parkan Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Zdravím nevíte někdo kde se dá sehnat na přední masku na chladič místo té černé mřížky stříbrná? Případně kolik stojí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 mysliš ked to ma niekto chromove? obavam sa že si to budeš musieť kupiť a nalepiť sam...nechutna robota hlavne na novej maske kde su šikmo rebra...pomaly tri hodiny som to robil a nikdy viac. inak v servise stala ta na nova maska 3200SK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Milotec asi 1.400.-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Taky jsem uvažoval o tý lepený od milouše, ale dost aut jsem viděl, že na některých žebrech to měly odlepené a asi ztracené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ODPADA TO POUZE, KDYZ TO NEKVALITNE PRILEPIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roder Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mám to od Milotecu asi 3roky a pohoda.Od Milotecu tam bylo i lepidlo a to jsem také použil.Velmi záleží na přilepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Roder prosim ťa možeš sem hodiť kratky popis ako je to najlepšie lepiť? A ešte za kolko ti to z Milotecu došlo a čo to stalo? DIKES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Milotec asi 1.400.-Kč tato je zrejme na staru masku, na novu teda šikme rebra je drahšia...ale u vas je všetko lacnejšie kurna mne v servise zavalil na novu 3200SK!!!!! lepenie je dosť drina ked chceš aby to držalo..maš tam nejaky aktivator či čo, šmirgel a samotne lepidlo.. aktivatorom natrieš mriežku, šmirglom zabrusiš chromove lištičky a nageniš tam lepidla a ešte som zabudol je tam taka plastova ona ktorou to rozotieraš a potom to maš štipcom chytit...toho kto to napisal na ten navod by som mu to dal cely den štipcovať Editováno: 27. Srpen 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No napriek tomu do toho snaď pôjdem lebo na fabii to proste sedi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwus Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Mam od Milotecu 3 roky a v poho, je pravda, že to přibalené lepidlo je na nic. Koupil jsem si Patex extreme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 já to mám od vánoc, lepil jsem to ale jiným lepidlem, myslím že na skla. drží to jak přibité. mám to taky od Milouše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 kdyz uz tady kecate o ty mrizce nema nekdo na aute ob jednu? jako jednu ma a druhou ne a tak dale koukal sme na to na jedny fabii a docela pekný (na nové masce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendo Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neviete kde by som zohnal mriezku za dobru cenu aj starsiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neviete kde by som zohnal mriezku za dobru cenu aj starsiu? yslíš tu s umnělé hmoty co je v masce mam ji doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendo Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 myslim presne tu nejaky sumacher mi nacuval do masky . Mala by sa dat vymenit len mriezka. Napis cenu a ci posles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 neviete kde by som zohnal mriezku za dobru cenu aj starsiu? odkial si? mam doma predfacelift mriezku (s rovnymi lamelami), ktoru nepotrebujem, mozem ti ju poskytnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 aha moja byvala maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendo Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 z beluse okr puchov potrebujem 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) aha moja byvala maska no veru. este stale nemam na nu cas, ale mriezku potrebovat nebudem... z beluse okr puchov potrebujem 2006 je to jedno pasuje aj na facelift, rozdiel je len v tom ze facelift smeruju listy do stran a na predface su rovno. PS na predfacelift idu lahsie dat tie chromove pruzky ak sa ti to paci (cela chromova maska) PS2 idem na skolenie, pridem az vo stvrtok, ak budes chcet tu mriezku masky, tak sa ozvy; na cene sa mozeme dohodnut Editováno: 18. Listopad 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nechce se mě kupovat a radši bych upravil originální,pokud to jde.Zkoušeli jste to někdo?Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dopadlo to tak, že som nakoniec kupil novu.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dopadlo to tak, že som nakoniec kupil novu.... ;) Obe prisly na par korun, domaci jednoducha prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Obe prisly na par korun, domaci jednoducha prace. máš to hezký,tak jak máš to pletení na blatníku,tak bych chtěl tu masku.Kde si koupil to pletivo?Jak si to tam připevnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 kadett: pletivo ty myslíš "tahokov" poptej se tam kde prodávaj auto příslušenství, nebo ještě líp v něakým shopu kde prodávaj tuning serepetičky....já to kupoval v autoservisu, cca 180,-Kč 100 x 25 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Jasný tahokov, nějáký vzor si vyberu,ale chtěl bych poradit jak to zasadit do té masky a do předního nárazníku,jak jste to udělali vy. menší návod sem našel zde http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...l%3Dcs%26sa%3DG Editováno: 11. Duben 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.