Srpen 7, 200817 r No ono to svoje opodstatnění má...všichni Vám řeknou, že zimáče co maj míň jak 4 mm už neplní svojí funkci......samo ale že na sněhu a ledu.....
Srpen 7, 200817 r no pravě,a ve městě mi to je stejně na houby,když se tu solí....v zimě jinde nejezdím a budu muset koupit gumy!!!chjo i Huml řikal že zimní od Listopadu do dubna ale kolik vzorku to už ne!!! Upraveno Srpen 7, 200817 r od paul_tdi
Srpen 7, 200817 r Tohle je nekonecny tema... rozumim tomu, ze lidi ve mestech tyhle gumy vcelku nepotrebuji. Spis me zarazi, ze nam vsechno prikazuje zakon, tyhle veci by mely byt vcelku logicky a samozrejmy. Je zima = nazuju zimni gumy. Kdyz mam zimni gumu sjetou, koupim novou, kvuli vlatni bezpecnosti.
Srpen 7, 200817 r to Paul TDI:Jen kupuj, s tema olackam co mas to je o hubu... a byla by skoda to nekde oprit. Konecne nejaka uzitecna vec, aspon na cestach nebudou frajeri s letnima ohrozovat ostatni
Srpen 7, 200817 r ... spíš už nebudou skoro potřeba letní, bo se budou "dojíždět" zimní v létě , což také není ono. A pak vydaj zákaz zimních v létě
Srpen 7, 200817 r no pravě,a ve městě mi to je stejně na houby,když se tu solí....v zimě jinde nejezdím a budu muset koupit gumy!!!chjoi Huml řikal že zimní od Listopadu do dubna ale kolik vzorku to už ne!!! Právě že ty min. 4 mm budou platit jen za novou značkou "zimní výbava", ve městě můžeš jezdit až do 1,6 mm a klidně na letních.
Srpen 7, 200817 r zda se mi to nebo tam nebylo ani slovo o povinnych zimakach ? ja to zatim chapu tak ze tam nesmis mit zimaky se vzorkem pod 1.6 , ale co kdyz tam budes mit letnaky ?
Srpen 7, 200817 r Můžeš mít i letňáky, zimáky se vzorkem min. 4 mm jsou povinné jen za tou značkou. Upraveno Srpen 7, 200817 r od rkonf
Srpen 7, 200817 r oukej no ne ze by me lakaly letnaky v zime ale naposledy me z jednoho zlabku stejne tahala micina s letnakama
Srpen 7, 200817 r A ty myslíš, že bezpečnost je nesmysl? Podívej se naše silnici a zejména v zimě......jasně je to o lidech ale i vybavení vozu....a v zimě na auto patří zimáče s pořádným vzorkem, jinak jsou naprd.......na sněhu a ledu...v zimě taky nosíme zimní boty a ne sandálky Upraveno Srpen 7, 200817 r od Marek
Srpen 7, 200817 r osobne proti tomu nic nemam - jen mi ukazte cejta, co te nekde v zime kdyz treba zrovna bude snih zastavi a zacne merit..... kor co treba v tech strediskach kde kolikrat je snehu, ze jedes a jses rad... jedine parkoviste apod. ... ja ty 4mm tam mit budu vzdycky ale myslim, ze tohle je jen jako strela do vzduchu.........
Srpen 7, 200817 r super jeste si k tomu vzorku muzou dat studii ale je to dvousecna zbran jako vzdycky kdyz budu mit treba centakovej vzorek na super starech popraskanejch slupkach tak mi je uplne k nicemu bo ten matros klouze jak po lede PS : Ta micina byla awd to lecos prida
Srpen 7, 200817 r to Jen:zas take sliky nemam dneska sem to měřil a misty 3-4mm,letos na gumy seru,budu jezdit od tatika fafikem ....uvidime jaka bude vubec zima,už by ale mohla byt konečne pořadna co??takova Ladovskááá Upraveno Srpen 7, 200817 r od paul_tdi
Srpen 7, 200817 r úplně stačilo: způsobíš škodu a nemáš v pořádku gumy? OK, půlku škody poškozeným platíš sám.
Srpen 7, 200817 r Tak to je zajimavy.To jsem nevěděl a každopádně si myslím že to svoje opodstatnění má.
Srpen 7, 200817 r no tohle právě neplatí, místo toho udělali zase kokotský zákon. Namísto toho, aby si každej sám zvážil jestli to za to riziko stojí, ta zase jen zakazování a omezování.
Srpen 7, 200817 r spíš celou škodu platíš sám...... to by zase nebylo úplně správně, protože si platíš pojistku.
Srpen 7, 200817 r Přesně! Tohle jsem chtěl napsat co sem četl nějaký 2., 3. příspěvek, když ti je jedno tvoje zdraví a chceš zmrzačit ostatní - tak všechno zaplatíš a pudeš si hačnout. Řekl bych gumy sou lepší....Ale to asi všichni co měníme zimáky, když de teplota dlouhodobě pod 10 nepocopíme proč na těch letňákách jezděj...
Srpen 7, 200817 r Myslim, ze melo byt povinne mit zimaky od listopadu do konce brezna a bylo by... V pripade ze by nekdo treba pri naledi zpusobil skodu s letnima, vymahal bych to po nem...
Srpen 7, 200817 r jsem jednoznačně pro zavedení povinného zimního obutí... 4x4 - 4měsíce v roce, na všechny 4 kola, min. 4mm vzorek a max. 4 roky používání...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.