Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kolik platíte za povinné ručení ? Já platím za 1,2 3510,-včetně před.skla.Česká pojištovna.Možná to budou docela rozdílné ceny :kol-97:

Upraveno od hornobrizak

Triglav bez bonusů 3000Kč + 590Kč připojištění oken na 5000Kč.

Škoda Fabia 1,4 16V

super plus od ČPP - 4900,- ;)

1980 kč se všema bonusama za 1,2 :p

Triglav,pojištění čelního skla na 10 000,- a sedadla řidiče na zranění do 1milionu nebo umrtí 300tisíc ,povinné ručení vše za 3800,- celkem

ok mám tam protekcičku ;)

Upraveno od Zuzka78

• Autor

To je to tak tajné,že to nikdo nenapíšete ? :)

Tajný to určitě není, ale tohle téma je tak trochu zbytečný, nemyslíš? Na netu je spousta stránek, kde si můžeš spočítat pojištění.

to je sice hezký, ale né vždy tam výjde reálná cena ;) PS: mne na netu vychází vždy ročně nad 6.5 t a to ten nejnižší možnej základ pojištění...teď platím za super plus od ČPP 4900,- a příštím rokem nejspíš o hezkej tisíc míň :)

• Autor

Myslim si,že to není zbytečné téma,jinak bych ho nezakládal a v dnešní době se člověk snaží ušetřit co nejvíce peněz,tak proč neudělat srovnání ! ;)

Tak já třeba platím 7.689,- Kč, ale podle mě ti to při srovnání nijak moc nepomůže. :) Rozhodující je objem motoru (bohužel pořád ještě), jak dlouho už je člověk pojištěn, odkud je, kolik mu je, individuální sleva ze známosti... A to sem zatím nenapsal nikdo.

Edit: Zapomněl jsem dodat, že platím největším "zlodějům" na trhu - České pojišťovně. Ale má to svůj důvod...

Upraveno od Woodbine

Tak já platím u ČP povinné ručení Exclusive (limit plnění 100 mil.) u Fabie 1.4 4474 Kč s bonusem 35%(bez bonusu 6883 Kč).Dále mám pojištění proti odcizení a živelné pohromě taktéž u ČP za 2227 Kč s bonusem 30%(bez bonusu 3181 Kč).Takže celkem 6701 Kč (bez bonusů by to bylo 10064 Kč).Tyto pojistky jsem uzavřel a platil letos v lednu. Ty bonusy jsou za 73 bezeškodních měsíců,bydliště Praha a věk (při uzavření smluv)34 let. ;) Známost u pojišťovny jaksi bohužel nemám.... :blink: Možná by se našla levnější pojišťovna,ale já s ČP neměl nikdy žádný problém.

a havarijku mám na vandalismus, odcizení a živelný pohromy za 4000 kč na 160 000kč

• 4 týdny později...

já mám ČPP a platím ročně 2200,- :) žádný skla atd. přípojištěny nemam

hoši hoši jako Woody mam generali 1980 /rok za 1.2 + 500,- okna na vandalismus ... havarijka nevim,ale je :)

dovolím si nabídnout své služby

čpp,uniqa,triglav

icq,SZ udělám nabídku

např 1.2 za max 2389 ;)

na 1,9 SDI 2094,- u CPP Super Plus. :p

• 3 měsíce později...

Domnívám se,že by musela být debata nejen o tom kolik platíme,ale co v tom všechno je a to se tu bude jen špatně srovnávat.Taky záleží na tom,jestli u té pojišťovny má někdo i třeba pojistku na barák a jestli má spojenou pov.poj. a hav.poj.

2592,- živel u Kooperativy + 500Kč čelní sklo

takže já teď nově ... přešel jsem od Kooperativy ke Kooperativě ;) , ovšem k jinému prodejci, takže mám i výhodnější cenu, než jsem dostal na pobočce u okýnka.

takže Fábia 1,2 místo původních 2626,- (došlo k navýšení, oproti výše uvedené ceně) tak nově 1593,- (základ je 1510,- ale já mám 5% navýšení za půlroční platbu).

Manželčina Felda místo původních 4336,- nově 1593,-.

No a havarijko na Fábku místo původních 4432,- nově pouze 2500,- ročně. Takže ve výsledku roční úspora přes 5500,-Kč.

Pokud by měl někdo zájem, tak přes SZ pošlu kontakt na prodejce Kooperativy. Já dostal kontakt od známého, který na něj narazil na Toyota fóru.

důvod editace: připojení letáku, aby si mohli udělat obrázek i majitelé vyšších kubatur než já ;) . Máte tam i event.kontakt na pojišťováka

post-3505-1264078342_thumb.jpg

Upraveno od Malta

• 3 měsíce později...

Ahoj, kdo by chtěl udělat kalkulaci pro představu napiště mi SZ.

www.top-pojisteni.cz

to Malta: je fajn, že Kooperativa má více kubaturních kategorií, což by mohlo potěšit majitele 1,4 - já mám u ČSOB a tam spadám tuším že do kategorie do 1800. Nicméně asi hodně záleží na agentech, je vidět že i u jedné společnosti to jde úplně za jiné peníze. Já platím na 4 roky starou Fabku kolem 4.500, ale to je jenom zákonné, sklo a pojištění proti odcizení :(

• 7 měsíců později...

1.9.. 2 300,-/rok..

2.0 tfsi rv.2006 mě je 20 a platím u ČP 5 828,- i s čelním sklem za rok

Upraveno od koss4ever

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.