DiKey Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Co myslíš tím update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 povedzme ze mas verziu 18.2.0, a vyjde novsia napriklad 20.4.1. ako tymto cinskym kablom urobis update na tuto verziu? robi sa to myslim nejakym Loaderom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Máš verzi 18.2.0 Atmel - provedeš upgrade tak že koupíš Čína HEXv2 ARM 20.4.1 - dál provedeš upgrade že si koupíš Čína upgradovatelný kabel HEXv2 ARM 20.4.2 - upgradneš Loaderem máš moc pěknou podložku pod nohu u stolu 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 takto som to nemyslel. ten kabel je mozne upgradovat - tj. kupis raz a upgradujes podla toho kedy bude update nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Pokud máš správný model kabelu, tak jde aktualizovat FW a stáhnout novější VCDSloader a použít novější verzi VCDS... Já jsem nedávno upgradoval na 20.12 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 @Aleš Veigend dakujem za info. je k tomu nejaky manual? pytam sa preto, ci mozem aj moj kabel upgradnut bez toho, aby som ho "odpalil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 je to vždycky risk a taky trošku o znalostech... ale mám pocit, že když seženeš distribuci VCDS loaderu, tak manuál a utility bývají u toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 muzes to zkusit..nechci vam kazit radost kluci..ale tyto VCDS radoby HEX V2 se za V2 jen vydavaji 🙂 brzo vam budou uz k nicemu...teda myslim tim u novych aut.. u starsich si muzete hrat jako do ted 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Koupil jsem myslím verzi 18.2 před třemi roky fungovala celou dobu. Podle všeho jsem měl štěstí jen málokomu ten kabel funguje správně a bez nastavení... Občas zablbla detekce Gateway až přestala fungovat vůbec. Zkoušel jsem firmware. Mimochodem Loader to podle mě neumí. Všechno možné nastavil si kompletně Win7 a jediné čeho jsem dosáhl že sice fungoval ale kromě základních komponent jsem zbytek musel zadávat přímo adresou. Pořízen ARM Hex sice Čínský ale skutečný kabel uprveno nastavení Win10 a cca půl roku běžím bez problému. Detekce Gateway, UDS protokol tohle na tom vašem kabelu prostě nepoběží.. Dál bezproblémové kodování ABS, Steering, BCM bez problému... Neznám nikoho kromě mě že by řekl že mu předchozí verze běžela... A nový typ je většinou fake.... Tak jak říkám nedělejte něco čemu nerozumíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 @DiKeymozno je tu vela ludi co hlada info a naucit sa chce :-) Quote https://www.vw-club.cz/download/file.php?id=817466 tiez mam verziu 18.2.0 a fungujem v pohode od kedy mi prisiel kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaaaaaa Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 (editace) . Editováno: 8. Únor 2021, autor: aaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazilisekbazil Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Ahoj,nevite nekdo proc se mi klon 19.6.2neumi spojit se vsema jednotkama,pouze s tou motorovou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Ahoj,umel by nekdo pomoci s kabelem-umrel(cinskej).Nasel jsem programek VAGCOM_EEWriteLang-nahral do kabelu,ale stejny vysledek-Nemate nekdo radu jak opravit ?Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Chtělo by specifikovat co znamená umřel :) a také pomocí EEWrite to chce nahrát správnou verzi, ne jen tak ledajakou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 19.6.2 program ho vidi ale s autem se neda spojit-nejde udelat test s autem,nahral jsem tam Czech-SVO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 a když se připojí k autu tak svítí? A píše stále nepřipojen k vozu? Jak je to spouštěno? přes Loader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 ano loader a blikne cervena vpravo a pak sviti zelena vlevo-pise stale nepripojen,nejde dokoncit test s pripojenym autem kabel me predtim chodil normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Jak se hlásí ten kabel ve správci zařízení ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Takto se hlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Neaktivna licencia.... Preflesuj znovu, a preinstaluj soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 To jsem udelal vickrat,komplet odinstaloval program,flesnul kabel,ale nejde aktivovat program-nespojim se s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Jakou verzi používáš VCDS a jakou verzi loaderu? Zkoušel si i EN verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 19.6.2 cz co bylo u kabelu-loader take z cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 (editace) Vyzkoušej K linku a CAN, popř. připoj na zdroj a na K lince musí kolísat napětí meze 9-12V na CAN 3-.3.3V při testu Editováno: 6. Březen 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 (editace) Domio-velké díky,kabel opět žije .-))) Editováno: 9. Březen 2021, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.