Přejít na obsah

4. sraz OSTRAVSKA !!! víkendová akce v beskydech !!!


4. Sraz OSTRAVSKA + okolí v beskydech  

35 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Takže pánové, jak jsem slíbil, tak to taky zkusím a jdu do toho = organizace vícedenního srazíku ostravska+okolí v beskydech...

Našlo se krásné místečko pro nás, kde jsme schopni se všici vejít, když počítám účast v ostatních ročnícíh.

Takže jedná se o Hotel Rajská Bouda v Malenovicích (kousíček od Frýdlantu n. O)

http://rajskabouda.sweb.cz/

venku1.jpg

venku3.jpg

jidelna1.jpg

Termín akce: dle hlasování, prozatím vybíráme z těchto dvou, je to z důvodu takového, než se rozprchnete po dovolených s rodina apod.

Samozdřejmě kapacitně nás pojmou co se ubytování týče, ale potřebuji zjistit jaký bude zájem, určitě lidičky co jezdí od brna budou rádi a my co si dáme konečně pifko a pokecáme tak si máme kde odpočnout ;)

Jinak okolí kdo nezná tak at koukne na web, co se vše dá dělat i nedělat, v plánu je větší snanilá jízda směr Ostravice, Bílá po kopečkách atd atd atd.

A ještě pište info zda mám třeba zajistit nějakou větší večeřu, jako třeba nějaky točený srazový čunas, kolena apod, nebo každy si vybere dle sebe ;)

No držte palce, v plánu je toho dost, času málo, tak prosím HLASUJTE a kdo nemá problém s ničím tak se rovnou pište!!!!

Takže jak posbírám čisla o počtu cca lidi pojedu vše dohodnout a budu informovat ;)

Nechci z toho dělat megalomanskou akci, ale kdo byl na některých dřívějších srazích tak ví, že 2-3 hodky pro nás kecaly je málo, tak si to snad užijeme i jinak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bady a Marku jste opravdu frajeři :palec2: ,určitě jedu počítejte na 100% a asi vezmu maminu tak že 2. Je to kráné prostředí tak jsem zvědav kolik se nás tam srazí :kol-147: Hlasoval jsem pro první termín ,protože je dřiv ;) ale klidně přijedu i ten další. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...