Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Poraďte mi, co by jste koupili na skoro 200koňovou octávku, našel jsem docela slušnou akci na Bremba, proto o nich přemýšlím, ale i tak jsou drahý jako prase.

Kdyby jste třeba věděli o nějaké super ceně nebo měli s nějakou značkou dobré zkušenosti, budu moc rád, když řeknete. -_-

Vloženo

Cau kamos si daval na octu vrtane Bremba na vsechny ctyri kola a nemuze si to vynachvalit apsolutne super vubec nevadnou i pri sebedelsim a prudcim brzdeni. Bohuzel nevim cenu.

Vloženo
nikdo neporadí? :unsure:

Dej tam Brembo Max a desticky Jurid (kvalita "J" nebo "JSA") a budes spokejen nad miru.Ja jsem tedka dal zatim jedn desticky Jurid a jsou super.Priste jak budu davat desticky tak tam pujdou i Brembo Max.

Vloženo

taky si myslím, ale píšou tam cosi o Brembu max, našel jsem jediné Brembo na www.autodoplnky.cz , kde byla slušná cena. Jsou to ty dobré nebo je to krám? Teoreticky by nemělo nic od Bremba být krám ne?

Vloženo
Tak jsem objednal vše od ATE, kotouče ATE powerdisk za smešnou cenu.

Takže super, ještě jednou díky za odkaz -_-

Myslím, že se na ně spolehnout dá. Já jsem od nich nic nekupoval, ale dost lidí tady z fora ano. Jinak já jsem si též objednal ATE powerdisc a v pátek jdou na autí...:-)

Vloženo

Chlapi,pozor na ty powerdisky-jsou hodně háklivé na zajetí a dlouho jim trvá,než začnou fungovat na 100% (pak to ale stojí za to).Taky se nám teď pár aut vracelo s vibracema do volantu a dodavatel mluvil o nějaké "vadné sérii",tak nevím,co si pod tím mám představit.Zatím je klid.Já mám Brembo a good...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak co Speedy uz je mas na aute? ..v brzdach se nevyznam co znamena u desticek "pro systém ATE" a "pro systém KELSEY HAYES"?

A proc si radsi nesel do Bremba? ..ale koukam ze tenhle obchod nema desticky od Bremba.

Vloženo

Na autě už jsou a zatím jsem spokojený, brzdí to dobře, jenom nemůžu zatím posoudit jak rychle se to sjíždí.

Ty Bremba neměli, přesně tak, ony se totiž na 1.8Turbo ani snad nedělají, respektive dělají, ale ne vrtané a já jsem chtěl aspoň nějakej systém chlazení.

A jak se ptáš u těch destiček, tak netuším, záleží kde jsi to vyčetl a k čemu se to vztahuje. Ale nejspíš, že je to dělané přímo pro značku Ate a nebo tu druhou... :unsure:

Vloženo
...Brembo dělá destičky? To jsem ještě neviděl, já půjdu do Brembo max , mohu je mít za 1500,- s DPH za kus + Textar.

Na zadek dám obyč Brembo a Road House desky.

a budu :D

Na Octe 90HP TDi jsou kotouce 255,8mm ze jo? ..Brembo Max vyjde na 1360,-

A na 110PH TDi se dvalj 280mm? co se musi vsechno menit abych mohl dat misto 255,8 - 280mm?

Vloženo
...Brembo dělá destičky? To jsem ještě neviděl, já půjdu do Brembo max , mohu je mít za 1500,- s DPH za kus + Textar.

Na zadek dám obyč Brembo a Road House desky.

a budu :D

Ne Brembo destičky nedělá. A cože to budeš dávat na zadek :D:smich:

Vloženo

čus

já mám octu 1,8T a dal jsem na ní přední kotouče HPR vrtané-drážkované. po doporučení prodejce AUTO PRIMA jsem dal i destičky HPR.mám najeto cca 800km a auto vůbec nedrzdí.tak jsem zkusil dát destičky ATE začíná to trochu brzdit lépe ale zatím není nad origo.už jsem z toho na odpal nevíte co s tím?

Vloženo

Ate power disk jsem dával na Fábii TDI a jak tady někdo píše,potzřebujou se zahřát a potom fungujou OK.

Dnes jsem na Superba kupovat ATE desky+ATE kotouče a spokojenost

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...