Přejít na obsah

ROOMSTER 1.6 16V nestartuje


Doporučené příspěvky

Že by odešli všechny cívky,tak to se mi moc nezdá.A když startuješ má ten motor kompresi?Jako jestli se netočí moc ,,rychle''?Já bych zkusil vydělat svíčky,připojit cívky,a zkusit zatočit,jestli to dává jiskru.A nebo ještě zkusit jestli jede čerpadlo v nádrži.V mot.prostoru je napravo palivový vedení-černá a bílá trubička z plastu.Tak ta černá je přívod,tak ji zkus odpojit a krátce zapnout zapalování a měl by z toho cáknout benzín. ;) Asi bych nejdřív zkusil tyto základní věci

a pak se uvidí co dál....Ještě mě tedˇnapadlo,nemohl jsi natankovat špatnej benzín?

Editováno: , autor: Honza 29
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim, ale stala se mi dalsi vec,to s autem se stalo z patka na sobotu a ja nechal v so auto odtahnout a z SO na NE se mi nekdo pokusil v noci vykrast garaz a to se mi zda jako ku.va nahoda. ja totiz bezne dojizdim autem ke garazi aby nesl otevrit vrata od garaze ( mam tam i sklad a v nem nekolik HILTI veci a nejakej material v hodnote cca 200 000) a vse by bylo ha.zlu kdyby se to povedlo. tak se musim podivat jestli nekdo neposkodil auto umyslne aby ho odstranil od vrat.bez ramusu. :feve:

p.s. nastesti mam pojistenou garaz jinak uz bych nekde vysel na strome.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vse se rozlouskne dneska nebo zitra kdy zacnou delat na roomoj v servisu

To jsu teda zvědavej,na co přijdou,co tomu bude...To s tou garáží je blbý,asi někdo čuje byznys že tam máš hodně věcí,co by se dalo ukrást. :aggressive: Já bych to nějak pořádně zabezpečil.A nebo tam na zmetky udělat nějakou past.Kamošovi takto vybrali dílnu.Měl tam nářadí asi za 300000např.-brusky,kompresor,

svářečky,atd. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Escrito

to bych potreboval, jak to mas udelany ? nebo jaky vyrobce ?

jinak s rumem pry nic nebylo prej byl jen uchlastanej jak sem popojel a hned chcipnul!!!! tak vymenil svicky a je to ok,jeste sem pro nej nebyl ale moc se mi to nezda.jestli zas nechtej utajit nejakou vadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tam normální autoalarm http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy...r-286-3702.html gar. vrata na spínač ze dveří na kostru + přilepený otřesové čidlo kde se dá nastavovat citlivost a je to hodně citlivé když zapomenu odalarmovat , strčím klíček a hned to řve. Měl jsem strach z falešných poplachů ale nejsou jen když je velká bouřka a to houkají i ostatní auta. Pak to mám připojené na Pager Jablotron který mám doma a nebo si koupit alarm přímo s pagerem. Houkačku jsem dal do otvoru větrání garáže. Napájení 12V adaptér. Ovladač u tohoto alarmu má dost velký dosah tak pokud máš garáž kousek dá se vypnout i z okna. Jednoduché a levné. Namontoval jsem to protože moje garáž už byla taky vykradená.

Já bych tomu věřil že se to přechlastalo, tento motor nemá asi rád krátkodobé starty. Po krátkém startu to blbě startuje, mě to stalo už několikrát, ted už si na to dávám pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím,

mám Škoda Roomster 1.6 16V, ročník 2006. Nejde nastartovat. Na tlakové liště je cca 4.5 baru tlak a po chvilce startování je motor uchlastaný. Zapalování funguje dobře, svíčky jsou v pořádku.

Jakmile vyndám celou tlakovou lištu i se vstřikama a nechám ji jen tak ležet (vstřiky namířené do svých otvorů) tak mi motor chytne.

Nevím, zda je to tím, že část benzínu se rozpráší jinam a motor se neuchlastá, nebo je to tím, že si to pobere více vzduchu a směs se zapálí.

Diagnostiky hlásila bohatou směs, ale jen do prvního smazání. Od té doby diagnostika mlčí.

Pokud se někdo setkla s podobným problémem, tak předem děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...