Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.


KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

Ahoj, pomůže někdo mě? Mám čínskej klon kabelu HEX-CAN, VCDS 10.6.4., všechno v NB chodí a vypadá tak jak má, ale jakmile to připojím k autu, tak mi to napíše: rozhraní HEX nenalezeno a vypíše možné příčiny. (nezapnutý klíček, nepřipojený kabel, zastaralý firmware)

Zkoušel jsem snad všechno ale už jsem v koncích.

Díky za jakoukoliv radu nebo nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

takze mel jsem hex-can kabel a vag 11.11.1 slapal do te doby nez jsem k nemu pripojil VCDS 10,6,4 v cz prvni nacteni slo tak jsem myslel ze je vse ok ale druhy den uz nekomunikuje takze se bloknul nejaky navod jak ho ozivit jsem nasel ale bezuspene asi je po nem.kupoval jsem ho na -www.dhgate.com. takze asi opravdu jen s orginalnim sofwarem co je ke kabelu.

Editováno: , autor: brunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Chlapi, mam problem. Mam kabel z Ciny, fungoval skvele. Ale kdyz jsem ted zkousel neco nakodovat, neslo to. Zjistil jsem, ze "License Status" se zmenil na "Unregistered / Unauthorized". Ve VCDS mam vyplou kontrolu aktualizaci. Pouzival jsem to ale i s pripojenim na net. Takze je mozne, ze je kabel v haji? Ale to by s kabelem neslo nic delat, ne? Mne jde cist zavady, kodovat nejake jednotky a urcite i dalsi veci. Nejdou mi jen funkce, ktere nedovoli soft. Napise, ze je potreba registrace.

post-82761-0-60066700-1375175681_thumb.p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Kabel co jsem objednal (viz výše) má uvedeno, že se nesmí noťas připojit na internet, aby neproběhla aktualizace. Ale jestli by jel s nějakou speciální upravenou českou verzí, to se vyloučit nedá. Nebudu to ale riskovat. Jinak provedení konektorů je dost šuntovní, nepřesný odlitek z nic moc plastu a i kovové piny uvnitř jsou nestejné a s ne moc kvalitně zapravenýma hranama. Prostě laciný čínský šunt. Snad bude fungovat, neměl jsem na to ještě čas. Hodil by se kvalitní český návod k anglické verzi toho programu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ceska verze je neco jako strojovy preklad, tedy neni moc pouzitelna - aspon ta co jsem mel naposledy v ruce

 

jinak kabel je proste takovy jaky je, co bys cekal za ty prachy? s ceskou verzi to fungovat nebude, protoze je tam problem se souborem obsahujici kody ke kabelu, protoze ten neni identicky a tim padem muze dojit k poskozeni kabelu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Apple má každý, kdo chce kvalitu a diagnostiku na auto kupuje každý, kdo ji potřebuje. Takže já mám oboje. A za své peníze očekávám slušnou kvalitu, ne šunt. Mám pocit, jakoby někteří šunt ještě obhajovali, asi jim to tak stačí. Jinak český bych chtěl podrobný manuál, ne program.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne tak to není, apple je pro BFU veřejnost, nýbrž diagnostiku si asi BFU opravdu nekoupí... kdyby byla diagnostiku BFU, tak by měli podobné prodeje jako jablko..

 

plno techniky není v českém jazyce a je to jenom dobře, tohle není prostě produkt pro BFU, tak proč by někdo měl dělat návod pro CZ? a pokud chceš aby to fungovalo, tak musíš koupit origoš kabel od ross techu...

např tohle je celkem v cz jazyce: http://www.pc-autodiagnostika.cz/autodiagnostika-vag

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...