to pri zmenseni ve photoshopu rozmazlo :) zde je nova :t

post-11835-1208557821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...