j0ska Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 neserve. Za použití horkovzdušné pistole to jde. Psal to o pár příspěvků výš Karlos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 no silikonem se lak určitě neserve a ikdyby ano, tak je to fuk, však je to pod RZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 navíc si to musíš teda zaplatit... stojí to 450 CZK hehehe, úplně sem si vybavil tu fotku ťuknutýho scoutíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ťuk ťuk, kdo je tam? Scout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 já to nelepil páskou... nalepil jsem to silikonem... ale pozor!!! musíš mít pořádný silikon, hlavně ne Soudal... to je břečka jak cip, ta nedrží! to je fakt, Soudal je mrtkoška jak sviňa.. vim z vlastní zkušenosti.. poté jsem zkoušel dát oboustrannou lepící pásku za 180Kč ale asi jsem ten nárazník špatně očistil bo mi to spadlo. po 3týdnech.. naštěstí v garáži. jinak jsem s tím najel asi 500km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vyhl. 234/2001 Sb. o registraci vozidel § 28 odst. 1 Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě. tj. i bez vrtání ,pokud je dobře nacvaklá v tom držáku, nebo klidně i pořádně přilepená oboustrankou, by to mělo naprosto vyhovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Přesně, to provrtání tam bylo nějak nacpáno dřív, ale teď už je to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 V té vyhlášce píšou, že se má umístit. Takže se ani nemusí přidělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 necetl jsem cele vlakno, tak snad to tady nekde neni .... na kazdem aute si RZ (drive SPZ) pridelavam srouby a davam tyto cepicky : http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=5500000047 znacky neni treba vrtat, jsou tak mekke, ze tam udelate diru cimkoliv spicatym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hm, já vždycky koupím plastové krytky, co se prodávájí v železářství na křížové šroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Oživím toto téma... Rád bych zůstal u uchycení značky v rámečku, z důvodu její možné demontovatelnosti. Důvod je ten (nemám to ale 100 % potvrzené), že např. v Německu musí být značka demontovatelná, protože policie tam má mít možnost ji sundat, když chce autu zabránit v dalším provozu. Ale to je teď nepodstatné. Objevil jsem na netu sadu 4 ks podložek za cca. 200-250 Kč (abych nedělal reklamu, zadejte do Google SPZ BEZ RÁMEČKU a pak hledejte obrázky). Docela se mi to líbí, tak se bych rád zeptal, jestli s tímto máte někdo zkušenosti či nevíte o nějakém co nejméně nápadném rámečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 @cosmicboy Tak pořád máš možnost to přilepit 3M sucháčem, s tím tu SPZ sundat můžeš, byť to nejde teda zrovna lehce 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 To mě taky napadlo - a životnost z praxe? Je to dlouhodobě odolné, zejména v různém počasí, myčka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Mám to asi tři nebo čtyři měsíce na autě a zatím bez problému. Drží to jak čert a vapka tomu nic neudělala už kolikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 (editace) @cosmicboy 3M dual lock za mna urcite najlepsia volba.3 roky od +40st do -25st rucna mycka,dazd,sneh,blato bez problemov.Mal som ich raz dole a treba sa s tym trochu pohrat aby sa nepokrcili.A co sa cajtov tyka,pokial ich budes musiet dat dole z akehokolvek dovodu tech.stav a pod,das ich dole behom 10sek a moze ti byt uplne jedno v akom stave si ich prevezmu 😁 Editováno: 29. Říjen 2021, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 ritch: Děkuji za zkušenost, jestli tě nikdo do víkendu nepřebije lepším řešením, tak jdu koupit 3M :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.