Daddo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Idem menit budiky. Inak uz ho mam vytiahnuty aj ja a clovek by neveril akym sposobom.Pretelefonoval som x hovorov, prechodil x servisov az mi jeden servisak poradil klucovu sluzbu, ktora vie robit aj kluce na auta. Zasiel som tam, chlapik zobral pristroj a o par sekund bol PIN na svete. Servisy (vratane autorizovanych) sa mozu hanbit, ze nedisponuju takymito pristrojmi, pripadne programami ako SuperVAG, resp. VAG-Tacho. Neviem ci som dobre rozumel:vycitali ti PIN z kluca? to asi nie,ale pre istotu sa opytam. Samozrejme,ze pin je v budikoch, v epromke. Jasne ze nie z kluca, napichol pristroj na diag. zasuvku a o par sekund kod svietil na displeji pristroja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 pokud tam přijdeš,že chceš udělat nové klíče,budíky atd,udělají to a nakódují. Ved prave o to ide. Preco si vyhradzuju takyto monopol pri tychto pracach? Keby mi to spravia za taku cenu, ako si viem vybavit inde, ale tu ti jednoducho nedavaju na vyber a to sa mne nepaci. Ked chcu zamedzit nekalym praktikam preco potom ten kod prikladaju ku klucom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Keď si originálny majitel aleo prvý majiteľ musíš mať ten štítok s kódmi pri kluči, prečo ho Daddo nemáš...no neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Cosby ti mas VAS? Nemaju to len servisy? To mas drahe hoby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Keď si originálny majitel aleo prvý majiteľ musíš mať ten štítok s kódmi pri kluči, prečo ho Daddo nemáš...no neviem No prvy nie som, ale moja maaaati hej. A k autu mi dala komplet vsetko, co dostala (taky ten pekny tucny cierny obal so vsetkymi podkladmi vratane faktury). No isiel som si oci vyocit ale PIN kod som tam teda nenasiel. Takze takto ma ty vidis ... no pekne.... Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 A na klíčích nemáš plastový přívěsek? Ten rozevřeš a na něm je černé políčko, které setřeš jako los a je tam 4místné číslo, to je PIN. Samozřejmě nápis "PIN" tam nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) ee, kluce uz mam "hole". Je mozne, ze to tam povodne bolo a rodicia to povazovali za nejaku zbytocnost a dali to dole, ale otec nic take nespominal, ze by tam bolo. Pritom ked on mal oktavku, tak na nahradnych klucoch to mal, to som videl na vlastne oci. Edit:pravidla fóra bod č.4 Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Standis: ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radahav Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Mám stejný problém potřeboval bych vyčíst pin. Ztratil jsem klíč a druhý je nefunkční. Byl by někdo ochotný pomoct mi? Auto stoji v Jaroměřicích okr. Svitavy . Možná bych to zvládl i sám ale mám jenom vag com a v.i.s. bez pinu se nehnu dál Daddo promiň že jsem se ti sem vetřel, ale nechtěl jsem zakládat nové téma . díky všem co se mi pokusí nějak pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Neospravedlnuj sa, toto je forum, nie moje sukromne miesto a navyse nie si OT, takze sa kludne pytaj, diskutuj... Editováno: 10. Říjen 2008, autor: Daddo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Radohav: pokud jsem trochu pochopil tvůj problém monžá by stačilo jen znovunakodování toho klíčku.. (1ks, nikoliv 2) ale nejsem si jistej jestli k tomu PIN potřebuješ nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Herot Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Zdravicko, jak zjistim PIN imobilizeru? Jde o to, ze tata ma Fabii combi rv 2002 (modelova rada 2003) a nedostal k ni PIN k imobilizeru. Samozrejme, ze vim, ze kdybych zajel do autorizaku, tak mi jej za uplatu zdeli, ale to beru jako posledni moznost. PS: Prohledal jsem to tady a zadnou odpoved ze ktere bych byl chytry jsem nenasel. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: Roman Herot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) potřebuješ program+kabel který to vyčte.... Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Herot Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 A nejaka kalkulacka z VIN nebo neco takoveho ?? A ktere kabely to umi ?? Na VAG Com se dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 potřebuješ program+kabel který to vyčte.... V autorizovaném servisu ti PIN neřeknou-přijde zaheslován.Jim to na výrobu klíče nebo výměnu tachometru stačí,ale PIN se nedozvíš.Je to ochrana proti zlodějům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 vag com neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 VagComander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 u nás máme klíčové centrum-umí vybrousit planžetu do klíče a umí i zjistit PIN u mé f1rs mi kodoval a brousil nový klíč-vystřelovák.To musí umět i u vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 pokud Ti jde auto normálně nastartovat, tak není problém správným programem tento pin vyčíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Idem menit budiky. Inak uz ho mam vytiahnuty aj ja a clovek by neveril akym sposobom. Pretelefonoval som x hovorov, prechodil x servisov az mi jeden servisak poradil klucovu sluzbu, ktora vie robit aj kluce na auta. Zasiel som tam, chlapik zobral pristroj a o par sekund bol PIN na svete. Servisy (vratane autorizovanych) sa mozu hanbit, ze nedisponuju takymito pristrojmi, pripadne programami ako SuperVAG, resp. VAG-Tacho. mozes mi povedat kde to bolo ? chcem menit komplet zamky a pytaju odo mna PIN imobilizera.. kokos.. nakolko som treti majitel auta sam to neviem a stitok k autu nebol ale len jeden kluc. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Hmm, tohle je obnovení hodně fousatého tématu. Najdi kohokoliv, kdo má kabel VAG-TACHO a ten ti ho vytáhne (PIN). Na VW-Clubu bylo super téma, kde každý napsal odkud je a co může nabídnout, to téma tam asi pořád je, tak se tam podívej, najdi někoho z okolí kdo má VAG-TACHO kabel a kontaktuj ho. Bude to levnější než nějaká "firma"... Mimochodem - tohle téma by bylo super i tady, prostě mít tam napsáno kdo má jaké vybavení které může nabídnout a kde bydlí a pak mu stačí jenom napsat a domluvit se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 kdyby jsi byl z česka někde poblíž ostravy tak jsem schopen pin z immo přečíst sice jenom do určitého roku ale za pokus to stojí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daddo Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 mozes mi povedat kde to bolo ? chcem menit komplet zamky a pytaju odo mna PIN imobilizera.. kokos.. nakolko som treti majitel auta sam to neviem a stitok k autu nebol ale len jeden kluc. dikes V Nitre. Pokial chces vediet viac, kludne sa ozvi. Ale za pokus stoja aj alternativy navrhovane vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 vie to niekto v BA vycitat? surne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krobikml Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Zdravim hoši, mam otázečku a to jakou verzi VAG Tacho potřebuji k vyčtení kodu immo na Octavia II MR07, bude stačit verze 2.5? Díky moc za odpověď. Editováno: 8. Září 2011, autor: krobikml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.