tomgsi Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Má někdo na O II neorigo parkovák např. maxicar nebo něco jinšího s disp. ?? Nebude to nějak blbnout nebo tak něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Má někdo na O II neorigo parkovák např. maxicar nebo něco jinšího s disp. ?? Nebude to nějak blbnout nebo tak něco?? když to připojíš na couvací svělo tak to bude ok, před výměnou nárazníku jsem to tak na autě měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Kolik vychází neorigo? Není levnější koupit origo tady na fóru a nechat dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Kolik vychází neorigo? Není levnější koupit origo tady na fóru a nechat dodělat? No asi ty origo zde z fora vyjdou levneji. Znamej si ted koupil neorigo couvaci senzory ( pouze akusticke upozorneni, s moznosti regulace citlivosti) a sada ho vysla neco malo pres 4000Kč + musi pocitat nejakou montaz, takze ty origo senzory asi vyjdou vazne levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomgsi Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 No asi ty origo zde z fora vyjdou levneji. Znamej si ted koupil neorigo couvaci senzory ( pouze akusticke upozorneni, s moznosti regulace citlivosti) a sada ho vysla neco malo pres 4000Kč + musi pocitat nejakou montaz, takze ty origo senzory asi vyjdou vazne levneji Montáž neřeším montuju autodoplnky do O II jsem ještě nedával neorigo parkováky ale na O I a S I to funguje vpoho. Někdo mě právě řekl že na O II neorigo nefungují kvůli frekvenčnímu napětí na žárovkách tak se ptám tady na foru jestli to jde nebo nee. Neorigo sada kolem 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Neoriginální parkovací senzory se dají koupil za 700,- (4 senzory, zvuková signalizace, displej). Měl jsem je na Fabii a nikdy jsem neměl jedinný problém. Bohužel jsem zjišťoval napojení u OII a je to přesně jak říkáš, řídící jednotka už s nimi má problém. Senzory si na auto dát chci, ale na originály s montáží teď nemám a tak se rád nechám poučit, je li tomu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ja mam z CONRADU tema+fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=conrad LINK CONRAD: http://shop.conrad.at/ce/de/product/852475...ADVANCE/0313010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Neoriginální parkovací senzory se dají koupil za 700,- (4 senzory, zvuková signalizace, displej). Měl jsem je na Fabii a nikdy jsem neměl jedinný problém. Bohužel jsem zjišťoval napojení u OII a je to přesně jak říkáš, řídící jednotka už s nimi má problém.Senzory si na auto dát chci, ale na originály s montáží teď nemám a tak se rád nechám poučit, je li tomu jinak. měl jsem je připojený na couvací světla a žádnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 O parkovacím asistentu neuvažuju, za celou dobu co mám OII jsem ťuknul jen 1x a ani škrábaneček. Ale viděl jsem v letáku od Auto Kelly nějaký, který má i funkci že pokud parkuje někdo kolem auta s tímhle asistentem hodně blízko, spustí se zvuková&světelná výstraha (asi klakson a blinkry). Zatím jsem nikde nic takového neviděl a první co mě napadlo, že pokud někdo parkuje ve městě, musí to vřískat každou chvíli a autobaterii se to asi taky moc líbit nebude. Druhé co mě napadlo, že když vidím některé co při parkování předvádí... spíš bych se bál že to upoutá jejich pozornost budou koukat na to blikající auto a ťuknou do toho s ještě větší pravděpodobností. Co myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Neorigo bych se hodne vyvaroval, soused mel naky levny z marketu a vydrzel pul roku nez zacal blbnout a manzelka mu nabourala pri covouni do zdi a samodrejme mel pojistu 10% - 10 000,- svoje kriti takze ho to levny prislo poradne draho... osobne bych na tomhle nesetril, origo sem mel zkusenost na nekolika autech a vzdy ok, max se jednou podelo cidlo ale pak prestane fungovat a da se vymenit.. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) Uvažuji o těchto parkovacích senzorech, má je někdo?Může to vůbec za tu cenu fungovat?Zase si říkám že dva roky by to fungovat mělo a za tu cenu to není vůbec špatný.Prodávaj je zde např. : http://www.tuningshop.cz/autotechnika/parkovaci-senzory-stribrne-4-senzory-vertex/ Editováno: 15. Březen 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Přemýšlel jsem o něčem takovém....ale dvě věci: 1. kam bych schoval ten displej,aby to nevypadalo blbě,,když bych ho nechal na palubce tak bych to asi nepřekousnul 2. když to vše napojím na žárovku zpátečky...co na to bude říkat kontrola žárovek?? Možná že to někdo na autě mám a pochlubí se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 ja bych tam ten displej nedaval. Nebudu hyzdit palubku. Snad ta kontrola zarovek nebude protestovat vím že to protestuje když tam das diodovou zarovku, tak je tam tak malej odber ze si to mysli ze je rozbitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsechovec Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Něco podobnýho mám na autě taky. Bez displaye, jen pípák. Pípá sice podivným hlasem, ale zatím pípá :-) Bál jsem se, že to bude cajk, stál podobný peníze. Ale výsledek překvapil. Tři roky byl na Formanu, přes rok je na Fabii, pracuje pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ok, tak asi do toho půjdu za ty prachy kdyz to vydrží rok tak to bude dobrý. Udělám si to sám, tak to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak jsem je objednal. o instalaci udělám fotodokumentaci a o spokojenosti budu dále informovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) Tak parkovací asistent došel domů, vyzkoušel jsem ho jen na nečisto a kupodivu to funguje zítra ho nainstaluju na auto. Balení obsahuje i vrtak na přesné vyvrtání díry. Samozřejmě že jsem si vybral sříbrnou barvu senzorů - k mému překvapní přesně pasuje k mé barvě auta Editováno: 20. Březen 2013, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak to je super :-)...musím říct že jsi mne inspiroval a objednal jsem také. Teda trošku jiný model a malinko z větší dálky,ale moc rád si přečtu jak jsi to montoval. Takže připrav foťák a jdi na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Jasné, zítra jdu na to. Měl jsem nutkání udělat to ještě dnes, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Už máš vymyšleno kam dáš ten displej ??? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 bud ho tam nedam, nebo ho dam na pate dvere,abych to videl ve zpetnem zrcatku,mam vzdu kourova okna,tak by to ani nebylo videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 No musíš ho někam dát..jak by ti to jinak pípalo :-) Já přemýšlel bud ho schovat do otvírací schránky na palubce....nebo podobně jak píšeš..už jem viděl i instalaci na zadní plato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tak dnes jsem nainsataloval svépomoci parkovací senzory!Dělal jsem vše poprvé, včetně sundání nárazníku. Můžu říct že jsem začal v 15:30 a před 20h jsem měl hotovo s úklidem garáže.Kupodivu vše funguje Více v galerii zde: http://ustecakoctavie.galerie.cz/6038416-instalace-parkovacich-senzoru#92098242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Tak to se ti opravdu povedlo,vypadá to vážně moc hezky.Jen nechceš ted displej zkusit dát jinam?? .-) Má vrozená lenost by se chtěla zeptat...jde to bez sundání nárazníku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 To opravdu nejde, ten nárazník je docela pakárna kdyz to clovek dela poprve.Displei jsem jen na zkoušku přilepil pomoci prilozeny oboustranky nalepil na toto misto, ale asi ho dám pryc, moc se mi nelibi.Jinak to funguje na jednicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.