jahomb Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Info a fotky : http://boleslavsky.denik.cz/zpravy_region/...-nova-auta.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Jsou ty barvy takový divoký, uvidíme jak se předvedou v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Mě se to nelíbí, alespoň zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 dnes vyjíždím z kolbenky a najednou jich vidím asi 20, kolona docela dlouhá. Vypadá to otřesně. Anápis pomáhat a chránit tam maj taky ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Jsou ty barvy takový divoký, uvidíme jak se předvedou v reálu Mě se to nelíbí, alespoň zatím Návrh se mi líbil, teď jsem taky zvědavý na realitu...a hlavně je potřeba teď hledat za křovím nejen zelené proužky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak jelikož tam bude žluta a modrá, tak ta by snad měla být dobře vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ta stříbrná mi nějak nesedí. Koukám že policajti dostali gumové zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak včera jedna projela kolem práce a podle mě není tak přehledná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahomb Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ta stříbrná mi nějak nesedí. Koukám že policajti dostali gumové zrcátka jo, prej je tam chtěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Hlavne stribrna metaliza prodrazi auto, a podle dopravnich expertu je na silnici ze vsech barev nejhure videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Nebýt nápisu Policie, tak to vypadá jak nějaká asistenční služba. Foto v provozu a článeček http://www.novinky.cz/clanek/152721-nove-p...do-provozu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 V diskuzi vede názor: vypadá to jako zásahovka od plynařů A taky dobrej: Měli jim dát růžový, buzerantům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Diskuze na novinkách je vždycky o ničem, ale tady to celkem sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Jednu sem u Brna už taky potkal, ale málem sem si toho auta vůbec nevšiml,. jinak si myslím, že to nebude trvat dlouho a zvyknem si na to,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak už i na idnes je pár fotek z provozu osobně sem čekal teda víc ale těžko posuzovat fotky jsou fotky skutečnost může být jiná http://zpravy.idnes.cz/na-silnice-vyrazily...5450_domaci_cen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Taky jsem zvědavej, jaká bude realita, takhle na fotkách se mi to nelíbí, ta žlutá vypadá spíš jak nějaká hnědá a s tou zásahovkou od plynařů mají pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Mám potvrzeno že několik "plynařů" bude i s 1,8TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 jo jo .. pravda .. je tam i několik 1.8 TSI 118 kW ;-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Hoši to je humus fakt že jo. Je to jak nějaký auto který jezdí po městě a hlásí že přijeli cirkusáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 NO je otázka jak moc reflexní to bude, to je podle mě to co našim policejním vozům chybělo...nemaj se maskovat za stromem nebo kontejnery na tříděný odpad, ale mají být vidět už z dálky, prt. to obvykle znamená nějakou komplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 reflexní je to hodně, připomíná mi to odrazky ;-) .. nevim jak večer ale i přes den to zářilo docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 http://aukro.cz/item468625205_skoda_octavi...cr.html#gallery Tak to si radsi pockam az ji uvede Abrex to snad nebude tak draha. Ale jinak to nevypada spatne.Asi bych se dotoho taky pustil jenom by me zajimalo kde sehnal obtisky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 mnoo za 1. motorizace budou ruzny podle toho kam to auto pujde. specialnim utvarum se kupujou uplne jiny auta(skoda i jiny) a nikde se o tom nemluvi. Pomalovany auta budou taky ruzny podle uziti. To je OK Co se barvy tyka, ANO zatim sem si na to nezvykl - to prijde. ze je to zbytecne drahy si myslim. Ale zaji ma me jedna vec. Nejakej zakon (nevim kterej) resi, ze zadne civilni auto nesmi byt v uprave, ktera by umoznovala ho zamenit z policejnim autem. Jak se to vyresi ted? kdyz si policajti nechaji udelat auta, ktery vypadaj, jako kazda druha asistencni sluzba? Malej majak a napis "chrante a brante" (parafraze z Demolition mena) je lehce k prehlednuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Hlavne stribrna metaliza prodrazi auto, a podle dopravnich expertu je na silnici ze vsech barev nejhure videt... Myslis experta Humla? :-D Pomer MPI : TSI je udajne 1:2 Editováno: 30. Říjen 2008, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Dneska jsem je viděl v Ostravě, vůbec nejdou poznat, ani jsem nestihl vytáhnout mobil abych je vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.