Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už je doma ... :palec2: Huráááá ! Jen jsme zapomněli na přední mlhovky :(

post-7666-1267027954,1012_thumb.jpgpost-7666-1267027903,2628_thumb.jpg

post-7666-1267027927,5649_thumb.jpgpost-7666-1267027967,7189_thumb.jpg

post-7666-1267027976,5382_thumb.jpg

Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad.

Vloženo

Jééé, okopírovali nám auto :wub:

Teď vážně, je krásná, aspoň mi to připomnělo, jaká leštěnka to je :palec2:

Díky Peťo, dokonce máme RZ-ku podobné série. My máme 7B1 2442 a Ty máš taky 7B1 nebo nee?

Vloženo

Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-)

Ja mel ale najeto jen 6 km ;)

Vloženo

Gratuluji moc pěkna,od října mám tu samou,dokonce ze stejného salonnu i prodejce, mám najeto 3500km a zatim bez závad.

Jj, prodejce super, autosalon i cena super.

Příště tam pojedu zase. Už mám od něj 4.auto (pro kolegy a známé) :palec:

Vloženo

Ja kdyz ji prebiral v Mlady Boleslavi, tak tam byl tak decilitr nafty, takze tak na dojeti do Kosmonos. A koukam, tady paliva, ze bys rovnou mohl jet na dovolenou :-)

Ja mel ale najeto jen 6 km ;)

Ne ne, nic se nezměnilo, taky jsem tam měl dvě deci, ale hned vedle salónu je Shellka, tak jsme vzali za 1000 kč :D

Vloženo

Kraska :palec2: a hlovky das casom domontovat.

Fakt všem doporučuji ten sportpaket, protože ta výbava versus cena je prostě neodolatelná !!!

Jo a o mlhovkách jsem jž něco zjišťoval, musí se vyměnit přední světlomety, natáhnout kabeláž a vyměnit přepínač světel :disgust:

Vloženo

Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná.

To spíš vypadá jako tmel, než nelakovanej plast. Zkusím to prozkoumat ...

Vloženo (editace)

moc pěkná.....

-já měl při předání na PP dojezd 0km :-D dojel sem k nejbližšímu co bylo :-D

- najeto 5500km a dnes na okreskach poprvé průměrná spotřeba na trase 50km (95% okresky, 3%město 2% dálnice) 4,9L ..zajisté vliv pěkného počasí... lol ...prumerna rychlost dle PP 79km abyste si nemysleli že sem se ploužil ale jinak jsem jel tak 80-90 ...takže už to pěkně klesá...

- btw jak hodně toho vydrží ten vystřelovací klíč....už mi asi třikrát spadl na asfalt...zatím funguje :-D

-ohledně tý lišty - nevím ani co tam mám...mrknu na to ráno...

- viz. výše: shellka vydělává na palivu...a to tak že hodně - nejvíc kamionová doprava - euroshell karty, pak fleetový auta.... :-) maj mooc velkou marži :palec2:

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

Vidim, že přestali lakovat tu lištu na nárazníku hned u těsnění kufru. To už bylo dřív a nebo teď. My sme měli eště předfl a byla stříbrná.

Nie, aj moja O1 Ambiente (MR 2004) to nemala lakovane...

Vloženo

A já pořád nic!!! :aggressive:

Ale na linku jde 10týden takže...sem zvedavej kdy mi jí dovezou!!

A koukám že nás je tady už trošku víc co berou Corridu + Sport Paket!! lol

Já jsem objednal 11.ůnora a mám přislíbený termín 12 týden. Je to kombi Tdi.

Vloženo

No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data :) Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků.

Vloženo

No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data :) Vypadá to ale trochu divně. Jinak sportpaket Touru fakt extrémně prospívá. Škoda, že to necpou s víc verzema laků.

naprostej souhlas...ty tři barvy jsou naprosto nevyhovující :-D ...naopak jiným barvam (té mé satin, nebo articu) by sportpaket určitě nádherně slušel :-)

Vloženo (editace)

No, tak su zase chytřejší - nebo spíš mám nějaká další data :) Vypadá to ale trochu divně.

Ja som si to vsimol, az ked som menil svetla za biele - a musel som tu listu demontovat. Ale zas ja som mal tmovozelenu natur - a tam to tak nebilo do oci :)

Editováno: , autor: Cjoctavian

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...