Capucino Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 (editace) To mi prodejce taky říkal, že si u nich chtěl někdo nechat dodělávat JB a zjišťovali to a jenom ten JB by stál přes 10 tisíc. Když jsem mu řekl, za kolik ho mám já nový, tak mi nevěřil a chtěl hned vědět odkud. Prý si ho hodně lidí chce dodělat, ale když jim řekne tu cenu, tak se na to vykašlou. Tak by jim prý mohl aspoň poradit. Řekl jsem mu, že na netu je toho dost, stačí jen hledat. Jinak, abych nepsal jen špatné zkušenosti. Prodejce co mě má na "starost" je velice ochotný, příjemný a hlavně je s ním dobrá domluva. Akorát mě mrzí, že když jsem objednával auto, tak tam byl jiný, který už tam nedělá a tento převzal jeho klienty. Možná kdyby tam byl před tím tento, tak by to byla jiná domluva. Tam ten byl takovej divnej. Editováno: 19. Květen 2011, autor: Capucino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Upřímně jsem vcelku rád, že tam ty vývody opravdu jsou a že ŠA opět něco " neušetřila " na lidech. JB mám totiž asi jako každý, kdo jej nemá v základní výbavě v plánu dodělat. ) Lekl jsem se, jelikož ta opěrka mi vcelku dost chybí a myslím, že aj to foukání do zadu při zapnuté AC nebude k zahození. Jina s těmi servisy je to boj. Chtěl jsem dodělat palubní počítač, líbila by se mě tato funkce, maxi - dot nepostrádám, ale věci jako dojezd, průměrná rychlost a tak bych rád sledoval. Každopádně mi v origo servisu, kde jsem auto kupoval, řekli cenu , cituji " něco málo přes 15 tisíc bez práce " .... to jsem šel do kolen a slušně se rozloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 palubní počítač ti dodělám za cenu do 4tis i s tempomatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Tak můžu s potěšením konstatovat, že se technik mýlil a prodejce se mi omluvil. Je to zapojený a chladí to do zadu. Asi založím vlastní téma na svou octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenda Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Potřebuješ tyto díly: 1Z1 863 241 – panel střední 1Z0 857 289 – rámeček 1Z0 857 961 – popelník zadní 1Z0 819 203 – ofukovač 1Z1 857 509 – vedení vzduchu 1Z1 857 946 – vedení vzduchu 1Z0 711 327 – ruční brzda + loketní opěrka + nějaké šrouby Rád ti s montáží pomohu, jen řekni jak. Ahoj, staci mi koupit tohle> http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/nove-dily/loketni-operka-octavia-ii a pak jeste plastovy tubus na na vedeni vzduch aje to vse? Chci sejen ujistit, protoze nekde tady na foru se pise, ze rucka u JUMBA je mensi a musi se menit, jinde zase ze to pouzit jde...tak abych nekupoval neco zbytecne. Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 (editace) Můžeš použít původní ale je třeba ji oříznout aby zbylo jen to madlo na ruku. Já měl plastovou tak sem si koupil kožený madlo a tu plastovou sem vyhodil páč se k tomu nehodila ale to uvidíš sám. Koupil sem na skodateile.cz a za 4200,-kč byla loketka komplet se vším všudy i s koženou opěrkou. Na tu ručku se dává jen tenhle kousek viz foto z odkazu http://sbazar.cz/img/big/34/5949234_5.jpg Ručku a řadičku sem dokupoval zvlášť. Editováno: 16. Srpen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaabaa Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Nechával jsem plastovou a nic jsem řezat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 (editace) Pokud se tam celá vešla tak proč ne. Jestli si dobře pamatuju tak mi to tam překáželo když sem to zkoušel ale nijak sem to neřešil protože s Jumbo Boxem už mi přišla krátká kožená. Editováno: 19. Srpen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Cau, podarilo sa Vam namontovať jumbo box ??? Mna to čaka zajtra, ja že či ste nahodou nenatrafili na nejaky bod, kde ste uz nevedel pokračovať s demontážov nizkeho stredneho panelu na jumbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Chcel by som montovat jumbo box, potrebujem k tomu aj novu rukovať ručnej brzdy alebo sa dá použiť ta stara z nizkeho stredneho panelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Madlo je potřeba krátké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Jde to dobře. Koupil sem si ho na skodateile a stačil mi na to jen čas (čistá hoďka) + torx šroubováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 jde v nouzi seřiznout.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 jde v nouzi seřiznout.. Na 100% jde odrezať zo starého ? Lebo nove asi kupovať nechcem, lebo to stare nepotrebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 O víkendu jdu taky do loketky a kožený ručky snad to dopadne v pořadku po přečtení tohodle fóra by mě nemělo snad nic překvapit,tak všem dík za postřehy a fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Tak hotovo, interier je mnohem lepší.Dal jsem i koženou ručku,sice to nebyla taková brnkačka,ale další loketku bych už zvládl v pohodě.Dal jsem i plastové kryty na prahy,když už jsem byl v tom tuningovým nasazení.Jěště jednou díky za fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Sháním některé chybějící věci pro dodělání Jumbo-boxu. Něco jsem už sehnal viz. můj inzerát zde http://forum.skodahome.cz/topic/113691-oii-jumbo-box/ , ale s ostatními věcmi jsem se zasekl na mrtvém bodě. Proto jsem chtěl požádat zde, zda by někdo neměl nějaký tip, kam, nebo na koho se obrátit. Děkuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLK Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Pánové chci se zeptat, jak se uvolňuje manžeta řadící páky kolem zámku Constructu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 manzeta ma na konci po obvodu plast a ten je zacvaknutej do kryci plastove listy kolem radici paky, staci otevrit popelnik a zabrat (s citem) za tu listu a tahnout ji smerem nahoru, pak se to povoli, drzi to jen zacvakavaci zoubky, kolem zamku konstruktu to pak jenom provleces a mas to venku, jinak jeste na radicce nahoru je kovova spona, tu v pohode klestema roztahnes a celou radicku i s manzetou das dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLK Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 rámeček už jsem měl sundanej, akorát okolo toho zámku to právě celkem drží, tak jsem za to moc nebral abych jí neroztrhl.. holt zkusim větší sílu.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Drží to tam jen gumový kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLK Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 A ten se sundá když za to vemu nebo mám se snažit nějak ho sundat? On moc žádnej kroužek vidět není, musím se tam pořádně juknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Hele já normálně stáhl manžetu a že je tam kroužek (gumička) jsem zjistil až když jsem tam manžetu nemohl vrátit. Vydloubl jsem šroubováčkem nasadil manžetu a nasadil kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romuš Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 A já jsem se chtěl zeptat , nevadí zámek zpátečky , přívodu tepla nebo zimy k zadním sedadlům, musí se přívod nějak upravovat nebo nee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLK Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Mám construct a nevadil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.