Přejít na obsah

Koroze


Jaspur

Doporučené příspěvky

Jo přesně tak pod oknem to mám já, už mi z toho tady udělaly auto co to má určitě po bouračce, po výměně okna, dokonce tu padl názor že to někdo poškrábal klíčkem :smich: , ale ono to je prostě mizernou kvalitou, naštěstí se zdá jen 5dveří, a vyjímka začíná potvrzovat pravidlo... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal pľuzgiere pod farbou (zatiaľ len začínajúce) tiež na 5. dverách. Ale ja som ich mal vedľa značky (jeden som aj priložil), lak bol na povrchu ešte celý, ale už bolo vidieť, že nie rovný.

tak neco podobneho mi take zacina.... <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak já mám fabii combi MR 2006 a ta má 12 let na prorezavění, tak dlouho ji možná ani mít nebudu, i když kdo ví když se dostali k moci ty p****** ODS. Docela mě překvapuje, že na ně někdy bylo jen 6 let záruka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem koukal na fabii jednoho maníka ze servisu má tu samou jako Pava kombi modrou 16V a je to uplně ta první co se vyráběla, garáž nemá, myje to občas, zrovna to myl a leštil, a bavily jsme se o korozi a musím říct, že na tom autě nemá ani náznak něčeho co by mohlo připomínat puchýř, ani pod spz ani pod oknem, tak to fakt nechápu, jak některý stejně udržovaný a mladší jsou zrezlý, jako kdyby byli odfláknutý dveře a dobrý dveře, no asi měl zrovna šichtu ten co to dělá pořádně, jinak už to nevidím :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mam fabii combi, rok výroby 2000, provoz v zimě v létě, za každýho počasí, garáž mam, ale moc se to auto v ní neohřeje a taky ani sebemenší náznak koroze. Takže tu mojí asi dělal stejnej týpek co tu modrou, kterou popisuješ. Jsou to ty nejprvnější, holt je to ještě bavilo :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...