autoelektrika Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Zdravím, park asistent 1Z0 919 475 B (jednotka len pre zadne parkovacie senzory) - umožní zobrazenie prekážky sučasne s obrazom z kamery na navigácii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Záleží na verzi software. Po přehrání na poslední verzi to pak podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Tato to zvladne. Part No SW: 1Z0 919 475 B HW: 1Z0 919 475 Component: PARKHILFE 4K H06 0006 Revision: -------- Serial number: 66631023207563 Coding: 100001 Shop #: WSC 22446 810 17705 VCID: 408531A4D398DCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ahoj, ze pry kamera High blokuje menu telefonu s kombinaci FL MaxiDot a HF mam OII, da se to poresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 pro ty kterým nejde kamera při nastartovaným motoru,stačí propojit zadní kabely na couvací žárovky ze zásuvek zadních světel. já mám projektor v zrcatku přední kameru na tlačítko a zadní na zpátečky ale jak má velky odběr tak na to nestačí a tak jsem propojil levou i pravou stranu konektoru na zpátečky a ejhle kamera jede i při nastartování. octavia 2 old face 1.6 rok 06 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Tak se také hlásím ke spokojeným majitelům originální VW couvací kamery v madle pátých dveří. Ještě jednou bych rád poděkoval ferdovi 25 za odborné rozchození této kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas111 Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 mam kameru plus monitor a pokud je zaple zapalovani a zarazen zpetny chod vse funguje skvele ale jak se nastartuje motor monitor zacne skákat a po chvili zhasne.kamera i monitor jsou pripojeny na svetlo spatecky jedna se o fabia 3 nemá někdo nakou radu co stim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 (editace) Hledat! http://forum.skodahome.cz/topic/115694-ru%C5%A1en%C3%AD-obrazu-u-couvac%C3%AD-kamery/ Editováno: 13. Březen 2016, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T4C0 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Mám dotázek. Mám neorigo rádio z číny. K tomuto jsem si objednal bezdratovou wifi couvací kameru. Ale mám problém s tím, že když zařadím zpátečku při vypnutém motoru tak kamerka šlape. ALe když nastartuji tak se obraz nezobrazuje. V zadu mám kameru připojenou na zásuvku couvacího světla + kostru. Ve přední části spínaný 12 V a kostra. Když jsem měřil proud tak při vypnutém motoru je 12,03 a při nastartovaném 14,09. Je problém v tom že tam jde víc jak 12V? Nebo je chyba někde jinde jo vím je to čína ale jestli neřešil někdo podobný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 ja měl něco podobného zadní jsem měl na jedné straně připojené + na couvací žárovku ale po nastartovaní mě přeskakoval obraz z přední kamery na zadní pak jsem zadek napojil i na druhou žárovku a dobrý.problém byl v tom že kamera má velky oběr a nebrala tolik z jedné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T4C0 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Já mám jen zadní kameru. Ale spíš si myslím že bude problém v tom, že mám zase moc proudu při vypnutém motoru 12 a při zapnutém motoru 14. Takže si myslím že ten bezdrátový wifi přijímač asi není na takový proud stavěny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 to ne ...každá elektronika na 12v musí vydržet 14.9v schvalně skus jen kablik napojit na druhou zasuvku na zpatečkové světlo volně a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 (editace) Mal som rovnaky problem. Pri vypnutom motore vsetko slapalo, ale pri nastartovanom mi obraz skakal a nic nebolo vidno. Elektrikar mi to premeral a pri nastartovanom motore tam islo viac prudu. Dal mi tam nejake relatko a uz to slapalo. P.S: kameru mam takisto cinu v madle, ale kablovu verziu. Editováno: 5. Červen 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 (editace) Proudu urcite moc nemas. Jednak se tady bavis o napeti a vyssi napeti by vadit urcite nemelo. Problem pravdepodobne bude v tom, ze to mas pripojene primo na zarovku. Na zarovku pripoj rele, ktere ti bude spinat trvalych (nebo spinanych, to je jedno) 12 V pres nejakou pojistku. EDIT: Tak Kyselinka byl s tim rele rychlejsi... Editováno: 5. Červen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 to mě taky řikal elektrikář dát tam relé které se muže časem pokazit a nakonec smeto udělali propojené.ale je pravda že mám odpojené hlídaní žárovek.zda to pak nebude hlasit špatný odběr proudu.to jsou ty moderní blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 To rele tam mam uz piaty rok a zatial slape S kontrolou ziaroviek to nic nema, resp. ziadnu chybu to nevyhadzovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Kvuli rele to urcite chybu hazet nebude. A proc by se rele casem pokazilo, to mi hlava nebere. Vzdyt v aute mas X dalsich rele a funguji spolehlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T4C0 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Děkuji pánové za info. Zkusím první jednodušší variantu napojit na obě dvě žárovky. S tím relé budu muset oslovit nějakého auto elektrikáře to už je nad moje chápání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Já to napájím z rádia, který pustí 12V po zařazení zpátečky... a dozadu po drátu který je součástí video kabelu... Taky čína do madla pátých dveří, kabelová.. tomu bezdrátu jsem nějak nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 (editace) Ahoj, řešil jste někdo připojení neorigo kamery ke Columbusu přes tento converter? Jestli to chápu správně, tak orig. jednotka 3C0 907 441 (pro připojení orig. kamery) je "stejný" převodník CVBS-RGB? Měl jste to někdo rozebrané, že co v tom je za střeva? Díky Editováno: 16. Srpen 2016, autor: kuzmicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 (editace) Proc nekoupis origo low kameru pro Tiguana v madle za cca 3500? Lepsi, kvalitni, vcetne kabelaze, nemusis resit prevodniky atd ... Jenom zvetsit diru ...D Editováno: 20. Srpen 2016, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 (editace) Tak 3500kc a 19$ je trosku dost rozdiel. Osobne mam tu cinsku kameru uz vyse dvoch rokov a no problem, funguje rovnako, ako ta z Tiguana. Hlavne sa nemusi riesit ziadne rezanie do dveri, len kupit novu misku a novy konektor Editováno: 21. Srpen 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 U cinana je komplet tiguna za cca 2100 ... 3500 je tady v CR, k te tve musis pripocitat prevodnik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.