zava.z Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Čau fabiáci. dnes se mě stala nepříjemná věc. Při jízdě mi spadlo přední okno. Mám jej v elektrice. Motorek běží ale praští v tom a nezvedá ani nespouští. Co stím ??? Máte skušenosti ??? Zvedl jsem ho rukama a zašprajcoval takže jezdím. Aale oprava je nutná. Stalo se to již někomu ??A kolik bude stát oprava ??? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 prasklý plast na stahovačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zava.z Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 A CENU OPRAVY NEZNÁŠ ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 nevím,kolik ofiko.Neofiko cca 1500 stahovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zava.z Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dÍKY !!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 dÍKY !!!!!!!!!!!! no ja som mal toto iste v lete...stalo ma to okolo 2500sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 ja kupoval novou neoriginalni stahovacku za 1500kc, urcite jde sehnat asi i levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Mě ten plastový čudl jenom vypadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak se přifařím sem:help: Když otvírám a zavírám PP okno, tak v něm docela dost lupe... nebo když je zima a okno stáhnu uplně dolů a chci jej zase zavřít, tak se vytáhne do půlky, kde se zarazí a sjede dolů. Druhý pokus okno vždy na jeden zátah vyjede bez problémů nahoru. Chci se tedy poradit, jestli si pomůžu výměnou těch plastovejch držáků, nebo když se to takle podělá, tak se musí měnit celá stahovačka? Předem dík za info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.