Přejít na obsah

Hromadný chip tuning 1,2 12V


dcdodo

Doporučené příspěvky

moje HTP honím každý den a mám najeto přes 200.000, je to vidět i na fotkách a zatím je motor v dobré kondici, jinak se chystám na výměnu rozvodového řetězu a napínáků, preventivně, udělám fotky, aby jste viděli opotřebení a případné natažení řetězu, protože nikdo není schopen říct (myslím ze Škodovky) kolik tyhle díly vydrží, takže udělám průzkum rozborkou a sborkou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec JaKr, klobouk :ph34r::o dole pred takovym clenem a tesim se taky na fotky, taky se na to tema hodne zajimam, nebot kolega to mnenil neplanovane pri 65000km mu to skocilo. Budes to delat sam a nebo mas ne koho od servisu? Drzim ti prsty at to dopadne v pohode a tesim sse na foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravim panove, je super ze se tak to pokracuje v linku a chysta se dalsi kolo hromadneho CHIPTUNINGU. Je pravda, ze za rohem sou vanoce a tak to bude jeste chvyli trvat, ale vyplati se. Ja jsem spokojenej a doporrucuju to, sam sem organizoval akci a vim co to da prace dostat takovou akci do finale. Preju hodne spokojenych zejemcu. Bay bay at vam to frci :scooter:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se nahlásil klidně taky, ale bylo by to na felicii 1.3 MPI 50kW a když by to šlo, tak taky jaká by byla cena... Na stránkách Cimbu je 3570Kč s DPH, určitě bych do toho šel, kdyby mi to udělal za 2000, možná do těch 2500, víc určitě ne.

Ale chtělo by to zjistit, až bude více lidí, jestli bych s váma moh vůbec jet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli počítáte se mnou, tak si mě vyškrtněte... V nejbližší době by mi měla přijít už upravená řj, takže je budu aspoň moci přehazovat a pořádně vyzkoušet :)

ok to neva tak snad budou další zájemci :feve:

tak klucííí někdo dalšííí?????? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...