Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Samozrejme nech pisu len ti ktory nemenili servo ;)

ja mam 130000km a servo 2400motohodin cca

• Autor

Nebudte leniví a pozrite to lol

kde zistim kolko ma cerpadlo?

• Autor
kde zistim kolko ma cerpadlo?

cerpadlo nema km, ale ma motohodiny ked sa pripojis na RJ serva.

Momentální stav nevím (i když mám najeto taky 130000), ale když jsem se na to kdysi koukal u svého a služebního auta, tak počet motohodin čerpadla x 50 odpovídal zhruba stavu km. Což odpovídá i v tvém případě.

3800 mh a 150 tis km. auto mám od nova a servo měněné nebylo

• Autor

Jazdiiis mesto alebo mimo priblizne ?

mohl by jsi tu napsat navod jak na to :D co zadat ve VAG atd.. pak by se na o par lidi i kouklo , ja treba vubec nevim jak ;)

co tak asi premyslim, vybrat RJ - ostatni - posilovac rizeni ???

Upraveno od creck

• Autor

ano vo VAGU treba zadat posilovac riadenia alebo assistent steering ..... a v meranych hodnotach to ukaze ;)

okresky 50%, město 35%, dálnice 15%

• Autor

Vypada to ze to je ale dost skreslený udaj, tie motohodiny vs km...

No ono podle mne záleží jak to ta ŘJ serva měří. Zda-li v podstatě jen v pohotovostním režimu (když máš nastartováno) nebo pouze při sepnutí toho serva (pouze při zatáčení).

V prvním případě by to bylo asi porovnatelné, ale v tom druhém případě by to bylo sakra zkreslující. Kdyby jsi jezdil spíše rovné úseky a nebo serpentýny..........

Jde o vstupní data.

Toť můj názor.

Upraveno od Dodo-Kolín

• Autor

tak tak....

• 5 týdnů později...

tak já mám najeto 148tis a servo natočeno necelých 3500hodin a ty hodiny běžej od nastartování po zhasnutí motoru !!

• 2 roky později...

Já mám najeto 75tis a 163.00 motohodin, servo měněno nebylo, kde je chyba?

Mne to vyšlo takto,auto má skutočných 135 000 km a vyšlo mi takme 2700,teda tak akurát,motohodinyx50.

• 4 roky později...

3960 na servu, schválně tipněte kolik najeto

• 2 týdny později...

Tipnul bych tak 200-220 tisíc km ale nemusí to to sedět zálezí kde auto nejvíc jezdí.

• 3 týdny později...

Tipnul bych tak 200-220 tisíc km ale nemusí to to sedět zálezí kde auto nejvíc jezdí.

160 :)  Prostě šnek

Tak to vychází na průměrně 40 km/h. To není  moc... Na mým autě mi vychází průměrná rychlost 63 km/h.

• 2 týdny později...

Jen pro zajímavost já mám najeto 334 055 Km a servo 8 646 h ,vše šlape na 1 :kol-31:

• 4 měsíce později...

Dnes som skúšal na Win 7 64bit diagnostiku VCDS Lite so starým  KKL káblom na Fabii II 6/2009 1.4 63kw.Nie všetko ide ale servo išlo a vyčítal som v skupine 004 ON Time 2190h a keď dám x 50 tak mám 109 500 a na ukazovateli mám 110232,aj na F1 HTP som to mal skoro presne.

• 9 měsíců později...

Kolegové, dotaz ohledně motohodin serva.

Je možné nějakým způsobem vynulovat softwarově motohodiny serva? Nebo to nejde? Mám fábku která má najeto zhruba 250 000 a motohodiny serva odpovídají jen zhruba 100 000 km (to jsem najel já od koupě). Servo měněno nebylo, aspoň si to myslím. Tak mám podezření, že to prodejce stočil a vynuloval motohodiny, aby se nedalo poznat, kolik má nalítáno v reálu. Neštve mě to, jen zajímá ;) Díky!

Počítám,že bylo servo před tvou koupí měněno za repas.-opravována u něj základová deska,výměna součástek. Tím by se to vysvětlovalo. Jinak servo nulovat nejde.

• 6 měsíců později...

Zdravím.Aktualizuji stav mojí Fábky MPi --- 363 000 Km  a  9 217 h  vše OK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.