Endy1 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nemyslel, opravdu zkratovaný kabel k zadnímu repru a odpojilo to park. asistent. Mám FL senzory vpředu i vzadu. Při couvání uzoučkým prostorem (např. do garáže) pípají reproduktory střídavě podle vzdálenosti od překážky. Takže teoreticky s autem může couvat i slepej. K tomu se to na navigaci zobrazuje i graficky. Podle mne když nejde jeden reprák, tak to nemůže regulérně signalizovat a asistent to odpojí. Bohužel i s grafikou. Na displeji to akorát napsalo: Optický systém není k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Zadní čidla mají svůj "snímač varovného signálu" (repráček) vzadu ve stropu. Taky se mi nezdá, že by reproduktory audiosoustavy měly cokoli společeného s PDC. Editováno: 11. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) kdybys měl BMW třeba E60 tak neřeknu ale u OII i FL to nejde přes repro rádia / navigace zadní repro PDC je v levym B sloupku Editováno: 11. Červen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No záleží kam to kdo dá, ale lze měnit samozřejmě i tón... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) zadní repro PDC je v levym B sloupku Nojo, pravda. Já jsem to udělal jinak. V levém B Sloupku mám přední a vzadu ve stropu mám zadní. Editováno: 11. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Je to origo, a jde to z repráků rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Co ti jde z repráků rádia??? To pískání vzdálenosti...no jak se říká trochu mimo...neee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) No záleží kam to kdo dá, ale lze měnit samozřejmě i tón... Fakt se dá měnit i ton??? A hlasitost??? Vagem? Já mam origo park vzadu i vpředu, piští mi to někde kolem levého B sloupku a výškou tonu je rozdělený jestli to je z předních nebo zadních senzorů.. Stačilo by mi kdyby to šlo alespon ztlumit...tohle řve jak kr.va - jasně, je tu varianta předřadného odporu k repráčku, ale vagem by to bylo elegantnější... Editováno: 12. Červen 2009, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jestli jde zvuk PDC z repráků tak ale nemáš octavii ale třeba bmw E60 tam to tak funguje jde to VAGem v přispůsobení u Audi to jde už od r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jde to z repráků, a tóny jdou změnit na MAXI DOTU. Nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) S těmi reproduktory je to zvláštní, když člověk ví jaké PINy má jednotka PDC, ale tóny u FL jde skutečně měnit na MAXI DOTu. Editováno: 13. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Měnění tónů na maxi-dotu nic neměni na tom, že to jde stejně přes ty dva repráčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Mám i přední snzory, takže to nemůže jít ze dvou stran, ale ze čtyř. Když couvám do úzkého prostoru, tak je to jako na kolotoči. A navíc při aktivaci to ztlumí rádio. (Amundsen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Hmm no vidíš jak to maj pěkně dělané...2 repráčky a ty z toho máš skoro Dolby - Surround Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím. Po namontovaní tažného som hladal, v jakom RJ by som to mohol nakódovať. Našiel som v RJ parkovacieho asistenta položku "auto s tažním"(presný názov po anglicky si nepamätám), tak som to zaklikol. Sranda je, že teraz mi parkovací asistent nepípa ani pri nazapojenom vozíku. V čom by mohlo byť problém? Kde sa vôbec kóduje tažné, ak nie v RJ parkovacieho asistenta.? Tažné je asi originál, aspoň som si ho tak kupoval, mal aj štítok so Škoda kódom. V VAG som zbadal aj možnosti sedan, wagon, ... Mám kombi ale je tam nastavení kód pre sedan. Je to nejaký rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ahoj, label ve Vagu co se ti načte je špatnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 chlapi neviete kolko stoji dorabka origo parkovacieho asistenta v skodovke? alebo, robi sa to vobec? nechcem tam davat daco neorigo-nevyzera to velmi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 si tu prezri forum, je tu mnoho sikovnych chalanov aj z tvojho okolia, preco to chces riesit origo? alebo ak mas aku taku sajnu zvladnes to aj sam, origo parkovaky tu najdes v sekcii predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 chlapi neviete kolko stoji dorabka origo parkovacieho asistenta v skodovke? alebo, robi sa to vobec? nechcem tam davat daco neorigo-nevyzera to velmi dobre Ve Škodovce to vůbec nezjišťuj. Díly ti možná nebudo schopni ani zjistit. A když jo, tak omdlíš z ceny. Kup díly přes inzerát (třeba tady na fóru) a ve škodovce si je nech maximálně domontovat. Ale to co oni budou řešit dva dny (možná víc) to zvládne někdo tady z fóra za jeden a troufnu si říct, že lépe. S doděláním je docela práce a když někdo přesně ví co má dělat je to něco jiného, než když se mechanici ve škodovce učí něco, pro ně, nestandardního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ve Škodovce to vůbec nezjišťuj. Díly ti možná nebudo schopni ani zjistit. A když jo, tak omdlíš z ceny.Kup díly přes inzerát (třeba tady na fóru) a ve škodovce si je nech maximálně domontovat. Ale to co oni budou řešit dva dny (možná víc) to zvládne někdo tady z fóra za jeden a troufnu si říct, že lépe. S doděláním je docela práce a když někdo přesně ví co má dělat je to něco jiného, než když se mechanici ve škodovce učí něco, pro ně, nestandardního. ide o to ze idem kupit jazdenku a ta to nema....preto by som to chcel mat ako od vyroby...ziadne spatne dorabky nech to nevyzera jak nalepene gombiky a hlavne nech to funguje ako ked to je seriovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Přesně o to mi šlo taky když jsem dodělával. To co se prodává tady v bazaru je přesně to co montují ve fabrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ve Škodovce to vůbec nezjišťuj. Díly ti možná nebudo schopni ani zjistit. A když jo, tak omdlíš z ceny.Kup díly přes inzerát (třeba tady na fóru) a ve škodovce si je nech maximálně domontovat. Ale to co oni budou řešit dva dny (možná víc) to zvládne někdo tady z fóra za jeden a troufnu si říct, že lépe. S doděláním je docela práce a když někdo přesně ví co má dělat je to něco jiného, než když se mechanici ve škodovce učí něco, pro ně, nestandardního. Dovolím si nesouhlasit Mám doráběné senzory z výroby (ten druhej typ). Dělali to přímo v salonu před prodejem auta, stálo to cca 8tis (což je teda asi pálka oproti foru, ale zase oni si vezmou na práci..). Jinak plnohodnotná záruka, takže co víc chtít.. Ted se trochu loupe lak, sice mi to lákli v jiným servise, ale začalo to zase, tak to dám tam kde jsme to kupovali a nečekám problémy (v rámci záruky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ale neukazuje to na rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ono je lépe když se nikde nic neloupe....než pak to řešit stále v rámci reklamace, ale je to jen otázka přístupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ale neukazuje to na rádiu Neukazuje, ale to víme, to je známá věc A nějak mi to neva, když mám rádio Sony (každopádně to moc od Škodovky nechápu.. zvažoval jsem nákup origo rádia, ale asi zůstanu u toho co mám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.