sr5 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Ahoj borci, mám takový problém s osvětlením SPZ. Žárovky mi svítí jen trochu jako by tam byly 24v, ale jinak vše ostatní je OK. Kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 většinou uhnije kostra. Tak zkus jprvně jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 A kde ji najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Vyšroubuj světýlka-jak když chceš zkontrolovat-vyměnit žároky a tam máš drátky a ty zkotroluj. Nebo se mrkni jestli Okta nemá kostru přes šroub-tak opucuj rez. Pokud chceš tak ti to blejsknu, ale jen Fabču. Mrkni sem, je tam fotka, když sem měnil žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Mas zlomene kable v prechodke medzi strechou a 5 .dverami-kufrom. Prechodku najdes po otvoreni kufra na Lavej strane hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Když už existuje tohle téma, zajímalo by mne, jestli každému popraskal plast těch lampiček od horka žárovek jako mně? Šmejd jeden... PS bacha na ty žárovky, objímky prý velice rády zapadnou dovnitř, a pak se musí vykuchat celý ten plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 já ty plastíky mám teda v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 No ono záleží co tam máš za žárovky, celoskla se dělají 5W a 3W, osobně bych doporučoval 3W, svítí o malinko míň ale o dost míň hřejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) Viktor: to se stalo mne, ale neni tak hrozny sundat ten plast a dat ho zpatky, takze pohoda jen jsme to delali dva, sam bych to asi nenasadil Editováno: 18. Listopad 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nolimity Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Viktor: to se stalo mne, ale neni tak hrozny sundat ten plast a dat ho zpatky, takze pohoda jen jsme to delali dva, sam bych to asi nenasadil No chce to trošku grifu a pak to nasadíš i v jednom (zvlášť když není další pár rukou poblíž) jen to nechce zapomenout protáhnout to madélko na zabouchnutí, to pak nas... to dělat znova. Osobně bych se také přikláněl v přechodovém odporu směrem ke kostřícímu bodu, ale chce to vzít do ruky měřák a měřit. Jinak co se týče těch popálených krytek, tak to nevím. Osobně už je tam mám min. šest let a zatím v poho. Horší to je se šroubky, ty reznou jako sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 No ono záleží co tam máš za žárovky, celoskla se dělají 5W a 3W, osobně bych doporučoval 3W, svítí o malinko míň ale o dost míň hřejí. Tak teď jsem nahlédl do manuálu, a origo tam mají být W5W, takže tyhle... S těma W3W je to dobrý nápad, kdysi jsem pro tyhle účely koupil LED a někde zašantročil , takže jestli je nenajdu nebo budou svítit málo, půjdou tam W3W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.