Kosta103 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kupuješ špatny věci na špatny místa Baterky fungujou dobře prej to sou varty....ve felde 1.9d je už 5 rokem a daval sem i sterter na octu a zatim funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 http://www.autodoplnkyfro.cz/náboj-kola-s-...rva-p-5121.html dole je vyrobce SKD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Napsal jsem si o info na vyrobce SKD : Dobrý den, SKD je zavedená firma v oblasti druhovýroby ND z číny. Výrobky této fy prodáváme již přes 5let a reklamace (vadovost) výrobků je srovnatelná s výrobky originálními. Záruka je samozřejmě 2 letá na všechny námi dodávané výrobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cactusi Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Panove a co rikate na vahu vzduchu STARLINE? Docela silne o ni uvazuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 trochu si přiohřeju polívčičku co autobaterie STARLINE??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 STANDIS: Tu mas link na baterky Starline a Varta. Rozdiel v cene nic moc ale v kvalite+vydrzi urcite ano. LINK: http://www.autokelly.cz/#CT=16|PCT=0|CUR=0...HT=0|SD=0|ST=0| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 právě že teď mají na baterie Starline akci a 60 Ah mají za 1000 kč http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1317685 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 STANDIS: Ale si nepisal ze ta baterka STARLINE je teraz v AKCII. Za tu cenu nie je co riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 tak já chtěl nejdřív vědět názor na tu značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Tak do benzínu bude snad o.k. jinak tyhle levný značky do diesla nee....táta má něco podobnýho v 1,8TD a po pár startech ta baterka v zimě strácí hrozně kapacitu(starták) Radši dát trochu víc ale mít jistot 6-8 let životnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Starline bych do auta nedal nikdy a tyka jse to čehokoliv a baterky zvlaště,navic ji nekupuješ na chvili ale třeba na pět let a to už jse vyplati něco malo připlatit,ale každeho věc co jsi koupi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tak já jí nakonec koupil a uvidíme, je na 2 roky záruka, tak se uvidí a moc nesouhlasím s vašim názorem. měl jsem Vartu bezúdržbovou ( a to jsem si myslel, že kupuju kvalitu) a nebudte tomu věřit 2 roky a ni den navíc a byla v čudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Ahol kluci,chtěl jsem se optat co říkáte na náhradní díly značky Starline?Setkali jste se s nimi?Koukal jsem že patří mezi nejlevnější výrobce a tak si říkám jestli ta cena není tak nízká na úkor kvality? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 starline je čína(co vim) a zrovna na ložiskách šetřit asi ee!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Ložiska nebrat, zhruba před rokem jsem se nechal "opít" cenou a říkal jsem si, že to alespoň něco vydrží, ale to byl velký omyl. Nechal jsem je teda hodit na auto, udělat geo a za pár dnů jsem se vydal do Rakouska, kde jsem jel převážně po perfektních dálnicích do cca 130 km/ hod., ujel jsem zhruba 2000 km a ložiska totálně K.O., hučely jako původní, které byly na autě snad od novoty a bylo na nich nalítáno 160 000 km. Vzhledem k tomu, že auto potřebuji každý den, tak hned po návratu jsem je nechal vyměnit za origo a už 10 000 km mám klid. Nechci pomlouvat tuto značku, ale bohužel mě nepřesvědčila, že jejich díly mají vůbec hodnotu, za jakou se prodávají. Starline ložiska by byly drahé, i kdyby stály 10,- Kč, protože platit výměnu ložisek co 2000 km se taky pěkně prodraží. Jen se divím, že takové zmetky někdo vypustí z fabriky, takže Starline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Co se týká ložisek, šetření není na místě......kdysi jsme taky v práci chtěli "ušetřit" a kupovali levnou čínu...a ejhle....ložiska nevydržela ani 1/3 toho co by měla..proto dnes již pouze kvalitní značková.....větší pořizovací cena se vrátí v delší životnosti proti číně......a na auto dávat čínu je dle mého hazard.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Také se přikláním k originálu. Čína používá své vývojové materiály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micar Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 kotouče špička,desky slušné,díly řízení katastrofa-nevydrží prachovky ani pár měsíců,na fel se mi po roce protočilo hřebenové řízení,naštěstí na místě,čepy tam nějaká délka závitu je asi nezajímá,nemoh jsem jednou ani seř. geom.-,tlumiče v pohodě,aku taky,altíky a startéry mi celkem jezdí ale různá čidla a spínače z 90% vracím,filtry beru akorát např. na fab pylový trochu soudruzi nedodrželi rozměr výfuky slušné. ložiska jak na co-třeba fab předek po půl roce total,nebo taky nefunkční kroužek abs-,tak asi tak ,pro přehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Tak starline je podle mě z větší části shit-např.čepy,lanka ruč.brzdy,ložiska.....Co je dostačující tak výfuky.Filtry taky šmejd.Vzpomínám si že jsem byl tak asi před 3 lety v Kostelci nad orlicí ve fabrice co vyrábí brzdy-ve FERODO.A na konci tam bylo několi výrobních linek a z nich sjížděly destičky např.VW,audi,renault,volvo,atd.Materiál a technologie stejný,jen jiný nápisy,jiná krabička a samozřejmě jiná cena A taky se mi párkrát stalo,že kolega objednal kladku starline a byla tam SKF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Starline je trága největší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Starline koupit ale přemýšlet co a na co. V dílech na brzdy nebo nápravu nikdy. Ale třeba dělají i jiné věci jako autochemii (tmely, vazelíny, atd ..) tohle proč ne. Já si třeba koupil od Starlinu brzdový kotouč a mám ho jako dekoraci a těžítko na stole. Vypadá stále jako nový. Vřele doporučuji ale jen pro tento způsob využití. Editováno: 18. leden 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_an1 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 před rokem jsem si koupil homokinetický kloub VIKA na mojí Feldu..najel jsem s ním zatím cca 18 000km a zatím pohodička..všeci nadávají jaký je to šmejd a já s ním nemám problém..vím, že to není značka starline a strašně moc lidí říká ze VIKA je ješte horší..po mojí zkušenosti zatím s tímto názorem nesouhlasím a měnil jsem i kotouče na Fabce někdy přes léto značky starline..teď po zimě jsem se díval a sjíždějí se krásně takže taky spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Mě vydržel homokineťák od Starlinu 1 měsíc. Ale je rozdíl ve feldě 1.3 a v superbu 2.5. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman_an1 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 tak to asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindina Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Je tohle sice starší přízpěvek,ale platí to pořád stejně.Starline baterie pocházejí z Rakousko- Banner-100% kvalita-záruka 3 roky.Oleje opět srovnatelné Paramo,Koramo popř. Esso.Homokinetické klouby-většinou šit-čína-silentbloky to samé.Startéry/alternátor-Valeo apod.Mechanik,který to zná a má s tím praxi,ví co má vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.