Říjen 2, 201410 r A nějaké info k tomu?? co to umí a tak oproti té staré? Upraveno Říjen 2, 201410 r od Viktor Koska
Říjen 3, 201410 r To je asi to nové Bolero s podporou funkce Mirrorlink. Jsem zvědavej jestli půjde sehnat a vyměnit do starých Yeťáků:-)
Říjen 3, 201410 r Ne to je pokračování Amundsena...mimo designu(včetně menu) ala O3 nepřináší nic nového. Upraveno Říjen 3, 201410 r od ferda25
Říjen 3, 201410 r Aha...já vycházim z konfigurátoru. Je teda fakt že je tam jiný obrázek. Amundsen je tam stále starý. Každopádně ho chci vč. smartgate:-)
Říjen 4, 201410 r Já taky...jen někdo si s ním stále hraje... http://ws.skoda-auto.com/ImageProxyWS/CCImageProxy.ashx?imt=ExtraEquipments&i=CZE&mtc=5L&eec=PND&clc=66115&my=2015&ims=348x174&immt=jpg Jen je fakt, že nevím jestli ten display neodpovídá spíš Columbusu...tak třeba to bude náhrada za Columbuse....kdo ví. V pátek byl ještě starý Columbus v konfigurátoru a teď není. Upraveno Říjen 4, 201410 r od ferda25
Říjen 6, 201410 r Ne to je pokračování Amundsena...mimo designu(včetně menu) ala O3 nepřináší nic nového. Tzn. pouze vzhled, ale vnitřnosti stejné?
Říjen 6, 201410 r Vidíš a v pátek to bylo v konfigurátoru na pár hodin jako náhrada Amundsena s popisem co přesně nahrazuje jen funkce současného Amundsenu včetně velikosti displeje.
Říjen 8, 201410 r Tak v konfigurátoru už je to asi snad správně. Amundsen má dvě čtečky na SD karty a funkce nejspíš totožné co dřív. A Bolero oproti starému má navíc MirrorLink Teď mě tak ještě napadlo...kam se vůbec strká CD? Ani se o cédéčkách nepíše, že by už nebyla mechanika a nebo jsem slepej? :-)
Říjen 8, 201410 r Az na drobnosti je temer stejne jako Bolero v nove Fabii, vcetne vsech novych funkci. Jedna se kompletne o novou jednotku. Neni to pouze stare zelezo s novym displejem. HW je mnohem rychlejsi. Po vzoru novych trendu jiz nema CD. Pouze SD a USB.
Říjen 10, 201410 r No já bych řekl, že hra neskončila.... takhle vypadá podle Škodovky displej o velikost 6,5 palce: http://cc-cloud.skoda-auto.com/ConfigureRefactored/GetMarketingImageUrl?originalImageUrl=http%3a%2f%2fws.skoda-auto.com%2fImageProxyWS%2fCCImageProxy.ashx%3fimt%3dExtraEquipments%26i%3dCZE%26mtc%3d3T%26eec%3dRNF%26clc%3d69215%26my%3d2015%26ims%3d348x174%26immt%3djpg a takhle 5 palců: http://cc-cloud.skoda-auto.com/ConfigureRefactored/GetMarketingImageUrl?originalImageUrl=http%3a%2f%2fws.skoda-auto.com%2fImageProxyWS%2fCCImageProxy.ashx%3fimt%3dExtraEquipments%26i%3dCZE%26mtc%3d5L%26eec%3dPNF%26clc%3d66115%26my%3d2015%26ims%3d348x174%26immt%3djpg No a nemluvím o psaném rozlišení(to už podle obrázku nesedí).
Říjen 16, 201410 r Tak jsem našel tohle: Vedle modelu Fabia dostane nově, v rámci modelové péče, funkci MirrorLink™, pomocí níž se aplikace chytrého telefonu dají přenášet na infotainmentovou obrazovku, i ŠKODA Yeti. Technika je založená na nejnovější generaci takzvané modulární stavebnice (MIB) a pro ŠKODA Yeti obsahuje dva nové infotainmentové systémy – Bolero a Amundsen. Tyto nové systémy lze pomocí USB kabelu snadno spojit s chytrým telefonem. Poté se aplikace telefonu, které mají certifikaci pro MirrorLink™, zobrazí na obrazovce infotainmentového systému. Velmi užitečná je i nová funkcionalita SmartGate. Je k dispozici pro model ŠKODA Fabia a od listopadu letošního roku také pro modely ŠKODA Yeti, Octavia a Rapid/Rapid Spaceback. Pomocí technologie SmartGate lze v určitých aplikacích na chytrém telefonu zobrazovat, ukládat a mobilně využívat takové údaje o vozidle, jako např. spotřeba, průměrná rychlost a další informace pro každou jednotlivou jízdu. Přenos dat je bezdrátový, pomocí WiFi.
