Přejít na obsah

Jaký máte kdo úchylky?


Kubic

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci,

tak mě napadlo jaký máte kdo úchylky co se týče auta? Svoje zvrácený touhy si nechte pro drahý polovičky lol Sem pište, jaký máte vůči autu. Tak mě to napadlo, když jsem si vyklepával koberečky (uvědomil jsem si, že je vyklepávám každý den) a sousedi na mě vždycky koukaj jak na exota :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věří elektronice, že to opravdu zamkla, ne? ;)

Já sem pacient na auto celkově, u mě by to vydalo na 3 stránky vypsat, co všechno to obnáší, někde tu jsou ještě fotky, jak "oplachuju zběžně" kola a to má dostatečnou vypovídací hodnotu myslím. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám rád auto spinavy takže meju jednou někdy i vicekrát za tejden,auto taky obcházím po zamčení dokola,a nic se nesmí dávat na sedačky kromě zadku,pro špinavý zadky mám igelitové navleky a po sednutí na sedačku oklepat boty o sebe samo že mimo auto,to že si sní povídám to už beru tak nějak jako přirozený beh života.Na parkovišti u obchodáku dávám auto tam kde je nejvíc místa okolo a žena jenom kroutí hlavou jak daleko musí s košíkem.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi, mi nejsme pacienti...jak to tu pročítám, ta jen samej "pořádnej" a "opatrnej" jedinec :D - ale stejně se na mě sousedi dívaj jak na exota, když se pořád ochomítám kolem auta lol Zatím nikdo neprozradil žádnou "pikantní" úchylku...no pochlubtte se :ph34r::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám ještě úchylku na to, že pozoruju jak se klepou xena :D

:palec2: to dělám taky a málem bych zapomněl, že od tý doby co jsem si xeny pořídil tak vždy než vyjedu vezmu hadřík a světla očisti :p .....PS: taky vždy když parkuju a pak odjíždím od hypermarketu, obejdu si auto a kontroluju jestli mi ho někde neomlátili dveřma....je mi ještě pomoci? :help::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...