Přejít na obsah

Závada - maxidot nezobrazuje informácie z rádia


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Ve středu jdu na sevisní prohlídku. V rámci toho jsem jim oznámil že mi opět nesvítí horní MaxiDot a při mytí jsem zjistil že mám prasklý plast na pravém A sloupku. Patrně když ho sundávali při výměně čelního okna. Mysleli si možná že nějaký čas potrvá než si toho všimnu. Tak v servisu říkali, že ho na tu středu objednají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Dnes som mal cestu na letisko tak som sa zastavil v Skodovke,lebo uz ma prestalo bavit kazdy den dotahovat skrutku co drzi obmedzovac vodicovych dveri.Boli celkom ochotny,kvapli mi tam nejake cervene lepidlo a skontrolovali aj vsetky ostatne,tak som pri tolkej ochote teda hned reklamoval osuchanu hlavicu rychlostnej paky( najskor mi tam chceli strcit hlavicu z Golfa ale ked som odmietol objednaju na Roomster) a kryt rucnej brzdy co mi strhli na garancnej prehliadke a este aj radio.Na pocudovanie bez najmensieho odporu vsetko uznali dokonca mi ponukli ci chcem take iste radio co mam ,alebo lepsie.mam dance a som z toho magor.Montuje sa do Roomstra aj lepsie? Ak sa nepletiem davaju sa tam dva a prave Dance by malo byt to lepsie,nie?

Kazdopadne nabuduce im zreklamujem aj volant.Ta super automobilova koza sa zacala lupat...... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, že se mi radio občas nezobrazí na maxidotu, se mi stává taky,ale nějak jsem to zatím neřešil. Co mě štve je, že už mi podruhý přestaly fungovat parkovací senzory, takže to zas musim vezt do servisu. Pak mi zrovna moc nefunguje vytahování zadních oken,jelikož kdykoliv je chci vythanout (mam je v elektrice) , tak to se skripotem sotva vyjede do pulky a pak to najednou cely spadne dolu :aggressive: ...Jinak vsechno ok :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak už jsem tady zase.

Nyní problém s rádiem. Poslouchám mp3 z CD. Dohrála písnička, na displayi přeskočila druhá a na počítadle bylo už 0:18 a pořád ticho, tak ji přetáčím a ticho. Říkám si, že asi chyba v mp3, přepnu na další skladbu ale zase ticho. Tak přepnu na další album, ticho. Přepnu na rádio, ticho. Všechno funguje jak má, hlasitost zesiluje, stanice přepíná, rds načítá...jen to ticho. Motor slyším, takže uši jsou v pořádku.

Máte nějaké nápady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe...tento problem som uz popisoval niekde skor. To iste sa mi sporadicky stavalo. Pomohlo len tvrdy restart systemu...to znamena vypnut a zapnut zapalovanie a teda zhasnut motor....na dialnici teda nic moc...na krizovatke sa to este da. :( Donutil som ich vymenit mi radio...este sa mi ta vada odvtedy neobjavila, no zase mam pocit ze mi niekedy nechce precitat mp3. Takze z vody do kaluze...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tiez sa mi stal ten proglém s MAXI-DOTOM ohladne zobrazenia informácií. Kedže ho mam tam od výroby bolo mi to čudne. Mal som auto doma a otec snim niekam siel a nechtiac sresetoval na pravej pačke pod volantom udaje..... :aggressive: a odvtedy mi to nefungovalo.... Ale zavolal som mojmu predajcovi a ten povedal ze sa uz s tym stretli a staci len na minutu odpojit bateriu na aute.... A co sa nestalo MAXIK fungoval a zobrazoval aj info z radia. Takze ziadna výmena nebola potrebná. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Me se dnes zase zasekla informace na maxiku (pouze hodnty od rádia). Tedy stručně řečeno zamrzla => stále mi tam svítila stejná informace ať jsem dělal co jsem dělal. Tak jsem vypl rádio a čekal že budu u vás v klubu s rozbitým maxidotem. Naštěsí to naběhlo ok a od té doby funkčí. Jsem zvědav, zda je to předzvěst něčeho horšího. Nědělalo to někomu také?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak známý problém se zobrazením Maxi dot - radio Dance. Ale paradoxně při montáži spojleru u autor. servisu. Po převzetí auta horní řádek černý....

Laborovali skoro hodinu,načetli VAG a od té doby to chodí - kdyby byl prý problém,tak mám přijed :feve:

Do té doby bez problému - auto mám necelý rok - výbava SPORT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...