Prosinec 1, 201410 r Displej nového Amundsenu, uhlopricka cca 6,3". Nemá CD (v dnešní době myslím nevadí), má dva sloty na SD karty, USB vstup dole u řadící páky a umí přehrávat audio přes Bluetooth. U kontaktů se zobrazují i fotky, pokud je máte přiřazeny v telefonu. Upraveno Prosinec 1, 201410 r od Saty
Prosinec 2, 201410 r Tady je návod: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Yeti_5L/11-2014/Navigation/Amundsen/SUV_Yeti_Amundsen_InfotainmentNavigation.pdf
Březen 19, 201510 r Umí někdo sehnat mapy 2015 do Amundsena+ (původní varianta přístroje) jinak, než za 4500 originál v eshopu?
Březen 26, 201510 r Dnes mě Amundsen nepříjemně překvapil.Po nastartování zůstal černý displej,rádio hrálo,couvací kamera taky nic.Pomohlo až vystoupení z auta a potom vše v pořádku. A ještě jedna věc.Amundsen je spárovaný s telefonem Sony Xperia Z1 compact.Na displeji se mi u kontaktů zobrazují jen některé fotky,u ostatních je v telefonu mám,ale na rádiu se nezobrazí.
Březen 26, 201510 r Bohužel tento trend je zde už delší dobu...dřív co vyšlo trpělo nějakými drobnými vadami, kterých se člověk běžně ani nevšiml. Nyní nejdřív není menu: Navigace vůbec na Maxi-Dotu a i po aktualizaci opět chyba s obrázky z telefonu. To nemluvím, že do teď nikdo nepustil software, který už máš Ty ve své navigaci oficiálně do servisu, aby opravil chybu zobrazení Navigace na Maxi-Dotu. To mi nejde na rozum, že auto koupené v listopadu 2014 nemá ještě nyní toto vyřešené a vše v pohodě. Je vidět, že je to asi i uživatelům jedno, protože jinak by se už něco v této věci měnilo. Dočasná ztráta zobrazení(tak si to nazvala Škodovka) = nikdy na Maxi-Dotu nebylo a řešení, počkejte do 10 týdne 2015 no a máme 13 týden 2015 a stále nic. To je pohoda a pak se tu divíš, že nejdou nějaké obrázky...dokud lidé nebudou chtít za své peníze 100% funkční věci tak to bude stále tak vypadat. Chtělo by to, aby všichni co mají Yetiho s touto navigací, došli do servisu do konce týdne s tím, že nejdou obrázky + nemají vyřešené zobrazení menu: Navigace na Maxi-Dotu. Nechat sepsat záznam o reklamaci a pak se budou dít věci. Když ne, tak za měsíc vezmeš klíče a velký TP a hurá jedeš vrátit auto(můžeš nejdřív v pátek odpoledne zavolat na linku do Škodovky a zeptat se zda Ti mohou říct vůči tvému VINku, zda jež existuje řešení tvého problému, které bylo reklamováno dne...., a že jen pro informaci to není vyřešeno a v pondělí jedeš s právníkem vracet auto). Když to udělá 100 lidí tak on to začne někdo řešit. Upraveno Březen 26, 201510 r od ferda25
Březen 31, 201510 r ma nekdo zkusenost s Mirrorlinkem v yetiku, vyr. v unor 2015,ukazalo me spojeni nenavazano,tel.Nokia C7,
Duben 5, 201510 r Zdravím, mám od 3/2014 yetika po FL s rádiem amundsen+. Dnes jsem se rozhodl (po roce :-) ), že přes bluetooth připojím iphone. Nějak se to nepovedlo. V MFD vlůbec není - asi - kolonka telefon. Nerozumím proč. Vždyť na amundsenu+ je tlačítko phone. Mohu požádat o radu jak připojit iphone. Moc děkuji. C
Duben 14, 201510 r Je nutné zkusit tu funkci aktivovat kódováním jednotky 37. Po úspěšné aktivaci(v opačném případě je nutné do auta nainstalovat HF sadu, stejné jako kdybys měl Columbuse) bude nutné ještě dotáhnout k lampičce mikrofonní kabel + nový mikrofon osadit v lampičce. Upraveno Duben 14, 201510 r od ferda25
Duben 14, 201510 r Zdravím a děkuji. Tak to nechám odborníkům. Např. netuším co znamená aktivovat jednotku 37. C
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.