Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

To snad víš, jestli jsi měl zapnutou klimu a kape to, tak je to naprosto normální, problém by byl, kdyby nekapalo. A jestli jsi neměl zapnutou klimu a kape to, tak je problém také ;)

 

Včera jsem viděl nějaké video nového RS-a, v tom modrém liftbacku s benzínovou motorizací vypadá skutečně nádherně. To chci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rád DFENSův smysl pro humor, a to i když s ním nesouhlasím. Například jako teď. Ostatně tento blog v kategorii auto-moto článků dlouhodobě vykazuje nízkou úroveň obsahu v podobě opěvných ód na staré paštiky z pochybných autobazarů a rádoby recenze DFENSOVých nohsledů, které jsou ponejvíce pouhou veřejnou obhajobou "geniálního výběru a skvělého vkusu" autora.

Takže, když někdo píše o starých paštikách (a nikoliv z produkce koncernu), rovná se to nízká úrovneň obsahu ??

Články tam nejsou vždycky prvotřídní, ale vyjadřují svobodně názor.....bez cenzury...

A v tomhle článku s DSFENSem  musím ve většině bodů bohužel souhlasit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KDB,DFENSe už neřešit,ano? Případně někde v hospodě.
 

Jaká délka šroubů na kola se používá na OIII? Jestli to má vliv, mám 225/45R17 Teron. Ptám se z důvodu podložek pod zadní kola.

Jinak na Octavku se používá rozteč šroubů 5x112, je to tak? :)

Podle ETKY jsou pro kola 15" - 18" šrouby M14x1,5x27,číslo dílu WHT 001 812,cena 68,85 Kč. Rozteč je,jak uvádíš,5x112. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aniz bych se sam chtel vracet k recenzi na DFENS, opravdu je nutne neustale regulovat, o cem se zde smi a nesmi diskutovat a v jakem mnozstvi? Nechces rovnou vyhlasit seznam temat povolenych k rozhovorum a pocet prispevku povolenych k danemu tematu? Mel jsem za to, ze tohle je obecne tema o O3, kde se resi cokoliv, co se ji tyka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mike_k - o co ti jde? Je to obecné téma o OIII a ne recenze DFENSových článků o nějakých koncernových paštikách apod. Takže v tomto smyslu to budu regulovat. Jestli sis nestačil všimnout,za tu dobu,co jsi zde registrován,na neregulované tlachání o čemkoliv,je tady hospoda,či lampárna. Jestli máš v tomto zájem pokračovat,založ příslušné vlákno a já to tam přesunu. Jinak budu konat podle výše uvedeného.

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk: me naprosto nejde o recenzi na DFENS. Jen se mi zda, ze je zde v posledni dobe prehnana buzerace o cem se muze psat a o cem ne, vadi ze se nekdo vraci k jiz probranym tematum atd. Je to ciste muj nazor, ale nemyslim, ze by tu byla nejaka odborna diskuze, kterou by bylo potreba neustale regulovat. Kdyby nekdo psal uplne mimo tak budiz, ale aby vadilo, ze se nekdo po tydnu vrati k nejakemu tematu, ktere se O3 tyka, tak to mi uz prijde trochu moc.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim se zastat Pawouka.. Kluci, kouknete kolik tu je stranek. Z oci potencionalniho kupujiciho OIII, kterej chce neco o autu zjistit a co mu v autosalonu nereknou si procte trpelive vsechny stranky a prinos? 20 stran? :)

Navrhoval bych pro rozsahlejsi temata zalozit novy vlakno, kde se dany problem muze resit do aleluja. DFENS je toho jasnym prikladem :) Trochu myslete na ty lidi, kteri si budou cist vsech 200 stran ;) Ruku na srdce, vy byste to dali? Nebylo by jednodussi si ze vsech vlaken vybrat jen ty, ktery ctenare zajimaji? ..

Jendoslav: odpoved by me taky zajimala. Podlozku pod spz taky zrovna resim. Hodne lidi, kteri maj spz bez podlozky, ji maj prilepenou. Ale ze bych nejak vic veril lepidlu.. Dalsi vec, jak se na to budou divat policajti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě lepit se mi jí nechce, aby pak při sundání nešel dolů i lak nebo vytlumení, prostě vyvrtat je jistota :) jinak k O3. Ač jsem si to nemyslel, tak mě u určitých barev přestávají prolisy tolik vadit. Rozhodně mě nebudou tak vadit jako korejský světla u O2FL, který mě nesedí ani na mojem RS při pohledu zepředu, malinko ze strany a z boku je to OK. Tolik k designu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jendoslave,já nevím,ty si ze mě děláš srandu? Máš poznámky k mé snaze udržet tu debatu alespoň vzdáleně o OIII (OK,to ještě chápu,máš na to jiný názro) a pak tam drze napíšeš něco,co s ní vůbec nesouvisí (dotaz na SPZ) ???

mike_k - čím vlastně KDB přispěl k tématu OIII? Jsme v tomto vlákně o OIII,takže nevidím důvod stále se vracet k nějakým přímo nesouvisejícím  žvástům! Jak jsem již uvedl výš,co tobě,nebo komukoliv jinému,brání ve svobodné diskusi o čemkoliv v lampárně,či hospodě? Jakého zájemce o OIII zajímají tyto pindy (a je jedno kdo je tady napsal)?

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

No právě to o té SPZ s O3 nesouvisí, ale majitel O3 Lucasse se na to stranu před tím ptal, takže každej, kdo tuhle diskuzi čte, tak ví proč se ptám zde (a ne v jiném vlákně, kde by se mi třeba nedostalo odpovědi tak rychle jako zde) a i když je to v tuto chvíli OT, tak ale si myslím není problém odpovědět od někoho, kdo to ví a já už to dál rozšiřovat nebudu. Je fakt, že se pak thready dost nafukujou, ale kdo má trochu času, tak si rád přelouská vše i to co není přímo o novinkách ve světě O3, aspoň já to tak mám. Takže :noot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si to tedy nemyslím. Ty to třeba rozšiřovat nebudeš,ale jiní ovšem ano a ještě se cítí ukřivděni. Vlákno s názvem třeba "Přilepit RZ,nebo přišroubovat" v sekci exteriér by bylo na 100% lepší. Každému bude jasné,oč se jedná (pokud to tam ovšem nebude samej OT). Koho to napadne hledat zde? Máš tady už teď 192 stran,a z toho bude tak 150 balast... Mimochodem,kde že se to Lucasse ptal na RZ? Nikde to nevidím...

Tak a tímto bych prosil o další nešíření balastu nesouvisejícího s OIII v tomto vlákně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...