Přejít na obsah

turbo


yavet

Doporučené příspěvky

No turbo tam někdo mohl dát řízené,ale jde o to,jestli ho jednotka řídí tj jestli vede k turbu podtlaková hadička. Pokud totiž původní motor řízené turbo neměl(čemuž teda v tomhle případě věřím) a někdo by dal řízené,musel by překopat komplet el svazek motoru a řj motoru + natahat podtlak. Řízené turbo by v motoru kde by ho jednotka neřídila moc nejelo,neplnilo by jako turbo bez náklápění lopatek.

Takže koukni jestli k turbu resp k té baňce co je jeho součástí vede hadička. Musí ale vést z ventilu který je nad motorem v kastli. Pokud nevede,tak turbo řízené není.

Editováno: , autor: Luďa
nemusíš citovat předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ta hadička tam stopro vede protože turbo padalo (proto ho taky mechána čistil a ten ventil obtoku turba jsem mněnil. Teď to jede docela OK ale snes bych čip už jsem dohodnutej na Kladně. Tam mi taky do telefonu říkali, že tam řízený turbo nemůže bejt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi mě asi nepochopil,hadička a baňka tam bude v obou případech,ale v případě řízenýho turba jde ta hadička od turba nahoru do motorovýho prostoru k ventilu,který reguluje podtlak. U neřízenýho turba je taky banka a hadička,ale ta má asi jen 10cm a je vyvedená do vytláčné části turba kde při velkém přetlaku turba odpustí výfuk plyny a tím se sníží otáčky turba....no a to je neřízený turbo. Některý poslední modely 66 Kw myslím měli řízený turba,ale určitě ne auto ročník 98.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale dokud to neměl venku a nečistil tak to padalo do nouzáku i po výměně toho ventilu na motorový stěně i po výměně váhy vzduchu no moh jsem se zbláznit, Auto se rozjelo já začal předjíždět a najednou jak když mě chytí za zadek no radost. Taky z počátku pomohlo vypnout motor znovu zastartovat a chvíli to jelo. Někdy den, někdy pět minut. Už jsem chtěl koupit celý turbo. Pak se to usadilo po tý jeho opravě tak co dělal nevím, je to kamarád pro prachy to nedělal a dělá v serisu Audi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale dokud to neměl venku a nečistil tak to padalo do nouzáku i po výměně toho ventilu na motorový stěně i po výměně váhy vzduchu no moh jsem se zbláznit, Auto se rozjelo já začal předjíždět a najednou jak když mě chytí za zadek no radost. Taky z počátku pomohlo vypnout motor znovu zastartovat a chvíli to jelo. Někdy den, někdy pět minut. Už jsem chtěl koupit celý turbo. Pak se to usadilo po tý jeho opravě tak co dělal nevím, je to kamarád pro prachy to nedělal a dělá v serisu Audi. Jo myslíte, že to má cenu nechat načipovat je to z 1998 a má to najeto 210 000.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...