Koldavideo Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Ja som to zapojil takto:posla_2.bmp Zdravím Našel jsem tady na fóru příspěvek od tebe , kde jsi uveřejnil schéma zapojení senzorů k řídící jednotce. Chtěl bych se Tě zeptat: - máš zapojené i přední senzory? - jakou máš ŘJ já jsem koupil 5J0 919 283 (na štítku je uvedeno META SYSTEM a znak Škodovky)? - v jakém autě to máš nainstalované? Já bych to chtěl dát do passatu (B6-3C) s tím že jsem to chtěl připojit i na CAN BUS. Teď ale nevím jestli to půjde. Asi ne že ? Všiml jsem si že skoro všichni tady používají stejné řídící jednotky jen se mění jejich první trojčíslí. Co jsem se díval do ETKY tak na passat se používá 3C0 919 283. Vyzná se v tom někdo - bude mi to fungovat i přes CAN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 ZdravímNašel jsem tady na fóru příspěvek od tebe , kde jsi uveřejnil schéma zapojení senzorů k řídící jednotce. Chtěl bych se Tě zeptat: - máš zapojené i přední senzory? - jakou máš ŘJ já jsem koupil 5J0 919 283 (na štítku je uvedeno META SYSTEM a znak Škodovky)? - v jakém autě to máš nainstalované? Já bych to chtěl dát do passatu (B6-3C) s tím že jsem to chtěl připojit i na CAN BUS. Teď ale nevím jestli to půjde. Asi ne že ? Všiml jsem si že skoro všichni tady používají stejné řídící jednotky jen se mění jejich první trojčíslí. Co jsem se díval do ETKY tak na passat se používá 3C0 919 283. Vyzná se v tom někdo - bude mi to fungovat i přes CAN ? to znační na které se ptáš je značení pro VW škoda má to co píšeš jako první,myslím že nebude problém aby to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Posilam par fotek z instalace. Par postrehu k instalaci 1) napajení - staci dokoupit spravne kontakty do pojistkoveho boxu a zapojit 2) CAN Komfort jsem napojil ze svazku ktery vede do ŘJ dveri u ridice (jednotka bezproblému komunikuje, overeno diag. kabelem) 3) tlacitko PA - zem (3) a podsvícení (6) jsem pripojil paralelne k vedlejsimu tlacitku ESP Jeste me ceka protazeni svazku pro predni cidla ( uz sa na to moc tesim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 tohle obdivuju, fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 (editace) tohle obdivuju, fakt To já taky , do toho bych se tedy nepouštěl , ale taky už přemýšlím o dodělání předních. Editováno: 10. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 kdybych neměl auto už 3roky, taky je dodělám, je to fajn věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Tak PA asistent je kompletne namontovan a funkcni, ty predni senzory maji fakt neco do sebe Posilam nejke dalsi fotky me instalace. Par postrehu k instalaci 1) vzhlem k tomu ze svazek vede po leve strane auta tak jsem pouzil pruchod do motoroveho prostoru na leve strane pod volantem, cekal jsem ze bude problem s protazenim svazku pres tuto gumovou pruchodku, ale bylo to jednodusi nez jsem myslel vse slo jak po masle, stacilo pouzit starou antenu od CBcka a bylo to. 2) hlavne bylo nutne odpojit, vyndat baterii a plastove kryty viz foto , abych se dostal k jisticimu sroubu baterie musel jsem povolit kryt vzduchoveho filtru 3) potom jsem svazek zastrcil za tlumici filc 4) vyndat xenon a zacvaknout prednich senzoru konektor ktery koncil pod svetlem Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: sathack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Čau všichni. Mám problém s parkovacím asistentem. Je orignál škoda do O1. Namontil sem si ji do OII. Bohužel nefunguje tak jak má. Správně funguje jen při sepnutém zapalování (nikoli nastartovano). Pokud nastartuju tak už nefunguje. Spínání zpátečky jsem zapojil na zpátečkovou žárovku. Nevím kde by mohl být problém, předpokládám asi u toho spínání zpátečky. Neměl někdo nějaký podobný problém? Prosím poraďte, jsem bezradný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 řekl bych, že jsi první co bastli parkovací asistent z OI do OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 a cúvacie svetlo ti po naštartovaní svieti? či RJ neodpojí žiarovku lebo detekuje zvýšený odber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 na OII se neda napojit na couvaci zarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jestli to nebude tím, že na O II bude nejlepší ParkTronic origo O II. je to asi rada naprd, ale mně přijde hovadina tam bastlit něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 To Tim: Dík za reakce, nevíš na co by se to teda dalo napojit? Bastlil jsem to tam proto, že když jsem to kupoval, tak se tady ještě parkováky na OII neprodávaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Nikdy ti nepůjde.Prigo park z OII si bere zpátečku a S kontakt z Canu.Do žárovek jde pulsní napětí řízené elektronikou.Nebude to korektně chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 To Tim:Dík za reakce, nevíš na co by se to teda dalo napojit? Bastlil jsem to tam proto, že když jsem to kupoval, tak se tady ještě parkováky na OII neprodávaly. parkováky na OII se snad prodávaj od začátku prodeje OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 No ja bych spíš potřeboval poradit než řešit od kdy se prodávaly. Máš pravdu že se asi prodávaly, ale já sem je nekupoval u Škody ale tady na fóru. Byla to pro mne výhodná cena, tak jsem je koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 OK, sorry, třeba ti někdo poradí, jak to rozběhat, ale myslim, že cosby byl dost výstižnej... ne nadarmo se říká, kdo šetří, má za tři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 COsby jak je teda možné že pokud nemám nastartováno tak to chodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 napíš viac, čo si kam napojil okrem tej žiarovky. odkial si bral +12V?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 +12 jsem bral z tažného, - na kostru. Pak jsem zkoušel +12 připojit na +12 co mam na BT Parrot a porad nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) řekl bych, že jsi první co bastli parkovací asistent z OI do OII... není první Nikdy ti nepůjde.Prigo park z OII si bere zpátečku a S kontakt z Canu.Do žárovek jde pulsní napětí řízené elektronikou.Nebude to korektně chodit Nikdy neříkej nikdy (vždycky se najde nějakej blbec, kterej neví že to nejde a udělá to ) mě to fungovalo Editováno: 11. leden 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Já mám z výroby jenom zadní a jsem velice spokojen . Já mám problém že mi zadní pravý vnější senzor "ukecává" a signalizuje v pravidelných intervalech přibližující překážku. Ale vypadá že to dělá jen za mokra a ještě při rozsvícených světlech. Diagnostika neukazuje žádnou chybu, ale když měřím vagscopem tak to čidlo v grafu ustřeluje směrem dolů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomicek Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Takže díky Vášovi parovací asistent již úspěšně chodí....Díky majstro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak nastala první porucha na mé koktě. Ráno sednu do auta, zapnu parkovacího asistenta, protože někdo zastavil tak blízko před mojím autem a co se nestalo - ozval se delší tón a tlačítko asistenta začalo blikat (porucha). Několikrát jsem to zkusil vypnout a nic. Odpoledne jsem přijel domů, tak jsem to zkusil a zase to začalo znovu. Vylezl jsem a zkoušel dávat ruku před čidla. Najednou to fungovalo, tak jak má. To bylo ale bohužel naposledy. Nyní již je to nefunkční. Měl jste někdo podobný problém? Popřípadě nevíte co mohlo odejít? Ještě otázka: když odejde jedno čidlo, tak ostatní fungujou normálně, nebo to přestane fungovat vše? Asistenta mám v předu i v zadu již z výroby (MR2006) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 ...ja mám asistenta vzadu a skúsenosť takú že keď "zapadol do nárazníka" pískal vkuse a tým trvalo pískalo všetko, na rádiu ukazovali ostatné 3 vporiadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.