Září 16, 200915 r Nechutný :/ Mě dneska na R dali 43KT výrobu. Ty čtyry měsíce sou už fakt humus - nejsou motory? Nebo se snažíjou natáhnout produkci co nejdál?
Září 16, 200915 r Dnes jsem se dozvěděl,že čekací doba je 4 měsíce na Trumf. Na jaře se čekaly 3 měsíce, teď 4 a se šrotovným to bude 6.
Září 17, 200915 r 4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj.... pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru
Září 17, 200915 r 4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj....pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru Na octaviu sa oplati cakat.
Září 17, 200915 r Na octaviu sa oplati cakat. v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D
Září 17, 200915 r Škoda není jedinou značkou, na kterou jsou dlouhý čekací lhůty. Na jaře známí čekali na Logana pět měsíců.
Září 17, 200915 r Zdar, podepisuju slova Václavova.Třebas na Fiestu a Fusiona je momentálně čekačka 4 měsíce dle zpráv Fordu (realita cca 3 měs.).Dneska,pokud nebude auto skladem,si budeš muset počkat fakt u všeh značek nejen u škodárny. Já jsem v roce 07 čekal na Fábošku 4 měsíce a vydržet se to dalo bez problémů.ale je teda pravda,že jezdit jsem měl čím a MHD nehrozila;) Tom
Září 17, 200915 r v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D s motorem tdi to nic nemá, čekal jsem na 1,6 místo slibovaných 6-8 týdnů a pak 8-10 bezmála 3 měsíce už na jaře
Září 17, 200915 r Tak si asi fakt snažíjou vykrýt co nejdál výrobu. Asi mají spočítaný, že je to vyjde levnějc, než uteklí zákazníci, co koupíjou něco jinýho. Imho si myslim, že i kdyby vyrobili pár tisícovek na sklad, tak se to za tyhle ceny bezpečně prodá.
Září 18, 200915 r v lete bola obmedzena vyroba aj vo VW. už je mi z toho špatně.. ------------------------------------------------------------------------- bez auta - čekatel ŠKODA Fabia Classic 1,4 MPI 44kw-modrá metalic 9 let stará
Září 18, 200915 r Já jsem dostal k mé nové služební Trumfce tyto informace : výroba 40 týden, dodání 41 týden. Až jí budu mít dám fotky.
Září 18, 200915 r Já jsem dostal k mé nové služební Trumfce tyto informace : výroba 40 týden, dodání 41 týden. Až jí budu mít dám fotky. A kdy se to objednávalo?
Září 19, 200915 r Co me rikal znamej tak ve Vrchlabi jedou na max.. extremni poptvka je pry hlavne po 1.9TD skoro 80% .. jak prekvapive ..pri cenach na cerpackach a nastevene cene skodovky + o tretinu lepsi spotrebe se to majitelum ktery budou hodne jezdit vrati uz po roce.. Upraveno Září 19, 200915 r od JasteR
Září 19, 200915 r Taky jsem využil lákavé nabídky a objednal 14.9. OT s 1.9TDI. Jak zde píšete, čekací doba bude daleko vyšší než 6 týdnů slibovaných u dealerů. Zajímalo by mě, když bude třeba až v lednu, budou mi ho předávat na letních pneu?
Září 19, 200915 r To si snad myslis, ze Skoda bude davat v zime zimni kola? Cha cha Tomu pomeru motoru se nedivim, vetsina zakazniku to stejne kupuje na hodne dlouhou dobu, takze se jim to muze i rentovat.
Září 19, 200915 r Tak dneska sou bezny lizacky na 5let, takze volba dieslu je jasna.. kdyz jezdim s 1.6tkou benalem tak pri dnesnich cenach me vychazelo 2.30,- na km (8L na 100km) bez amotrizace a s dieslem (6L na 100km) pouze 1.60,- .. takze pokud v mojim pripade najedu 30tkm rocne, tak to mam do pouheho roka zpatky.. Upraveno Září 19, 200915 r od JasteR
Září 20, 200915 r JasteR: nechapu co tady porad placas o nafte,myslim ze ta diskuze se uz uzavrela...
Září 20, 200915 r Dneska sem videl starou octavku s tema novejma zrcatkama a nevypada to vubec spatne. Aspon je tam naky oziveni. Co by me ale zajimalo - meli zelenou Arctic, tzn. zadnej sportovni paket a sedadla vypadala jako "sportovni". Voni zmenili u Touru tvar?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.