Přejít na obsah

Vag EEPROM programer


Pavel Loun

Doporučené příspěvky

Tak jak se tady řeší, jestli ten soft někomu funguje a někomu ne tak mně až nějak moc. Nechtěl jsem nic měnit ani přepisovat, ale po spojení s přístrojovou deskou, se tato uvedla do jakéhosi základního nastavení a vše ce vynulovalo. Tj. kilometry a hodiny. Neví někdo jak ty kilometry tam zapsat zpátky? Jinak vše funguje. Nemá na to někdo českej návod. Jde o Octavii 2001.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to mám zpět. Vpravo dole je položka mielelage a standartně je tam 0. Takže jsem tu nulu odeslal do přístrojovky. Tím samým způsobem jsem to vrátil zpět. Chtěl bych vědět co to ještě umí, ale bez hlubších znalostí se do toho pouštět nebudu. Podotýkám, že mám obyčejný kabel bez HW klíče. Jak prosímtě Vagem přepisuješ kilometry? Snad Vag-tachem ne? No, já to ode dneška umím s obyčejným kabelem vag eeprom programerem. Alspoň na svém autě. Spojení je stabilní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

nazdar,

chcem sa spytat, tymto programom sa da prepisat aj pamat v komfortke? mam komfortku 1C0 959 799 A, ma iba central bez dialkoveho, no a tu na fore som sa docital, ze aby mi na tej komfortke islo potrebjem prepisat eeprom pamat. tak ci sa to tymto programom bude dat?

a este aky kabel na to treba? USB, alebo RS 232?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz vymenis budiky za novy, co maji najeto 0km, tak nez na nich najedes 100km, tak si muzes VAGem nastavit kolik maji ukazovat na pocitadle km, kdyz to neudelas, tak budou pocitat od 0

kdyz to nastavis, tak se po ujeti 100km uz nic nezmeni, nastavovat to lze jen 1x, pak jinym sw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...