Igor Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ferda25: Áno, bohužiaľ sa to stáva. Niekedy pomôže vypnúť/zapnúť rádio, niekedy opätovné naštartovanie. Zdá sa mi ale, že to bolo vyriešené nejakým novším softom v rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Tak aspoň, že nejsem sám...to jste mě potěšily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ja mám asi šťastie alebo čo, ale mne sa to fakt ešte nikdy nestalo, aby mi to autíčko ostalo na rádiu, kedy nemalo ostať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ... možno na audience je to iné a nestáva sa to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 62454: No, možno na tom niečo bude - je pravda, že zatiaľ som to videl len na Streamoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 62454: No, možno na tom niečo bude - je pravda, že zatiaľ som to videl len na Streamoch... ...i keď teraz ma napadá že niekto tu na fóre to spomínal aj na Audience... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 62454: No, možno na tom niečo bude - je pravda, že zatiaľ som to videl len na Streamoch... ...i keď teraz ma napadá že niekto tu na fóre to spomínal aj na Audience... Na Audienci (MR 2006) jsem uvedené problémy z času na čas zaregistroval. Začalo to ale dělat tak po půl roku (cca). Teď mám Stream (MR 2007 - již s MP3) a zatím se mi to nestalo. Je ale pravda, že Okťu zatím týrám jenom cca 5 měsíců... el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já mám taky Audienci MR2006 a zlobí mě to na ní...teda stalo se mi to jednou, ale mám tam fw. 18.0.0.0. Uvidíme zda se to nechá přehrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Parkovaci senzory urcite ber. 9000 je hodne, myslel jsem si to taky, ale jak jsem byl stasny kdyz jsem diky senzorum nesejmul pekne schovany betonovy patnicek. Kombinace se Streamem je moc dobra, hlavne kdyz clovek parkuje do rady a hlida si predek. Od par lidi jsem zaslechl posmesne argumenty, ze za ty penize me klidne nauci parkovat, pak jsem je ale videl parkovat a jeden naraz stridal druhy. Senzory reaguji i na vyssi obrubnik. Jediny problem je, kdyz couvas nekde, kde je vysoka trava.. Radši zbytečný poplach kvůli stéblu trávy než zrušit zadek o patník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 parkovací senzory nemám, ale myslím že jsou rozhodně užitečný, (měl jsem možnost si je v jednom autě vyzkoušet) takže příště si je určitě pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Moje rec, v pristi (kokte) budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já mám taky Audienci MR2006 a zlobí mě to na ní...teda stalo se mi to jednou, ale mám tam fw. 18.0.0.0. Uvidíme zda se to nechá přehrát... ja tu o tom pisem uz rok! mam audience, robi to od vyroby, povodne som mal Audience MR2005, teraz MR2006 a robi to stale, hlavne pri nizkych teplotach po starte. FW 18.0.0.0. Zevraj novy soft neexistuje, alebo je to iba mantak v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Někdo už tu psal něco o verzi 19.0.0.0, ale bojím se, že to může být omezené i HW verzí rádia, že se prostě do těch našich větší nahrát nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Mam zadni od vyrobi a ted jsem si nechal dodelat predni.Nema to chybu uz nenakukuju jak divizna pokud dojizdim popredu nekde ke zdi.Vubec jsem tam nevidel.Ted zmacknu tlacitko pipne a stojim tak 10cm od prekazky...Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Má origo zadní, teprve si na něj zvykám, ale zamlouvá se mi, i když jsem si dřív říkal na co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 To 0019 je HW verzia rádia. Ja mám MR2007 a mám HW 0019. SW mám 0026. Tieto dáta ale nie sú v menu, ale na pravej strane na štítku. Na displeji mám MAIN 22.0.0.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 To HW....označení je ale divné....měl jsem verzi 017 a teď mám 018 a nikdo rádio neměnil...Tak jak to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak jsem navštívil včera DC Auto a rozhodl jsem se že si nechám namontovat originál zadní parkovací čidla, objednali je, předlakujou dle barvy auta a už jsem si dojednal termín na montáž, přijde to prý se vším všudy na 6 500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak jsem navštívil včera DC Auto a rozhodl jsem se že si nechám namontovat originál zadní parkovací čidla, objednali je, předlakujou dle barvy auta a už jsem si dojednal termín na montáž, přijde to prý se vším všudy na 6 500 Kč. Tak to jsem zvědavý, jak se s tím kluci poperou, pak dej vědět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) to už jsem absolvoval, na tom neni co posrat...jenom bacha, aby ti tam za 6,5K nedali ty černý bradavice co jenom pípaj a nejdou propojit na radio Editováno: 21. Březen 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jasná věc, dojednával jsem si s nima aby to bylo propojený na Stream, ta cena je zajímavá, koukal jsem ve Škodováckým konfigurátoru je cena 9000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak jsem navštívil včera DC Auto a rozhodl jsem se že si nechám namontovat originál zadní parkovací čidla, objednali je, předlakujou dle barvy auta a už jsem si dojednal termín na montáž, přijde to prý se vším všudy na 6 500 Kč. Tak to jsem zvědavý, jak se s tím kluci poperou, pak dej vědět.. Samozřejmě že dám vědět, mám je připravit na to, že tam taky přijedeš na montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak jsem navštívil včera DC Auto a rozhodl jsem se že si nechám namontovat originál zadní parkovací čidla, objednali je, předlakujou dle barvy auta a už jsem si dojednal termín na montáž, přijde to prý se vším všudy na 6 500 Kč. Tak to jsem zvědavý, jak se s tím kluci poperou, pak dej vědět.. Samozřejmě že dám vědět, mám je připravit na to, že tam taky přijedeš na montáž? No, já už je tam naštěstí mám Jinak nemít je tak bych si je tam já osobně určitě dával sám, baví mně to Teď jsem např. dával tažný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jinak teď jsem koukal do Etky..tak za zěch 6500 se vejdou jen do dílů (4 senzory v základu, krytky na ně v základu, kabelový svazek, řídící jednotka a bzučák do B-sloupku..a to tam není lakování, práce a oživení.. Tak jsem zvědavý, na kolik jim to nakonec vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Jinak teď jsem koukal do Etky..tak za zěch 6500 se vejdou jen do dílů (4 senzory v základu, krytky na ně v základu, kabelový svazek, řídící jednotka a bzučák do B-sloupku..a to tam není lakování, práce a oživení.. Tak jsem zvědavý, na kolik jim to nakonec vyleze No uvidíme, taky jsem zvědavej, každopádně dám vědět, objednanej jsem tam na 5.4. ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.