Jirik_superb Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Za jizdy se neda napsat sms :-) JInak super telefon, pouzivam prvni generaci uz asi pul roku! Parkrat sletel a kovovy kryt podrzel. Neposkrabatelne sklicko je taky fajn vec. Nehlede na 16 gb pameti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ale reklamní odělení má Jablíčko geniální. Takové šílenstvý kůli jednomu výrobku snad ještě nebylo. Ale bylo, když se představoval novej Favorit s 500 vylepšeníma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 :smich: Za jizdy nemas mit telefon v ruce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Za jízdy nemáš telefonovat s telefonem v ruce. Tak proto, když jedu pouze píšu sms, když je to telefonování tak nebezpečné (pro hnidopichy, kdysi bylo zakázáno pouze telefonovat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) takze pro obycejneho cecha zkusenosti po par dnech pouzivani iphone genialni telefon s perfektnim ovladanim, prumerny uzivatel se po case nauci frknout ho do cestiny,pokrocily uzivatel jako ,,JA,, uz ma v nem nekolik placenych aplikaci zadara, spore ,kroll, plus takove vychytavky jako aplikaci na mms demo na 4000 dni pochopitelne zadara,propojeni s wifi s notebookem jak pres hot spot tak i pres router, proste shrnuto kdo ho nemel nikdy v ruce a nevidel na nem video,hudbu,hry,mms,ICQ,skype tak muze jen kritizovat ,ale ajfounek je to nejlepsi co jsem kdy drzel v ruce a founy s WM si v rychlosti co ma ajfounek muzou jen tise zavidet ,navic opravdu po par hledanich na netu si do nej nacpete zadara vse co chcete i kdyz 100% lidi ulitava hlavne na hrach a na videiich stahnutych z youtube pres mxtube,v tom vypada ajfoun opravdu jako z 22 stoleti,nadhera je treba sedet u telky a na pozadi ajfouna mit zaple icq,email a jeste to mit v pohotovosti na prijem telefonovani, v tom se v rychlosti blesku kouknout co davaji v telce na 120 programecha jake je zrovna venku pocasi Editováno: 10. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ja jsem slysel ze tento telefon nema zdirku pro zadnou kartu. Ja ted kupoval mp3 malej prehravac a ten ma rozsirenou pamet diky flash kartam - to byla taky podminka ke koupi. Jak to tady u toho telefonu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Nemá, proto se prodává s 8GB nebo 16GB kapacitou, což myslím bohatě postačuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 aspon ze creck je spokojenej jeste pridat nav aplikace a mozna to bude k necemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 creck: Jak dlouho ti vydrzi baterka kdyz ses na ICQ pres wifinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) ponevadz si s founem neustale hraju tak max jeden den slot na pridavnou kartu nema,ale lehce ho propojis pres wifi treba s notasem a kopirujes si co zrovna potrebujes,nevim zatim se mi 8gb pameti nepodarilo nacpat a filmy mas z pc ve founu za sekundu nechci vas nejak premlouvat,ale podle me je to to nejlepsi na trhu,ovsem opravdu ho musis odblokovat a pak je to teprv to prave orechove, GPS navigaci snad nekdo do budoucna zmasti, foun je na ni pripravenej takze jedine opravdove nedostatky : zatim neni GPS navi a nema v sobe flash prehravac i kdyz ten prej uz je ale apple ho zatim neuvolnilo Editováno: 10. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak iphone putuje do servisu...ten co jsem zařizoval pro kolegu z práce je přehraný na český jazyk ale je nějaký nemocny.Asi na přehrání firmwaru i když nevím jestli už má novej soft.Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak zatim mi vychazi nokia E90 furt lepe s GPS i flashplayerem. Ostatni funkce samozrejme... Hlavne at to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 pro me zustava vitezem stale Raphael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 U me vede Omnia... IGO8 s 3D budovami a terenem na nem jde, to mi staci, wifinu to ma taky 5MPIX fotak s autofocusem neni uplne k zahozeni a na MMS nepotrebuji externi programy... Obcas si i pres bluetooth poslu nejake to foto do pc . Ovladani oprosti ostatnim WM MDA velmi svizne, pamet 8GB interni + slot pro micro sd.. Ja jsem nyni na 16 GB... At zije ufjon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Nejvice me pobavil prodejce Jablicka v Ostrave Shoping parku. Nerozbitne sklicko , 3x po nem klepl klicem a praskl. No zajimavy jeho pohled.Vzal jsem P1i , navi nepotrebuji a jsem velmi zpokojen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 iPhone...no, ehm...myslím, že není co dodávat, jedna lehce nadnesená recenze řekne vše podstatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Není to dlouho, co jsem přemýšlel co koupit - jestli iPhona, nebo Diamonda. Hodně jsem toho pročetl a Diamond vyhrál (i když ne úplně). 1. Displej VGA - ale menší než iPhon (měně barev - ale nevím kolik je lidské oko schopno uvidět) 2. Není to kus nábytku v kapse (pohodlně vejde do pouzdra od N6300) 3. Má češtinu v základu (někomu to je jedno jestli anglina nebo ne - ale když hledáš třeba nastavení WiFi a nedaří se, tak je čeština lepší...) 4. Ale hlavně - GUNGUJE GPS (TOMTOM, iGO...) - toto rozhodlo 5. Všude se válí mnoho softu pro WM a všechno funguje hned na poprve. 6. MMS ani kopírování neřeším - nepoužívám 7. uFon neumí MAS STORAGE (snad se to tak píše) - kopírování na interní paměť bez extra softu - tak jak fleška 8. Ovládání prsty umí i Diamond a když mě to přestane bavit, tak mám ještě k dispozici pero. Jak to tady čtu, tak jsem udělal asi dobře, protože jsem si ho donesl domů a fungovalo všechno a nebylo to DoDo (dodělej doma). Jo a výdrž baterky - když jen telefonuješ (málo), tak snad i 3 dny, ale já to neřeším (mě vydrží 1 den), protože nabíjím každou noc, což není žádný problém a mám pořád dostatek energie. Na velkou baterku zapomeňte, protože v tom okamžiku máte v kapse zase kus nábytku (nabyde asi o 7 mm). To je vše a teď do mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 (editace) jasne no kazdy preferuje neco jineho, ja se priznam mam ijfona jako hracku a proto mi nejak nevadi si vsechny nedostatky vychytat , chapu ze nekdo chce mit vse uz z vyroby . ale Davone tu Omnii zacinam zlehka zavidet to vypada na opravdu naslaply stroj i kdyz co vim tak CPU mame stejny,zalezi jak se k tomu postavi apple a co noveho vyda (ufoun jede taky na cpu samsungu) Editováno: 11. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Vim o tom ze silhali k Samsungu... Muzu rici, ze jsem vice nez spokojen s pristrojem a rychlosti (vseho)... WM 6.1 je ji na kapitola, kterou bych nerad rozebiral! Tim me Gates dorazil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) muj nazor je ze apple si hodne dobrych vecicek schovava az konkurence ukaze sve modely,potom to vysypou ,ted maji prodej velky neni treba, kazdopadne si musim nekde s omnii pohrat a srovnat ,hlavne me zajima jestli dotykovy display dosahuje kvalit apple, s tim WM doufam ze uz se polepsili,dosavadni rychlost vsech WM aplikaci byla tragicka a taky jedno velke plus pro apple zkuste mi najit telefon na kterem si zahrajete neco takoveho ty hry na nem nemaji konkurencibtw puvodni vlakno jsou rady uzivatelum iphone,takze at nesirim warez kdo chce mit zadaco skoro vsechny aplikace v appstore a cydii pisnete pm, Editováno: 12. Říjen 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 az vyda nvidia svuj novej mobilni koncept natvrdo tak pujdou vsechny wm a ufouni hry do kose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 kouknete docela hezky udelane video s moznostmi ufouna,i kdyz ty hack vecicky tam moc nejsou jen standartni aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 jdeme do valky Nvidia Tegra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Video celého systému vypadá opravdu obdivuhodně. Nenechte se ale zmást, protože se nejedná o vlastní OS, ale pouze o uživatelské rozhraní vyvinuté speciálně pro prezentaci schopností čipsetu Tegra, které běží na operačním systému Windows CE. Takze to pobezi opet na Windowswch a opet neni co resit a srovnavat... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No ale frontend neni problem predelat a s paradni grafikou a 700 procesorem to natrhne rit vsem founum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.