Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Koupil jsem ho za 90 Kč v krámě s autopotřebama, má zespodu samolepící pásku a zatím to drží. Je tam něco přes rok. Ale když by to chtěl nějakej sičák sundat tak to jde docela lehce....

Vloženo (editace)

nebo primo ve skodovce, ale maj jen na O II a ty jsou z nepochopitelnych duvodu docela drahy.

Nebo si kup od Milotecu vlajecku ve znaku, ale ty se docela kradou. Me uz ji ukradli smejdi.

Editováno: , autor: gismo
Vloženo (editace)

Nalepovací znaky mají v kdejaké prodejně s auto díly, ale většinou ne origo, cena tak okolo 50,-. Rozměr sedí, např. Výrobce: Dárius Starusktka, Vrútky...

Editováno: , autor: Peterer
  • o 4 týdny později...
Vloženo
Original znak v autorizovanom servise Skoda Auto stoji 500 SK. Tak som si kupil v mototechne neorigo znak za 70 SK :) A je to to iste...

to uvidis za rok ci to je to iste, ta strieborna cast sa rada "zmeni" na tych lacnych znakoch, ale zase za tie prachy to je jedno.

• o 2 roky později...
Vloženo

Doufam, ze uz se to tady nikde neresilo, ale nic jsem nenasel. Takze otazka: Mate nekdo zkusenosti s vymenou predniho a zadniho znaku skoda? Zkousel jsem stare odloupnout, ale drzi tam opravdu velmi dobre (ocividne soudruzi z mlade boleslavi neudelali nikde chybu:)). Nerad bych ponicil lak nejakou skrabkou.

Dekuji za radu.

Vloženo
Znak na ZADNEJ kapote je len nalepeny. nahriat ho teplovzdusnou pistolou a odlupnut. :) Predny znak na maske je nalepeny + ma roztavene 2 koliky co ho drzia v maske. :)

Diky a zadni nema zadny koliky? Ja koupil dva znaky a oba maj koliky. V tom shopu mi tvrdili, ze predni i zadni znak je stejny, tak nevim...?

Vloženo

Když už jsme u toho, někde jsem tu četl, že se to dá přilepit polyuretanovým lepidlem. Taky budu na zadek lepit, i nápisy, tak mě zajímá, zda to polyuretanový lepidlo je dobrý, protože jsem na některých četl, že jsou do 85 st. C, což mi moc nepřijde, když do toho v létě praží slunce. Na SOUDAL 60A ale o teplotě nic nepíšou. Jaký máte názor či lépe zkušenosti s lepením znaků a nápisů?

Vloženo

Bohužel tam dvě dírky jsou i zadní znak má totiž dva kolíky ale ty slouží snad jen na to aby to člověk pak nalepil rovně. Při sundávání zadního znaku jsem použil rybářskej vlasec kterým jsem projel skrz lepidlo, pak jsem jen znak oddělal a odstranil zbytek lepidla

Vloženo

Zdravím. Já měl na zadním znáčku dva kolíčky které byly ze zadu tedy z vnitřní strany dveří zajštěny těma jejich super podložkama a řekl bych že nebyl přilepen ale spíš jen podtmelen aby tam nezatékalo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...