Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Jo a jinak se koukám na ty fotky tmavomodré OIII, pokud byl někdo stejně nevšímavý, jako já, jedná se pouze o fotomontáž, proto ta zadní světla vypadají tak divně ;)

Stačí se podívat na nepovedené ošetření místa klonovacím razítkem nalevo vedle RZ, nebo nahoře nad zadním bočním okénkem. Tudíž také zadní světla budou retušovaná, tvarem asi souhlasí, grafikou samozřejmě ne ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že ta modrá je taková spíš spatlanina staré O2, protože ty světla mi přijdou totožný s O2 :) jen je to nějaký převlek, kde má předek možná nové O3 a boční dveře.. ale spíš si myslím, že to byla nějaká testovačka podvozku nebo tak něco :) protože takhle by nový světla na O3 vypadat snad neměla. Už jen proto, že vyhazují ze světel tmavé odrazky a tahle má normálně červené odrazky. To nemá ani Rapid, tak proč by měla mít O3?

Ale jestli takhle vysoko bude mít prdel O3, tak si myslím, že přes ní nebude vidět vůbec dozadu. A že má volant na pravé straně .. tak třeba testují model pro Anglii no :D

Co se týče té tmavé .. tak možná tam nějaká úprava bude, třeba jí někdo vyfotil a škodovka to nechala zamaskovat, aby to nebylo vidět úplně :) ale ty světla zadní jsou tam nějak divně udělaný, vypadá to, jako by někdo vymazal tu odrazku :) co se týče toho špatného upravní vedle SPZ, tak to vypadá, jako by vyretušoval omylem i tam, když mazal SPZ :) no necháme se překvapit, s čím vyrazí :) ale že by to byla fotomontáž z úplně jiného auta, to mi zas nepřijde, 90% věcí by tam bylo udělané dosti věrohodně a pokud by to ten člověk zvládl, proč by nechal takovou chybu vedle SPZ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To krtek 6: souhlas.. Přední části se mi líbí (vč. SII), zadky však stojí s trochou ironie "za prd" :)

To mc2uba: jak píšeš, je to jen lehké retušování původně maskovaných míst, zbytek je skutečný. Čili proto jsou ty detaily tak odbyté, možná to dotyčný lépe neuměl ;)

Co se ale tvaru zadních světel týče, když se koukneš na maskování té světle modré, je vidět, že je ten tvar vážně takový. V reálu ale 100% takto odkrytá nebyla, zase půjde o fotomontáž, odvozenou od toho tvaru a grafiku světel si poměrně nepovedeně tvůrce domyslel sám, proto to světlo vypadá tak divně.

Jak to bude či nebude s kočičíma očima nevím, v dnešní době se však těší velké oblibě a navíc pod tím maskováním tam jsou tvarem vidět - zdá se tedy, že tam budou.. No, necháme se překvapit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už aby to bylo, myslím, že motorizace bude snad ještě zajímavější, např. vypínání válců u 1,4 a pak výkon, kterej se u 1.8 dostane na původních 132KW, jako měla OCT I RS, to ty dvoulitry budou slušný rakety. Čtyřkolky ale nejspíš nee :-((

Editováno: , autor: Sirzachy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO tom01: to tady ale píšu už x-krát a výše je také (ač nepříliš povedená) fotomontáž nějakého čtenáře, kde tvar světel odpovídá skutečnosti. ;) Je to docela zjevné, bohužel se mi třeba přední masky nových modelů příliš nelíbí, v porovnání s faceliftovanou OII, kde maska působí dostatečně honosně, tento nový styl mi přijde, nejen co se vzhledu a sklonu lamel týče, jako opětovný krok dozadu. Výhrad k současné OII mám víc než dost, masku však považuji za zřejmě nejpovedenější masku všech dob.. :kol-32:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišlo mi, že jsem ty obrázky v článku už někde viděl - no jo, tady! :) Ale je pravda, že je na konci miniaturním písmem napsaný zdroj skodahome.cz. :) Doufám, že se autora "octaviaaaa" zeptali na použití obrázků, byla by to slušnost...

Takže v článku asi nic nového, ale i tak - odkaz: http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-2013-dalsi-spionaz-a-uniky-odhaluji-tvar-svetel/ .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...