Vasekk Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Po delší jízdě se mi děje, že když stojim na místě a točim volantem, tak neskutečně vrže v řízení. Druhý den, když vyjedu, tak je to ok. Co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Po delší jízdě se mi děje, že když stojim na místě a točim volantem, tak neskutečně vrže v řízení. Druhý den, když vyjedu, tak je to ok. Co to může být? řekl bych že to je tim že je to rozbitý... ale pičaku ti určitě poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Posledný príspevok je zakazane citovať to ešte nevieš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 a nerobi ti to len vtedy ked stojis na brzde a zaroven tocis volantom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Mmm... neuniká ti náplň ze serva?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 mám to samý, podařilo se ti to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 jak vypada nádobka s olejem??je ten olej nabublanej??? přesne tohle děla nějakej propustej šroub na servu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Jo přesně..olej je nabublanej...takže nejspíš nějaká netěsnost v soustavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Tak mě začalo vrzat řízení a dolévám kapalinu do serva jednou za 14 dnů tak 2-3 deci. Kde by mohl být problém? Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniz87 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Čaute,mám stejnej problém při točení volantem mi vrže řízení z pravé části,tak jsem se na to koukal a vypadá to jakoby to dělala hř. tyč co vyjížďí s řízení.nevím co stím a docela me to začíná štvát.akorad mi prijde když je mokro že to nedělá tak často,jinak kapaliy je dost a nedolíval jsem jestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 A co když mi to vrže za jízdy při zatáčení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Za jízdy při zatáčení ti to vrže ? Nekřoupeto jako ? U Supa je to většinou homokinetický kloub ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Homokineťáky budu teď měnit, cvakají jak kráva. Netušil jsem, že můžou i vrzat, resp. dělají takové táhlé vrzánííííííííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Vrže a vrže, ale jen pokud je sucho a slyšiš to pomalou jizdou a lidi na naměsti se nestači divit co to za kostitřas jede. Tento broblem jsem řešil v roce 2009 cely měsic jsem ležel pod supem a hledal zavadu mel jsem najeto 100000km pravdivych. Nakonec jsem najel do prace na jamu a golega mi začal houpat s vozem. To vrzani se ozvalo z uchyceni stabilizatoru v té gumě. Sebral jsem injekčni střikačaku s jehlou pichl to těsne u stabilaku do gumy a od te doby se to už neozvalo. Vrzalo to, když to bylo suché proto to za mokra neděla.Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniz87 Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 No mohlo by být ale proč to dělá když auto stoji a točí se volentem stabik se taky hybe? kolega mi třeba ríkal ze mu to delal cep řízení sice na passatovi ale to je to samé,takze asi nezbiva nic jineho nez zkouset co tu radite :-) jak budu chytrejsi dám vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 daj to niekde na mont.jamu,jedného si posaď za volant nech ti točí do strán a ty skúšaj postupne rukou chytiť čapy a keď bude vŕzgať,tak to v ruke ucítiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.