maca Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 no tak já nakonec jedu leda do pr.ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Ale jdi ty jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 ....tak s největší pravděpodobností jedu, v sobotu po ránu jsem na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Dovču mám nahlášenou...otázka je jen jestli se najde za mě náhrada...takže zatím nevím ani na 100% ani na 1% jestli pojedu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 nedělej Zagorku, náhradníka uveřejni v rozkaze a doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 najmis: kua, to je jak u nás, náhradu si najdi sám nech si ji podepsat a pak ti můžou víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Těm se to radí, co... Nebo si to podepiš sám, copak sis nikdy nepodepisoval žákovskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tak mi taky pořád ještě nic nevíme, Vašek si taky za sebe hledá náhradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Jelikož neustále soutěžím o Titul "FURT V PRD*LI", slíbil jsem Romance, že tento víkend strávím s jejími přáteli. Promiňte kluci a hlavně Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Máro, nedá se nic dělat.. snad příště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Tak moment, to tam jako jedeme s Dakiem sami, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 mole.first: jako by tě to ještě překvapovalo Mára je omluven, Janina s Vaškem taky, najmis, hrábě a foromen snad dorazí no co, mám chatky pro 19 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Já dorazim v sobotu ráno.Drž mě flek na placu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 ritchie: doufám, že pro nás bude rezervovaný místo tam co vždycky stojí kluci ze skodahome.. na jaře sme se k nim poprvý přifařili rád tě zas uvidím, chlape! bereš mladou tentokrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jo,už jsem tam taky stál. Jedu sám,holka na mě kašle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Dorazím určitě v sobotu ráno , i s foromenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jelikož neustále soutěžím o Titul "FURT V PRD*LI", slíbil jsem Romance, že tento víkend strávím s jejími přáteli.Promiňte kluci a hlavně Dakie Nejedeš?? a jak chceš dopravit to DVD?? dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 mole.first: jako by tě to ještě překvapovalo Mára je omluven, Janina s Vaškem taky, najmis, hrábě a foromen snad dorazí no co, mám chatky pro 19 lidí Tak to já mám dovolenou zajištěnou a pokud se nestane něco neočekávaného tak jedeme všichni tři Během týdne se musíme domluvit v kolik a kde si dáme v pátek sraz a co vzít sebou !!! foromen : to DVD vem pro mě pentadiuse sebou a já už mu ho eskortuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Asi se pojedu v pátek večer podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 foromen : to DVD vem pro mě pentadiuse sebou a já už mu ho eskortuju Já bych Ti zase poslal, pro kluky ty RZ-ky, co ty na to? Díkec předem Ladi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Neny problema. Už od pátku mám dovolenou, tak bych se pro ně dopoledne stavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Asi se pojedu v pátek večer podívat Podívat a až do neděle, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Neny problema. Už od pátku mám dovolenou, tak bych se pro ně dopoledne stavil. Určitě, jen nevím kdo z posledních vyrobených bude přítomen, Zatím vím jen o MOLE FIRST Za odvoz RZ-ek děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Čau Máro...pokud máš RZku pro mě pošly jí..Prašule mužu poslat na učet. Dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Čau Máro...pokud máš RZku pro mě pošly jí..Prašule mužu poslat na učet.Dííky. Má ji tam, viděl jsem ji na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.