Přejít na obsah

servo


Míla

Doporučené příspěvky

Zdrvím všechny

Ve Škodovce mi řekli že mám rozbyté čerpadlo u serva,výměna cirka 25000 i se snímačem.Je možnost ho nějakým spusobem opravit nebo koupit levnějc?Po 20minutách jízdy se mi rosvítí vždy kontrolka u serva, není možné že porucha je nikde jinde,nezdásemi že po 4 letech mi odejde čerpadlo u serva.(14mpi 50 kw).

Předem moc děkuji za odpověd. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

zrovna včera se mi to stalo taky.Mám 1.4-44kW. r. 07/2002.Už cestou do práce mi začal tuhnout volant a ještě jsem stačil přijet domů kde mi vytekl olej přes manžety,jak mi řekli v servisu.Oprava 25 000 tis.Prý mění celý blok.Chtěl jsem se zeptat nevíte někdo jak stím vydrbat dájí se někde sehnat ty manžety nebo jinak je nahradit (nějakým silik.tmelem)?

Díky za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udajně se to nedá opravit je to zalité v plastu,musí se koupit zřejmě komplet to servo.Jsou dva druhy a dá se shnat v temposervisu za 11000kč a smontáží a s náplní za 13000kč.Potřebuji tento problém taky vyřešit. Děkuji za rady....... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím s Plzně potřeboval, bych poradit jakým spusobem mužu zjistit jestli mám senzor řízení v pořadku.Ve Škodovce mi zjistili,že mám špatné čerpadlo a možná senzor řízení taky.U známeho jsem to měl připojené na počítači a nic mi tam nenašel jak závadu na čerpadle tak na tom senzoru.Když chci otočit kolama na místě tak to jde o dost huře.Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak jsem psal v jiném tématu.pořád a pořád dokola.není měsíce,kdyby se neopakovaly min.2 a více tématu.Potom se nedivte,když ti co o tom vědí už ani neodepíšou.Možná by to byla i vhodná výzva pro adminy,udělal sekci -něco jako nejčastější dotazy-poruchy a závady.Podobně je to i na dieselpowerforu-myslím

K tématu.Je potřeba si uvědomit a správně formulovat slovo servo.Když v servise řeknou servo,tak by to mělo zpravidla být servočerpadlo,to opravdu stojí mslím okolo 20.000.Dále je servořízení,neboli hřeben,ten myslím i ve škodovce stojí okolo 12000 a dále s ním souvisí snímač řízení,cena cca 3000.

Snímače se sraly hlavně TRW a u TRW taky tekly manžety.opravit se to nedá.Koyo,montované myslím od 2002-MR03 už takové problémy nebyly.

Jinak má li někdo problémy s Koyem,mám doma kompletní přední nápravu vč.servořízení koyo,vč.snímače,cena 4500,je to vč.nového typu stabíku,ramen atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám stejný problém servu se zdá že chodí i snímače ,ale já udajně mám zatuhlé řízení tak že podle servisu Škoda výměna ....

Mě také jde ztuha otáčet volantem ,ale není to tak jako když nejde servo ,ale proti normálnímu stavu na jiném autě je to znát.....mě zas řekli cena tak 15000kč...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové,

mám obdobný problém. za jizdy se mi rosvítila kontrolka serva, napíchl jsem to na počítač a tem mi vypsal závadu na spínači serva.. Co to je.. Není to závada na snímači? Prosím o radu. Díky. Je rodzílmezi spínačem serva a snímačem otáček volantu??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_Liapor

Pánové ještě maličkost ohledně toho snímače - jak zjistím jaké tam mám servo,pač jsem na to koukal ze všech stran a servo je v takovém černém obalu,kterej je náramně křehkej a rád praská ale nikde po výrobci ani stopa ani na víčku prostě nikde .Jinak auto je uvedeno do provozu 05/2001 takže to vypadá na TRW ale chtěl bych to vědět na 100%. Jinak v autodílech mi řekli cenu 3600 ,- a to mi připadá taky celkem dost:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...