JasteR Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 myslis tu modrou metlu? nebo ten muj combi Samodrejme tu modrou race metlu tu sem na foru jeste nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Skvela praca Davca http://uk.youtube.com/user/dav5a Je tam kompletních 7 videí.Víc nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Samodrejme tu modrou race metlu tu sem na foru jeste nevidel.. jestli pametám dobře tak člen Kajsik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Snad příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 STARTERA NEPOCHVALITE ZA DOBRY VYKON!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jo starter byl docela dobry lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Jo woe,máš nový NICK-STARTÉR :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsos33 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jo starter byl docela dobry lol přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jj supr paradni akcička i videjka a foto. Ale malé kaskaderské zpestření s motorkou bych pro příště vynechal. A francoa povyšime na vrchního startmaršála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Dave0401 /cosby / tomsos33/ Petr Slíva ježííííííííííííš děkuju Editováno: 19. Květen 2008, autor: francoa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 STARTERA NEPOCHVALITE ZA DOBRY VYKON!!!!!!!!!!!!! äle moc se ti tam nechtělo, vždycky utekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 äle moc se ti tam nechtělo, vždycky utekl kdo by tam stal, když kolem jezdily motorky bez řidičů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 tj mě ta modrá fábka pěkně srala co vedla kolonu (nikdo od nás), každopádně jsme s Davem0401 jeli svojí vyhlídkovou jízdu, já to vzhledem k jeho slickům nechtěl moc hnát na tom rybníku Nechapal jsem co se na te ceste delo ,jeste ,ze je tam pak tak hezky siroka cesta ;) ) Dave ,..joo,ty sis spotrebu spravil polechtanim 5G ti to jelo,ale co ja chudak me se zase docela zvedla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 STARTERA NEPOCHVALITE ZA DOBRY VYKON!!!!!!!!!!!!! To ti slo moc dobre !!!... alespon vis co budes priste delat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 To ti slo moc dobre !!!... alespon vis co budes priste delat ;) heh to ne přiště to může zkusit někdo jiny! a nejlepší by bylo mít starterku nějakou ženskou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 heh to ne přiště to může zkusit někdo jiny! a nejlepší by bylo mít starterku nějakou ženskou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..vsak jasne ,hlavne ,ze byla sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 ..vsak jasne ,hlavne ,ze byla sranda to jooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Pitrisi hod uz jsem tady to videjko z te kamery a nenanpinej nas porad!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 to jooooooooo co jinak ?uz si prisel na to jak priste porazit Carcoolku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 to bude prekvapeni ale jestli mi to vyjde do tohocervencoveho srazu financne pze chci jet na dovolenou mno pak pak snad az na dalsi srazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tak to vypadá na super akci se super počtem lidí. Jsem zvědavej, kolik z vás dorazí na konci května do Olomouce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Matys06: uz sem ti chtel psat, kdy bude olomoucky sraz se mnou pocitej,dorazim urcite dej vic info a uz by to chtelo nejake tema ve srazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) sakra koukam ze jsem nejake RSka nakakal Editováno: 20. Květen 2008, autor: Dave0401 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tak to vypadá na super akci se super počtem lidí. Jsem zvědavej, kolik z vás dorazí na konci května do Olomouce. Marto ja jsem sam zvedavej jestli to uz aspon do teho Olmiku stihnu vsecko posefovat abych mohl prijet uz KONECNE ve svojim... Ani nevite jak me ***e ze sem chybel - videa ze sprintu super a jak to tak tady ctu tak nejen to Editováno: 20. Květen 2008, autor: Planeta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Videjka se posílají na YOUTube snad se to podaří pak sem hodím odkazy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky