Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ani se nemusíš ptát a návod na rozebrání - složení víčka klidně můžeš vytvoři....a když bude s foto, bude to paráda...určitě to někdo využije a bude vděčný :palec2:

návody se vkládají zde:

http://forum.skodahome.cz/forum/11-instalacni-manualy/

VYŘEŠENO

ja by som potreboval navod na rozobratie vicka nadrze. jazdim uz dlhsiu dobu s nezamknutou nadrzou lebo mi to nejde zamknut :)

v sekcii 'instalacni manualy' som nenasiel navod, si ho tam nepridal asi, ze?

Upraveno od Luďa
necituj takový slohy.

• 2 měsíce později...

VYŘEŠENO...

Chtěl bych vědět kde seženu ten plastový čudlík diky kuntakinte.

• 1 měsíc později...

tak po hodině snažení a přemyšlení co je špatně a jak to rozebrat, jsem na vše přišel.

problém byl vtom že mi nešla uzamknout nádrž.

trochu popíšu jak to proklaté výčko rozebrat.

Důležité je namočit ho do horké vody, jak je psáno víše, pak šroubováčkem stlačíme postupně 4 západky, foto 1, a střed toho víčka stím šroubením taháme ven.

post-19237-0-07905300-1302035255_thumb.j

po rozložení zasuneme klíč do fabky, jinak se vám po vytažení fabky z plastového poouzdra rozsype samotná fabka vysypou se takové plíšky, zamkneme a celou fabku i stím plastovým pouzdrem vytáhneme. pak sundáme segerovku a tím nám povolí fabka z toho pouzdra a vytáhneme ji. teď ten bílí ozubený zobáček vytáhnout i s pružinou ven v pouzdře bude určitě ten ulomený kousek z toho plastíku, ozubený plastík-zobáček nebo jak to nazvat prostě to zlomené vyměnit tot vše.

post-19237-0-55231100-1302035264_thumb.j

skládáme v opačném pořadí

vím že je to trochu blbě napsaný jelikož nejsem žáden frajer co píše návody, ale hlavní jsou ty obrázky a ztěch to musí pochopit každej, doufám že to někomu pomůže

a ještě pár foteček

post-19237-0-18685800-1302035273_thumb.j

post-19237-0-86845000-1302035281_thumb.j

• 1 rok později...

Ahoj, jsem zde nový a měl bych dotaz, kde sehnat ten bílý plast? Poradí někdo?

Předem díky za odpověď

• 4 měsíce později...

Taky bych potřeboval tuhle radu...

Taky řeším to samé víčko se nedrží a nebo se samo otvírá.

Nevyřešil to někdo konečně??

• 8 měsíců později...

ahoj taky by mě zajímalo jak sehnat ten plastovej co je ulomenej.. případně jestli existuje číslo dílu.. pokud vůbec

myslím,že ako samotný diel sa to nedá ..skúsiť nejaké vrakovisko

• 1 rok později...

Zdarec, pro ty kteri se pusti do opravy vicka nadrze, toto je tan kousek plastu, ktery se ulomi... 

post-90788-0-09810300-1413995608_thumb.j

• 2 měsíce později...

zdravím a mám problém:mám HTP 2007 combi a zamykací kulaté víčko nádrže.Bohužel nějaký šikula přišel na to,jak víčko bez poškození otevřít a vycucl mi nádrž,jako na potvoru jsem jí měl plnou,tak si přišel na svý.Chtěl bych zkusit vymyslet nebo obšlehnout nějaký jednoduchý způsob jak dodatečně zamknout nádrž,něco co by zloděj nečekal :-)))Nevíte o něčem? Díky.

Co třeba to vnitřní víčko zamykací na klíček?

buď rád, že ti ji vycucnul vrchem a nenabodl zespodu.

no právě já mám to vnitřní zamykací víčko,bylo nějaké vyviklané,ale zamčené,což mě trochu mate.Pod auto jsem ještě nelezl,na zemi nebyl žádný flek,ani smrad a v nádrži mě zůstalo tak 12 l,předpokládám,že kdyby mě udělal díru do nádrže nebo hadice tak by vyteklo všechno(což mi někdo udělal na feldě,kdy prořízl hadici).Zatím se utěšuji,že to vytáhl víčkem,jen co budu moc to chci dát do servisu ať to hodí na zvedák a zkouknou to.To mi ten nový rok pěkně začal,ještě že ten benzín šel dolů,ale stejně to nas..e.

No tak pak tedy to vnější otvírané na bowden od řidiče, a tudíž bez ouška, zámek na vnitřním víčku samozřejmě nechat.

Víčko otvírací na bowden nic neřeší!!! Ba naopak. Vyloupne ti jej lehce šroubovákem a poškodí ti okolí víčka i víčko.

• 7 měsíců později...

Zdravím chalani

Tiež sa mi dnes stalo na pumpe ,že som otvoril a už nezamkol. Asi ma čaká rozborka a zborka viečka .Nevie niekto kde sa dá zohnať ten ulomený plastik na obr. vyššie? Poprípade nejaké číslo dielu ak by sa dala kúpiť origo v škodovke ,čo pochybujem. Ďakujem

• 4 týdny později...

• 3 týdny později...

Zdravím. Potřeboval bych poradit. Přijel jsem z pumpy a doma jsem si všimnul, že mi odstává venkovní víko od nádrže. Mám otevírání víčka u řidiče - to funguje. Akorát, že to víčko prostě nechce přiklapnout jako dřív. Zřejmě tam něco chybí. Můžete mi nějak poradit co, případně napsat číslo dílu nebo dát foto? Díky. Přikládám foto aktuálního stavu.

post-25948-0-26637600-1443114114_thumb.j

Ahoj,mrkni do kufru k zadnímu pravému světlu. Tam ti vede to lanko a vyskočilo ti z uložení.

Mirek 835: dikec! Bylo to tak, vyskocene lanko z uložení

• 4 měsíce později...
Ak je problém zohnať víčko na vrakovisku tak samotné bez vložky zámku sa dá kúpiť ale je dosť drahé 13-14 eur.

číslo dielu

1K0 201 550 AK 

1J0 201 550  01C 

1J0 201 550 AB 01C 

1J0 201 550 AM 01C 

1J0 201 550 BE 01C 

1J0 201 553 B 

1K0 201 550 A 

1K0 201 550 K 

1K0 201 550 R 

1S0 201 550 A 

1Z0 201 550 B 01C

Ja som zohnal z vrak.za 3eur.

Upraveno od gtride

• 7 měsíců později...

i

Upraveno od kalach

• 9 měsíců později...

Ahoj tak jsem dnes přijel k pumpě a musel víčko otevřít z kufru. Doma jsem oddělal plasty podběhu a nakonec zjistil, že mi prasklo lanko někde asi v oblasti přechodu zadní dveře - kufr. Nejspíš koupím zátku na klíč. Trochu jsem upravil ten doraz víčka, aby nebylo viditelně pootevřené.

Upraveno od psurn

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.