xkali Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Potřebuju trochu helpnout - nikde jsem nenašel jak udělat to, když ovladačem teploty u spolujezdce změním teplotu, tak jak to vrátit abych mohl zase obě zóny ovládat ze strany řidiče (default po zapnutí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Climatronic sice nemam, ale pokud mas ten z FL, tak zkus tlacitko DUAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Climatronic sice nemam, ale pokud mas ten z FL, tak zkus tlacitko DUAL Kdyby jej tam měl tak ho použiju, bohužel OII předfacelift to nemá Editováno: 14. Březen 2009, autor: xkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Vrátí se to zas na obě zóny najednou při vyp.a zap.zapalování....MOžná i jinak,ale to jsem nikdy neštudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Podržíš tlačítko auto cca 10 sekund a opět kontroluješ obě dvě zóny...22°C se ti nastaví pro obě a zase nastavuješ od řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ferda25: to se jedná u OII předface? Mě se to nikdy nepovedlo rozhodit a tak proto se ptám.Nerozumim tomu-můžeš to prosím vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Díky za radu - vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To Romarioo...jo jo před face...jedeš a každej si šteluje jak je libo a pak máčkneš auto a držíš tak dlouho až se ti nastaví 22°C na obouch a zase si pak nastavuješ od řidiče obě strany najednou...No a když máčkneš AUTO + ECON tak ti to zobrazí °F.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ferda25: děkuju za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jen se zeptám, je znát jiné nastavení vpravo a vlevo? myslím pocitově, používáte často nastavení rozdílných teplot vpravo a vlevo? ptám se z důvodu mé nezkušenosti s tímto, vždycky jsem měl jen klimu pro celé auto, tak bych rád věděl, jestli je dvouzónový climatronik něco extra proti klasickému climatroniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mám dvou zonovou klimatizaci a rozhodně to moc znát neni.Když se nad tím zamyslíš tak to celkově ztráci logiku když se ten vzduch z obou části pak smíchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 dvouzonova klimatizace je paradni, neni to o celkove teplote v aute. Ale o tom, ze treba na ridice fouka chladnejsi vzduch a na spolujezdce teplejsi a vyhovuje to oboum. Je jasne, ze se to pak smicha a vysledna teplota je jina ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No u nového face je to znát u starého jsem měl pocit jen, že to je pro oko...jen když porovnám rozdíl teplot ofuků při nastavení 2 rozdílných teplot na starém a pak na novém climatroniku...tak asi někdo začal myslet hlavou a foukat pro tu stranu malinko chladnější vzduch něž před tím a zase obráceně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já tedy rozdíl nepoznám, ale je fajn, když si každý může nastavit teplotu jakou to na něj bude foukat. To s tím nastavením jsem tedy nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Taky se zeptám, ukazuje se na rádiu i zapnutí výhřevů sedaček, jako jiné povely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 vyhrevy sedacek se neukazuji...mozna by mohlo toje pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ale jo, vyhrivani sedacek se na radiu ukazuje! Aspon teda na Columbovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Vsiml jsem si, ze Passat ma na climatronicu (ten starsi, co je na OII pred FL) na prostrednim kolecku tlacitko ON/OFF a DUAL, jaktoze tohle OII nema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ale jo, vyhrivani sedacek se na radiu ukazuje! Aspon teda na Columbovi... Tak Audience to fakt nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 P.T.: zobrazuje sa to len na FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 2 Speeder&Bladik: Tak to sorry, to mne fakt nenapadlo.. Jinak tu je foto z FL: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.