Prosinec 8, 200816 r Ja mam 98" a najeto nejak 168tis KM a taky to mam poctive..prvni byla znameho a pravidelne servisovana.. ted jak ji mam ja tak taky ale ne v autorizovanych servisech no... skoda jen že je to tak stare auto preci jen..pristi rok uz 11 let.. to to leti.. .. Nehces ji ?
Prosinec 8, 200816 r Tak se omlovám zatím se tady jen tak rozkoukávám tak mi to zatím trochu trvá: Na ceně jsme se už tak nějak dohodly je to 110 000 je to s letníma +zimníma kolama,"zahrádkou" .Rozvody to má dělané při 199 000 takze nedávno+brzdy také.Klapku vduchové váhy též.Tak prosím raďte kritizujte čekám
Prosinec 8, 200816 r Ja mam 98" a najeto nejak 168tis KM a taky to mam poctive..prvni byla znameho a pravidelne servisovana.. ted jak ji mam ja tak taky ale ne v autorizovanych servisech no... skoda jen že je to tak stare auto preci jen..pristi rok uz 11 let.. to to leti.. .. Nehces ji ? Tak zatí jsem domluvený jinak ale děkuji za nabídku Luba KV
Prosinec 8, 200816 r Myslím,že cena je docela dobrá a jestli je po takovým servise,tak bych se toho asi nebál
Prosinec 8, 200816 r Tak firemní servis byl konán do 50 000 pak to bylo servisováno pravidelně jak rozvody tak olej a ostatní . "Má Octavie nese označení SLX " nevím co to znamená ale je tam toho až až mám také obavu z té elekroniky na Fáčku jsem si udělal co jsem potřeboval hold zub času je neůprosný "sviňa"
Prosinec 8, 200816 r Tak zbytek budu muset ponechat na zítra mám zrakové čidla přilepeny na LCD již několik hodin a odmítají již dále komunikovat tak snad zítra zdar všichni
Prosinec 9, 200816 r To je zajmavý, já měl kdysi GLX oktu, kámoš měl uplně tu samou, stejny rok a i barvu vsechno, ale měl SLX a řeknu ti, že výbavu o proti mojí měl docela ošumnělou. já měl oproti němu navíc šíbr, vyhřívaný sedačky, on v tom klimu neměl atd, bylo toho víc
Prosinec 9, 200816 r OTDi: To byly věci podlě mě za příplatek. Já mám slx a mám manuál klímu, sedačky bez výhřevu. edit: 1996 * LX: nárazníky lakované v barvě vozu, velkoplošné kryty kol, šedivé potahy sedadel z osvědčené tkaniny, výškově stavitelné sedadlo řidiče, stavitelný volant ve dvou osách, příprava pro rádio + 4 reproduktory, pylový filtr, zvuková signalizace zapnutých světel, posilovač řízení, airbag pro řidiče * GLX: navíc proti LX: luxusnější kryty kol, boční ochranné lišty, zrcátka lakovaná v barvě vozu, tónovaná skla, plyšové potahy sedadel (v modré, zelené, červené a šedé kombinaci), přední mlhovky, uzamykatelná schránka v přístrojové desce, dělená zadní sedadla v poměru 1/3 : 2/3, seřiditelné bederní opěrka řidiče, centrální zamykání, palubní počítač, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka * SLX: navíc proti GLX kola z lehkých slitin 15", luxusní plyšové potahy sedadel, elektrické ovládání předních i zadních oken, elektricky ovládané střešní okno, airbag pro řidiče a spolujezdce, ABS a EDS pro 1,8 20V a 1,9 TDI / 81 kW * na přání: klimatizace s mechanickým ovládáním, autorádio, vyhřívání předních sedadel, alarm, ABS, EDS… 1998 * GLX: navíc: Combi loketní opěrka mezi předními sedadly * SLX: navíc: loketní opěrka mezi předními sedadly, mechanické klimatizace * na přání: navíc: boční airbagy, příprava pro GSM telefon, elektronické klimatizace Climatronic... Upraveno Prosinec 9, 200816 r od zabiak
Prosinec 9, 200816 r OT: jen bych upozonil ze toto moc nepatri do sekce hospoda, ale do sekce OI> Ostatni kde se podobna temata vyskytuji...zde je predevsim pokec vecer bude presunuto
Prosinec 10, 200816 r OTDi: Dyť to máš fuk jestli to bude tady nebo tam ne? Upraveno Prosinec 10, 200816 r od zabiak
Prosinec 10, 200816 r OTDi: v hospode se keca ale kdyz koukens na obsah temat tak hospoda je proste hlavne o pokecu a vetsinou ne o vecech spojenejch s opravdovymi problemy o autech, tohle tema by melo bejt v ostatni jelikoz prave takovyhc je tam tuna a autor by si tak treba v tamtech tematech odpoved uz rovnou nasel, zbytecne pak dublujeme steny topicy zabiak:a kdyz je to fuk tak tu pak bude mrdnik a to doslova, zas nemusime mit v hospode bordel
Prosinec 10, 200816 r vittorio: To si mě blbě pochopil. Já to psal OTDi, že mu to může být fuk jestli je to tady nebo v sekci ostatní do které se to hodí víc. Že se nemusí zlobit. Já bych to tam taky přesunul.
Prosinec 27, 200816 r Taky by ses mohl po delší době pochlubit jak stařenka jezdí. Taky přeju mnoho dalších stotisíců kilometrů. Věřím, že Ti bude dobře a dlouho sloužit.
Prosinec 28, 200816 r :)musíme se o ty naše milenky starat Upraveno Prosinec 28, 200816 r od perníkář
Prosinec 31, 200816 r Ja by som ich dal tiež dole je to tak krajšie. len sa bojím že my tam ostane iný odtieň
Leden 3, 200916 r Nazdar páni. Ja sa tiež chystám na kúpu O1 1.8T combi od r.v. 99 a preto by ma zaujímalo, že či boli všetky motory rovnaké, alebo boli aj nejaké zmeny po určitom roku. Veľmo sa ešte v nich nevyznám, ale myslím, že niektoré mali označenie AGU a podobne. Taktiež som si všimol, že niektoré /ročníky si už nepamätám/ majú plynové lanko na škrtiacej klapke z prava a taktiež aj z ľava. Najviac by ma zaujímalo, že či sa dá pomocou diagnostiky, alebo VAG či ako sa to volá zistiť skutočný stav najazdených km. Nechcel by som predsa kúpiť auto zo 149.000km a skutočných 350.000km. Ďakujem za každú radu. Upraveno Leden 4, 200916 r od spibe
Leden 4, 200916 r A ako sa to potom dá zistiť? - to by potom každý špekulant točil km. Keď si pozriem inzeráty tak väčšina aut má od 120.000km do 190.000km a popri tom už majú cez desať rokov. A u nafty sa to ako dá zistiť?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.