Ady Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak mi právě vykradli auto a Columbus je pryč. Vzhledem k tomu, že Columbus je prostě lákačka pro zloděje, přemýšlím co dál. Columbus už v autě nechci a podle policie je Bolero stejně lákavé jako Columbus, protože zloději to často nepoznají. Chtěl bych tedy ideálně autorádio do 2 DIN rámečku a úplně ideálně s odjímatelným panelem, existuje něco takového? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahoj, tusim tedka nejaky novy model kenwood, 2din, ma to navigaci garmin a odnimatelny cely displej.stoji nejak 37tis myslim...nicmene nevim, jak je to s komunikaci s multi.volantem a maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JST Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Díval jsem se na toho Kenwooda, vypadá to pěkně. Mají několik možností, ale to s odnímatelným panelem je nejlepší. JS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Bolero 3T0 035 156 C(pasuje jen do SUP2 a je klid). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Ferda: fakt to pasuje jenom do Supa? Rozměrově se to snad neliší, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) Provedení alá Swing for Superb2 Editováno: 7. Červen 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningjanek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Tak mi právě vykradli auto a Columbus je pryč. Vzhledem k tomu, že Columbus je prostě lákačka pro zloděje, přemýšlím co dál. Columbus už v autě nechci a podle policie je Bolero stejně lákavé jako Columbus, protože zloději to často nepoznají. Chtěl bych tedy ideálně autorádio do 2 DIN rámečku a úplně ideálně s odjímatelným panelem, existuje něco takového? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Ja tomu novému Boleru nejak neviem prísť na chuť Bolo dôvodom výroby nového modelu práve množstvo odcudzení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Ja tomu novému Boleru nejak neviem prísť na chuť Bolo dôvodom výroby nového modelu práve množstvo odcudzení? No mě Columbuse vykradli 2x během tří měsíců...takže nic moc nálada. Těd při objednání nového SII combi jsem si tam dal Bolero. Není to Columbus, ale na druhou stranu jsem ušetřil a za zbytek mi vyjde na luxusní kapesní navigačku. Prostě něco za něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Zdarec, nechci zakládat nové téma a dle nadpisu bych to sem mohl hodit... Mám v Superbu radio Swing...Je to jedna z nejdůležitějších věcí, které chci v autě vyměnit...První myšlenka byla taková, že bych pořídil Columbuse...Momentálně jsem na dlouhou dobu pracovně v Moskvě a tady jsem našel spoustu alternativních rádií s navigací...Je tu spousta čínských produktů s Windows CE, které jsem ihned zavrhl...Poslední dobou se tu stále více objevuje radio NAVIPILOT DROID, které vypadá velmi zajímavě a disponuje operačním systémem Android 2.3.4. Dle popisu a videí uživatelů vypadá docela dobře...Dost přemýšlím o tom, že si ho koupím a ihned si stáhnu některou z prověřených placených verzí navigačního softwaru...Má s tímto radiem někdo nějakou zkušenost? Stojí to za to? Nové v eshopu vyjde asi na 12.000,- Kč. Na serverech podobným Aukru se dá pořídit asi za 8.000,-Kč. Link: http://navishop.ru/catalog/120/2317/ Editováno: 23. Září 2014, autor: Hrnca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) Hele, ja dost uvazuju, ze bych do neceho takoveho eventualne take sel. A to Columba mam. Kazdopadne ti doporucuju pohledat trochu vic a uz se delaji s Android 4.1.1 a novejsi. Z hlediska budouci kompatibility bych sel do co nejnovejsi verze... Urcite by me pak zajimala integrace tohohle s MaxiDotem atp. Na YouTube o tom par videi je, ale nikdy to neukazuji dostatecne detailne - jake informace zobrazuje na MaxiDotu, o co bez Columba prijdu, jestli budou fungovat korektne ty dve radio anteny, nebo to bude pouzivat jen jednu atp. Editováno: 24. Září 2014, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Tak jsem trochu víc hledal a našel jsem už i s Androidem 4.2...Je pochopitelně dražší, ale máš pravdu, že by bylo lepší koupit co nejnovější verzi...Na začátku října letím domů, tak něco vyberu a koupím...Potom sem dám nějaké reference, jestli to stojí za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vigo.dl Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) @Hrnca nějaký vývoj s Columbem? Díky Editováno: 3. Listopad 2017, autor: vigo.dl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IP1 Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 (editace) Nieco noveho k tejto teme? Mam SII so Swingom a premyslam o alternative ;-) Editováno: 25. Listopad 2017, autor: IP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 25. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2017 Pozri do sekcie co je v Octavi II. tam sa to riesi stale. https://forum.skodahome.cz/topic/124483-oem-autorádio-z-číny-zkušenosti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulie TDi Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Já uvažuji o výměně za Bolero protože nemám BT jednotku která by přehrávala songy z telefonu na co si celkem potrpím.... a našel jsem toto http://skoda-sklad.cz/index.php?id_product=79&controller=product Nemá to někdo v autě ? Potřeboval bych nějaký názor zda do toho jít nebo ne... Je super že to komunikuje přímo s autem co se týká origo věcí( klima,multifunkce atd) Od soudruha z Číny se dá sehnat kolem 6tky https://www.ebay.com/itm/9-Android7-1-2-GPS-DAB-Autoradio-Navi-Fur-VW-Passat-Golf-Touran-Jetta-Eos-Seat/201968344202?hash=item2f06405c8a:g:LfoAAOSwWv5Z-A1N Díky za případný info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.