HjM Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 http://www.auto.cz/skoda-logo-auto-meni-prvni-fotografie-52743 Víte o tom někdo nějaké informace nebo je to nějaká fáma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Logo se měnit bude určutě,jenom se zatím spekuluje jak bude vypadat,pokud takto http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=682960 tak se bude k moji modrej hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Hm,no to je hnus... http://ekonomika.idnes.cz/skodovka-meni-logo-podivejte-se-na-prvni-fotografie-fh5-/ekoakcie.aspx?c=A101115_133537_ekoakcie_vem Editováno: 15. Listopad 2010, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 málokdy se vyjadřuji k věcem, o kterých se zatím jen spekuluje, ale pokud by to mělo vypadat takto, tak je to děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Historie znaku Škoda Výklad symboliky znaku Škoda: Velký kruh (mezikruží) – všestrannost výroby, dokonalost produkce, zeměkoule, svět Peruť (křídlo) – technický pokrok, rozpětí výrobního programu, odbyt výrobků ve světě Šíp – pokrokové výrobní metody, vysoká produktivita práce Kroužek (oko) – přesnost výroby, technická bystrost, rozhled Černá barva – stoletá tradice Zelená barva – ekologická produkce, ochrana životního prostředí, recyklace použitých materiálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 No zatím teda nic moc,ale třeba je to jen návrh a ještě se to nějak vyvrbí???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 málokdy se vyjadřuji k věcem, o kterých se zatím jen spekuluje, ale pokud by to mělo vypadat takto, tak je to děs tak s tímto naprosto souhlasím. hnus, to bych na autě nechtěl mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Tak se přinejhorším snad najde někdo, kdo bude vyrábět starý znaky na výměnu. Mně se třeba nelíbí ani současnž font. Ten zavedenej s OI mně dodnes přijde aktuální. U Roomstera/Fabie se to dá tak eště maximálně odůvodnit zaměřením na mladší klientelu, ale u OII a Superbu mně to přijde jak od děcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 DLE MÉHO BY SE LOGO MĚNIT NEMĚLO....JE TO TRADICE...JE TO VE SVĚTĚ ZAVEDENÝ..........a pokud to předpokládané NOVÉ dosti nevylepší...bude to hrůza hrůzoucí.......tak uvidíme co němci vymyslejí...páš škoda už dávno není česká...že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Celý článek: Škoda-Auto bude mít nové logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Pokud by ten znak měl takto vypadat (zatím to jsou jen spekulace), tak hlasuji rozhodně NE! Já bych to na té fotce spíše prohodil a ten nový by byl nahrazován tím starým. Mě příjde graficky a tak celkově hezčí (ten starý), ten druhý (,,nový´´) vypadá jakoby by byl na čínských, nepovedených modelech autíček! for bojler: Taky jsem přemýšlel o tom že ty starší znaky by mohli být dále vyráběny, aby se dali vymněnit. Ale teď bude záležet jestli zůstane logo stejně velké atd. Ale zase na druhou stranu, může se stát že nové logo se bude více hodit k novým modelům od Škodovky doufejme že takto vypadat nebude. Spíše bych preferoval nějaký facelift tohoto Naše původního, když už teda změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Pokud opravdu na snímcích je nové logo, mě se moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12-LRO Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 (editace) Podle mě je to ta největší pitomost co mohla koho napadnout. Logo škoda má svojí tradici a vývoj,o tom není pochyb. Nemám nic proti pokroku,ale tohle je jedním slovem HNUS. Pro mě osobně je nejhezčí logo škody,které se používalo od roku 1926 do 1990 ( proto figuruje i na mých stránkách www.skoda130lr.mypage.cz ) ,i když na to poslední co se používá nyní jsem si už tak nějak taky zvyknul Editováno: 16. Listopad 2010, autor: 12-LRO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 (editace) Tak mě se vždy nejvic líbilo logo viz obr. ale pokud by to nové mělo indiana přes celou plochu na zelenem zakladu v modrem okruži tak by to nevypadalo tal zle. Editováno: 16. Listopad 2010, autor: Vlasta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 (editace) Tak údajně konečná podoba : http://byznys.lidovky.cz/zname-nove-logo-skodovky-sazi-na-dynamiku-a-eleganci-podivejte-se-pyj-/firmy-trhy.asp?c=A110211_112338_firmy-trhy_nev Editováno: 11. Únor 2011, autor: Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 To by vcelku šlo. Jednoduché, účelné, držící se tradice a zapamatují si ho i v Číně. Tam se jim totiž nápis "škoda auto" blbě četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Rád by som videl nápis Škoda v china-znakoch, ale asi niečo na tom bude, kedže svetová expanzia pokračuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Tak to by šlo,to střibrny je i hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 konečne znak, za kterej bych se na autě nestyděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Souhlas a ani nebudu jen co bude k sehnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 konečne znak, za kterej bych se na autě nestyděl Ja sa nehanbím ani teraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 galeo: Souhlasím, současné logo Škody je atraktivní, reprezentativní i nadčasové. A barevným ztvárněním nezaměnitelné. Spousta automobilek má na přídi jen chromované cosi, ale opravdu jedinečné logo máme jen my, majitelé vozů Škoda. Neříkám však, že nejsem na nový logo taky zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Presne tak. To nové logo nevyzerá zle, ale niečo také som mal už na Favorite z roku 92... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Galeo má pravdu. Je to znak ako bol na Favoritoch. Asi ich vyjde lacnejšie. Mne sa ten nový znak nepáči. Asi som zvyknutý na tento, čo je teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky