Přejít na obsah

Protiprůvanové plexi-ofuky


carmain

Doporučené příspěvky

Kdo nevydrží nekouřit v autě, ať si je klidně má - upřimně vás lituju :) Ale jinak s ofukama nejlepé sundat a zahodit.

Mimochem, taky jsem kouřil ;) ale bez toho je to lepší a už se těším až mi nebude nikdo čmoudit při jídle pod nos. Není totiž nic lepšího než kráva, co drží zapálený cigo jenom pro machrovačku - vždycky jenom potahne a hnedka s kouřem ven :D :D :D aby si užili i ostatní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ja je mel na favu - stejne to byl rachot od vetru, mozna to nefoukalo do interieru tolik, ale zvuky katastrofa. Ted na Octe je klima, takze tyto plasty nehrozi a lepe se dycha s klimou, takze okynka mam vzdy zavrena lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som zvedavy, ci ten co pise ze cez ne nevidi, nema povesane vselico na spetnom zrkadle, cez to tiez nevidi a ma to tam a je to ovela zbytocnejsie, alebo hocico ine, jednoducho kazdy ma svoj nazor a svoju pravdu...

Jestli jsi tak zvedavy, tak ti garantuju, ze na mym aute nenajdes nic co by mi jakkoli i minimalne branilo ve vyhledu.

Jsem totiz alergickej na picoviny na zrcatkach, na zadnim plate, drzaky telefonu a navigace na okne, priblble tuning samolepky na sklech a zatmavena okna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

No draci , já mám klimu ale ofuky jsem koupil , mně se prostě líbí . Ale jednu věc jim nikdo neupře že při dešti jsou k nezaplacení . Prostě se nemlží okna a to se stávalo velmi často a taky neprší do vnitř . Občas není špatné mít otevřené okno a ne valit jen klimu . Jsem nekuřák . Ale jak říkám ať si to každý rozhodne sám . Za sebe říkám ano . lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som mal ofuky na felde, a vobec nie koli fajceniu = nefajcim, ani koli frajerine a je to dobra vec ked prsi, snezi, a ked ti bude slnko svietit zboku tak ta to tiez potesi ze tie ofuky ti to aspon mozno 0,0001% stlmia :palec2: a co ten origo stmaveny pas ktory je na octe na celnom skle hore, ten neprekaza? nechcem sa hadat lebo neviem na 100% ale nema to kazda octa? pre frajerinu ani pre srandu to tam nedali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

zdravim vas panil.

mam Skodu Octaviu I chcel by som si kupit deflektory na vsetky 4 okna, mohli by ste mi prosim vas poradit ktore su najlepsie resp. s ktorymi ste spokojny ... dakujem.

pozeral som napr. tieto :

http://www.shoptuning.sk/product_info.php?...om8ouph5d8l3vh5

alebo

http://www.shoptuning.sk/product_info.php?...om8ouph5d8l3vh5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred par rokmi som pracoval pre americku firmu a pomerne casto som lietaval do statov, aj po Europe, vzdy som ochorel kvoli klime. Preto som nechcel klimu do auta. Pokial mozem vyhybam sa klimatizovanym priestorom.

Klima je vynikajuca vec (hlavne ta automaticka)... Ale ako sa hovori, dobry sluha ale zly pan... S klimou totiz treba vediet narabat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...