Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mozna blba otazka :unsure: - presto by me zajimalo na co vsechno muze mit negativni vliv rozdilne nahusteni pneu na predni naprave.Zkratka jsem zjistil ze mam lidove receno trochu usly PP kolo a auto me tahne do prava.A ted co vsecko se tim muze po... :feve:

Vloženo

Existuje tabulka huštění pneu pro alternativní kola? Příklad - škodovka uvádí doporučené huštění pro standardní velikosti kol, ale co třeba huštění 215/45/17 nebo 225/45/17 nebo 18" kola nedej bože 19" kola? :feve:

Vloženo
Existuje tabulka huštění pneu pro alternativní kola? Příklad - škodovka uvádí doporučené huštění pro standardní velikosti kol, ale co třeba huštění 215/45/17 nebo 225/45/17 nebo 18" kola nedej bože 19" kola? :feve:

tak asi neexistuje :huh:

Vloženo

Nějaká tabulka na kolik hustit různé pneu myslím není. Jinak tlak do pneu taky určuje výrobce pneu, takže si zjisti u výrobce kolik do toho máš narvat. Jinak na každé pneu je napsaný maximální tlak. :)

Vloženo (editace)
me to tahne taky doprava, tak jsem trochu vic dohustil a ted to zasej tahne spis doleva,tak musim najit kompromis ;)

Tak dneska sem to byl dorovnat na vseckech kolech a po prvnich par desitkach km to vypada ze je vsecko OK :)

Editováno: , autor: Planeta
Vloženo

Trochu mě tohle téma zaráží. Vždyť dofukovat kola je jeden ze základů když chci jezdit. A dofouknout jen jedno kolo je taky dobrá sranda - táhne mi to do prava, tak přifouknu pravý kola. :D

Lidi neblbněte, pneu kontrolujte pravidelně a pravidelně foukejte a vždy všechny kola a nebudete mít takovéhle problémy. :palec2:

Vloženo (editace)
Trochu mě tohle téma zaráží. Vždyť dofukovat kola je jeden ze základů když chci jezdit. A dofouknout jen jedno kolo je taky dobrá sranda - táhne mi to do prava, tak přifouknu pravý kola. :D

Lidi neblbněte, pneu kontrolujte pravidelně a pravidelně foukejte a vždy všechny kola a nebudete mít takovéhle problémy. :palec2:

Jo mas pravdu - na to pravidelny dofukovani sem jaxi pozapomel :blush: - jezdim jezdim a najednou huáááá a jezdim doprava :blush:

No co - i takovejma chybama se clovek uci :)

Akorat ted pred celym forem vypadam jak male jaryn :)

Editováno: , autor: Planeta
  • o 4 týdny později...
Vloženo
Diky panove :palec2:

ser na tohle téma a jdi se radši přidat do diskuze kolik ti to jede míň a proč ti to žere o dcl víc než jiným. Jedině se řídit tlaky co udává výrobce pneu. Takže zlatý střed mezi min a max hodnotou bude v pohodě

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...